Kaaakakakaa

Hej alla mina små kycklingar!
Har en sån otrolig hemlängtan nu känner jag! Vill bara hem och uppdatera mig lite,äta mammas mat och ha det allmänt gött med alla kära. Hoppas på att veckan går fort. :D Nästa onsdag åker jag hem för att äta påskmat,fira min dag och fira det in Borran. Det ska bli fina grejjer!

Sen hatar jag att helgen gick så sjukt fort. Känns som Robin kom,sa hej och gick igen. Det var deeet ja! Vi hann iallafall gå på bio. Män som hatar kvinnor och den var så sjukt bra! Den är ju fruktansvärt hemsk.. var tvungen och vända mig om ett antal gånger för att inte börja lipa. Se den om ni inte sett den! En order från Loyye!

Nu ska jag laga omelett och slå lite på Karlén som går runt och smaskar hela tiden! Finns det nåt som är mer irriterande än folk som inte har munnen stängd när dom äter?! Haha,jag hackar på honom som han vore mitt egna barn.



Vet inte riktgit vad som gör oss så fina ihop..

Låtsas att det är sommar.

Helst av allt skulle jag vilja sätta på min klänningen,sätta upp håret, på med solbrillerna och ballerinaskorna nu! Ringa till vännerna och få upp dom hit för att sen åka ut på nån klippa och hänga där till solnedgången. MWAH! Så nu ska jag få med mig Robin ut för en glass. Jag ger fan i om det är kallt! Ska låtsas att det är sommar nu. Solen är framme och det är huvudsaken!




Aaaaru

Promenerade längs Aker brygge innan och man såg verkligen framför sig hur allting kommer se ut på sommarn! Jag längtar ihjäl mig. Har ju bara bott här nu när det varit så grått och vitt. Ska bli helt underbart att bo här sen när det är grönt och skönt ;D

För övrigt så ligger vi här just nu och är FÖR mätta efter all tacos vi har tryckt i oss. Helt sjukt gott. Får väl se om vi orkar oss upp.. det vankas nämligen lite utgång.

Har ni släckt alla lampor förresten? Vi sitter här nu med massa tända ljus. Ser att det är en hel del som följer den stora energisaken faktiskt. Det är bra folkens!


Tyvärr är det inte jag som tagit bilden. Men här har ni Aker brygge under julen.

Mys

Äntligen fick jag se BOLT igår! Jag älska den. Så underbart söt film och jävlar vad jag lipa efteråt då jag mest tänkte på Dennis och hur jag jämt pussa honom på pannan och sa att han var det bästa som hänt mig. Jag saknar honom så otroligt mycket.. Han var ju min hjälte med,precis som Bolt.

Dagen ser ut som så att jag snart ska hoppa på Robin lite så han vaknar,höhö! Sen ska vi ner till vinmonopolet och köpa lite gott. FA-aN att det inte är fint väder,jag blir så sjukt frustrerad! Hade tänkt visa honom massa fina ställen här i Oslo eftersom han tycker det ser ut som ett ghettoplace alltihop. Ska allt få honom att ändra sin inställning! Det som är så vackert här,speciellt när solen är framme. :) Så..solen,kan du komma fram nu eller?





Fullt hus.

Saker sker här uppe hela tiden men ändå tycker jag inte att det finns något nämnvärt att skriva. Jag mest klagar nu känns det som och det gillar varken ni eller jag själv för den delen eller huuuur! Så jag vill nu komma med massa positiva saker som jag tänker på just nu;


- Jag fyller snart 20 år! YEAHJ! :D
- Blir faster om en ca en månad! Det gör mig sjukt lycklig! En liten spillevink med som jag ska lära allt  jag kan. (Inte något som är så poppis för min bror tycker han,men hallå! Den kan inte få en tuffare faster än mig!)
- Sen kommer jag ju bli låtsasmoster med i mitten på augusti,hur bättre kan man inte få ett avslut på sommaren?
- Snart ska jag hem och träffa mamma,pappa,syskon! Så skönt att man får sån hemlängtan ibland!
- Det hade varit sol i flera dagar! Jag menar,hur mycket energi får man inte bara utav det!?
- Att jag känner av att Dennis är med mig dygnet runt..
- Imorgon slutar jag tidigt!!!!!!!!!!!!!!

.. och sist men inte minst så kommer lille Robin hit imorgon för att stanna några dagar som sagt! Dessa punkter gör mig lycklig just nu! Tycker alla borde göra såna lite då och då. För nu är jag glad och kanske lite tröttare med.. zz.

Jag pussar er allesammen!


Okej.

Nu orkar jag inte mer. Haha,jag är så slö. Såna här låna arbetsdagar är jag knappast van vid. Är någon ens van vid det förresten?! Jenny skrev 15 h. Vaddå!? Jobbar du det varje dag?!

På fredag kommer iallafall Robin hit. Då blir jag glad! Hoppas han får upp min energi lite! :) Äntligen lite fritid.
Puss på stjärten,Loys!


Kajsabajsa äcklar sig

helt sjukt

Är dö som en firra just nu efter att ha jobbar i typ 12 timmar? Jag pallar inte. Enda jag vill just nu är att sova och ... sova lite till. Kan jag få det eller?!?!?! NEJ.

Snarkpuss.

söndagstjöt ni vet

Nuuuu har jag städat mitt rum,möblerat om lite och satt upp en hylla!
Så nu är jag svettig som en gris och luktar mumma! Namnam. Men fint blev det! Så det enda jag vill göra nu är att fixa mina naglar och sätta på mig en ansiktsmask.. helst bada också! Men har man inget badkar så får man göra det bästa utav situationen helt enkelt.. (Pou,får jag låna erat badkar nån dag?,hihi)



schköl

Här är det Baileys och Stevie Wonder som gäller!
SKÅL!




Gomörrn

Ny dag,nya tag! Igår var det en sjukt slö jobbdag.. det tar vi igen idag! Kom till Rema 1000 på Majorstuen om ni vill bli faddrar till föräldralösa barn idag! Är ju en sån fin sak! :)


Haej från Loys!

Hey ho

..let's go! Yahman,nu ska vi till gravida Pou och pussa på hennes mage litegranna. MWAH!



Öööh?

Jag stod i en galleria här idag som heter Gunerius för att få lite faddrar till orginisationen då va. MEN det dumma var ju att det bara var massvis med tråkmånsar där idag,så jag blev less och mest ville ha godis. Så jag gick till närmaste butik och köpte dom här ;

och det ska jag säga er,att det var det konstigaste godiset jag någonsin har ätit!
Det var liksom skumbananer med choklad innuti!  Jäla skumt asså... hehehe.

Min önskelista!

Hej kära barn.
Jag fyller ju faktiskt år om 3 veckor nu så jag har gjort en önskelista! Egentligen är den till familjen,men ni får se den med.. om ni nu kanske känner för att ta del utav den så att säga.



Hemskt vad litet det blev! Sätt på er glasögonen så ska det nog gå bra ska ni se!

Godnatt! PUUUUUUSS!

What a paradise!

Första dagen på nya jobbet idag! Bara upplärning i typ 2 h framför datorn,inte så värst ansträngande alltså. Fick mest lära mig om SOS-barnbyar eftersom jag ska vara promotör för dom. Så bor ni här i Oslo och vill bli fadder till ett sött litet barn nånstans i världen så bara säg till! :) Imorgon ska jag stå här i nån galleria nånstans och haffa folk,kan bli kul! 

 Hänkade med mamma Pou till staden sen efter jobbe för en shoppingtur. Fast vi kollade mestadels på fiskar och kaniner. Fulaste fiskarna och sötaste kaninerna! Synd att den där Malin har alla bilder.. fick in en hel del gobitar faktiskt!

AE,nu paradise hotel! SEE YAYAHA!

MÖS

Vaknade av solen idag igen!  Så jag tog med mig min lille sambo Karlén ut på en promenad. Vi träffade mest på änder,det finns sjukt mycket änder här! Jag tror det är Norges landskapsdjur. Garanterat..  heehehehe. Änder,grafitti,öl och hash! DET beskriver Oslo.


Så kollar dom sådär läskigt på en med.. Dom här glodde verkligen!

Hemmakväll


Nu har jag städat här (som vanligt) och tänt massa ljus. Alla andra sover,förutom jag som sitter uppe och kollar melodifestivalen.  Tråkiga dom är som inte ens vill kolla med mig! Jag får väl sitta här och applådera själv då..yeaahj!



I brist på annat..




Bella,jag önska du var här nu...hahahah!

Godmorgonpuss.

Till er alla. För jag har fått jobb! :)

Självklart inte.

Haaaabblahabbla. Idag är det snö igen. Kul............. det firade jag med en intervju först och sen var det mat hos Malin med Jodie. Det var mys! Nu hoppas jag att jag får detta jobb,då får jag antagligen resa mycket och deeet kan bli riktgit kul! :)

Gud.. jag dödar Anges dator snart. Jag ska spela in hur den låter sen så ska ni få höra,det är då inte ett vackert ljud. Låter mest som den storsnarkar. HHAHHAA,nu slog hon argt på den!

Jag saknar pappa.
.. och Dennis. :(

Love,Loys


Malin hade beslutsångest en dag.



 


Sunshiiine!

Tror ni jag blev lycklig idag när solen var framme idag här i Oslo!? Man märkte verkligen hur hela staden vaknade till liv :) Så idag har jag gått i staden heela dagen med Jennifer som är här och hälsar på. Vi var på Aker brygge och kolla båtarna och gick upp i fästningen,mysigt vaaa...

Sen kom Sofie,då försvann solen..hahaaa!

xoxo Loyye 


Hej alla barn!

Jaaaaaa ni,idag fick jag för mig att vara en hurtbulle! Jag ville ut och gå tills allt fläsk runnit av mig och jag kunde gå hem och sova igen. Så jag satte på mig träningskläderna och var redo! MEN det är ju inte kul ensam,därför ville jag ta med min trogne vän Malin P Pousette. Så,jag går dit för att få med henne ut. Vad gör hon? Hon börjar med att hugga sig in på falukorven och det äckliga potatismoset vi gjorde igår som var helt och hållet mitt fel,jag vet. Jag råka hälla i lite för mycket vitpeppar så hela halsen gick ju sönder,haha! Iallafall,det var det första hon bjöd på. SÅ,då var vi redo tänkte jag.. meeeeeen icke,då hugger hon väl in på chokladen serrni. Det är farligt... väääldigt farligt. Helvede,så var vi fast där i soffan. Där var den springturen struken! Får ta igen det med pilates i veckan.. sa vi.

Förresten har paradise hotel börjat här i Norge nu. Mycket trevligt tycker jag eftersom det alltid är så kul att se när folk gör bort sig,kolla intriger osv. Nu är det lite roligare med eftersom Malin och hennes kära Jonas känner folk där. Då blir alltid lite med kryddigare förstår ni. Jag gillart! Man hänger med i spelen så att säga. Stackars sverigebor som inte har sitt paradise på tvn än... ;)

Imöra ska jag på intervju så håll alla tummar för mig! Sen ska jag fika med Jennifer :) och efter det kommer vbg-Sofie och invaderar plajset. Weeej! Ska vara lite barnvakt åt henne några timmar innan hon far vidare till sitt pök i bergen,höhö!

Här är förresten vackra Malin och hennes mage nu. Kolla vad fint! Hon riktgit glänser sådär fint nu med som alla gravida gör. Dom har liksom det där fina glimten i ögat;


I have you to thank.

Ah,här sitter jag då denna ljuva söndagseftermiddag in Oslotown och gör absolut ingenting som är nedskrivbart. Sitter mest och lyssna på härlig musik som gör dagen lite ljusare. Har till och med satt i mina hörlurar i datorn just för att få lyssna i högsta volym..(mina högtalare är inte okej).

Igår var jag på myskväll hos fröknarna Anna och Tereza. Vi åt tacos och drack varsitt glas vitt vin. Dom visade också sina underbara bilder ifrån Thailand där dom varit i 2 veckor. Det var bra.. fick drömma mig bort lite. Thailand är ett sånt land man aldrig glömmer. Var där när jag var några år yngre men jag minns mycket fortfarande. Det är ju säkert att jag ska åka dit igen,så är det bara. När och med vem har jag ingen aning om,men det visar väl sig en vacker dag! Tror jag först vill till Vietnamn.. det verkar lite mindre trashigt. Sen vill jag till Maldiverna.. och Karibien och.. fan,jag vill så mycket.

Det här lyssnar jag på at the moment;

Jay Z-A dream.mp3

Min älskade Dennis.




Egentligen tänkte jag skriva en lång historia från början till slut om min älskade Dennis. Men jag suddade ut allt för det var så otroligt mycket jag ville skriva. Det finns så många minnen. Så det enda jag vill skriva här och nu är att jag hoppas min underbara ängel har det bra nu. Jag saknar honom så mycket så jag skulle kunna slita av allt mitt hår för att få tillbaka honom,men så här orättvist är livet. Dennis,jag hoppas du är här,jag känner det.. jag vet det. Du var och är det bästa som hänt mig! Min älskling, Jag älskar dig.

 "Alla hemligheter du inte vet,vet han"

kom igen..

AAAAAAAAAAAAAAAh,jag har inget jobb,totally broke= sjukt rastlös. Jag får panikens panik här borta i grannlandet vänner små. Inte nog med att de jobb som finns enbart är säljarjobb antingen på gatan eller i telefon,det finns knappt nåt av dom heller för del delen. Skrattretande. Dessa nedergångstider asså..

Så vad händer nu i mitt liv. Om jag inte får tag på jobb snart är det kört för min del. Sen är ju inte jag den som vill ge upp i första taget heller! Hallå,det är ju inte så att man tar sitt pick och pack och drar hem till Borran igen där det absooolut inte finns jobb. Jag känner mig konstig i huvudet att inte göra nånting. Nu är jag här,det är mitt öde. Jag ska vara här,iallafall ett tag. Nu har jag också en ängel vid min sida,Dennis. Han slickar min kind ibland när jag har panikångest,det känner jag. Han är underbar.. jag känner verkligen hans närhet här. Min älskling. Vet att han bringer lite lycka med sig.


Stabilitet.

Hej,idag är jag bakis. Mia är 20. Jag är hungrig. Ska fika hos bror och Karin snart. Bio sen,hejdå