Jag har hittat den perfekta mannen..


Pölsa för evigt.

Hej

Sjukt trött. Godnatt.........zzzzz.z.z.z.z.z. Dennis sover redan. Fan vad en hund kan fisa illa...sjukt

Drippdropp

Det regnar seriöst in hos mig,haha! Jag tror jag började gråta imorses när jag hörde att det droppade här inne nånstans. Därmed jag ser att hela mitt fönsterbräde är helt blött. KUL! Jag lever ju inte i en stuga i skogen liksom..  såhär ska det väl inte vara?!

NU ska jag hämta Micko och sen ska vi till Jobbe! Ha en brae daeg. Puess


Junkfood?

Jag är så jävla bakis va. Haha! Nu blire pannkakor vill jag lova! fyhelvete vad gött.

Mår du bra?



CRASH!

Haha,det här är ganska roligt faktiskt.. Jag har inte råd med mat,men jag har fan råd med ett nytt tv-spel! Speciellt om det är Crash Bandicoot! WEEEEEJ! Han ger mig liksom sånadäringa härliga vibbar!

Robin; "Fan vad bra,då kanske du kan dra dig ifrån Facebook&Bloggarna nu för ett tag!"

Hell no,det har man tid för i pauserna seru!


Crash is da man!

Vet ni vad?


Jag är en crazydude! Nu har jag alltså sagt upp mig ifrån mitt älskade City-jobb! Det trodde ni inte va!? Så den 12:e december är jag heeeelt fri ifrån allt vad som har med dom jävla kassorna att göra! Vet ni vilken underbar känsla eller!? Helt fuckin unbelievble!

Det innebär alltså att jag flyttar direkt till Oslo den veckan. Helt sjukt. Men jag gillare! Äntligen något nytt liksom! Man mår nog bra av det. Sen att bli sambo med Malin&Ajje gör ju det hela inte sämre ;) Hoppas ni kommer och hälsar på oss!

NU ska jag gå och hämta min tvätt som ligger där nere alldeles ensamt. Glömt av helt totalt.. Inte bra.

Puss&Klem

Sugen?



Oslotown

Habbla! Jävla slö jag ääär! Orkar inte göra nånting typ,haha. Jag har snott Malins dator för att kunna nörda istället ;) Ikväll ska vi ut och dricka öl så det får bli jobbsökande imorgon iställe. Det blir fint. Sitter här helt själv just nu. Men snart kommer folk och då ska vi äta varma mackor! NAAAM,jag är så hungrig!

Undra vart Malin är? Har bara hunnit se henne när jag hämtade nycklarna sen har hon varit borta hela dagarna. Hon jobbar typ 24/7,tråkigt men sant. Kanske kan locka hit henne med hjälp utav en mumsig macka? Hon gillar ju trots allt limpa,och det har jag köpt med mig! Hoppas du känner lukten Pou.

Det är så mysigt här tycker jag. Staden är så stor men ändå så mysig. Tror jag kommer trivas fint här! Ah,om ni hälsar på mig emellanåt med såklart. thi. NU ska jag hitta på nåt.

Pusskram






Hej.

Halloween blev mycket lyckad. Jag fixade fjädrarna trots allt.. det såg ju lite knepigt ut och folk undrade ju. Fick t.om höra att jag såg ut som en DAMMVIPPA! Schysst.. jag grät hela kvällen. Eller inte. Jag är rakryggad!

Såhär såg jag ut;

"Ser arg ut" Okej,sa jag. Underbett..



Fjädrar

I have some problems här nu då va! Imorgon är det halloweenparta och jag ska vara en snygg svart ängel. Ni vet en sån.. ah. En "död ängel" sa jag först men jag blev skrattad rakt i fejjan och fick "är inte alla änglar döda?!" till svar. Screw you,nej det är dom inte!

Grejjen är ju nu att jag köpt två fjäderpinnar som jag ska sätta fast där bak på nåt sätt. Detta ska bli så kul att se hur det blir! Haha! Jag är kreativ men jag är dock ganska så drömmandes kreativ så mina planer brukar sluta åt skogen,typ. Men detta envisas jag med att klara av,faktiskt! Ni ska få se sen hur det blev. Lova att inte skratta då..