Bakisfredag.

USCH! Jag som aldrig brukar bli bakis..
Idag är det enbart tjöt om rullar och godispåsar vill jag lova!
Väldigt sugen på att städa idag med,faktiskt.
Jag är förvånad att jag blir sugen på en helstädning på en bakisdag bara.
Haha,får väl se hur långt jag kommer med detta.

So long fuckers,puss

KOLLA VAD SÖT!

image186
ÄlsklingsDennis! Han ser så pluttig ut här!

Porrbelysning

image184
Jag är verkligen röd. Tack för julklappen mamma!


Gissa vad..

image182


image183

Fick sånt gulligt godis när jag köpte skor härromdagen. De ni!

Helt schlutt!

Jag sket i walken! Stannade istället hemma och körde på hopprepet. Nu är jag helslut! Ville verkligen inte stoppa mig själv. Kände mig som en PT till mig själv typ.

Nu ska jag ta mig en dusch och sedan gå vidare till Anna. Hon har blivit spådd idag! Ska bli riktgit spännande att få höra vad som var sagt ;)
Pusskram


Sjukt vad slött.

Jag måste varit jättetrött,för såhär länge som jag sovit idag är inte mänskligt! Vaknade typ 3 timmar efter att min väckarklocka ringt (som jag absolut inte hade någon aning om att den ringt,faktiskt.")

Snart ska jag ut på en liten powerwalk för att känna mig lite bra idag iallafall. Ha de bra,hej

image181
Snyggt tak.

Djurparksgodis

ÅH!,ni ska se alla bilder vi tog! Dom blev så fina :D
Skulle ju iofs förstöra en hel del om jag lade upp alla här innan vårat projektarbete är klart. Men en eller två bilder kan ni allt få se tycker jag. Som ett smakprov inför det stora hela liksom;

image179image180

Ni skulle sett aporna! Sikka charmnissar! Vi var fast där längst vill jag lova. Haha,så otroligt söta!
Ni ser ju bara bilder där uppe. Han satt så och spanade på oss hela tiden! Haha! Så hade han lagt en filt över sig som ni ser. Ae,som jag skratta!
Så har vi ju då geten till höger dårå. KOLLA BARA! haha! Så söt! Det första hela flocken gjorde när dom såg oss var att springa fram och skrika "BLÄÄÄ" hela tiden. "Bläää" BLÄÄÄ" "bläÄäÄ". Det var fint tyckte vi!

Det var allt för den här gången,tjenis

Djurparken

Hej småbarn!
Nu ska jag och Blond till djurparken för att fota de små söta djuren. Thi!
Får hoppas det blir bra oså. Inget vackert väder idag precis,så vi får väl antagligen fota de som är inomhus idag. Typ som spindlarna oså ;) Antar väl att det är jag som kommer få gå nära dom. Haha!


Min lillasyster är söt.

image178


Städtajm

Jag har nog rest mig tre gånger ifrån datastolen för att städa men har då dock gått tillbaka lite snabbt igen. Det är ju så sjukt tråkigt att städa när man verkligen inte har lust! Ibland kan jag få ryck och bara fixa allting snabbare än kvickt men idag känns det som att det kommer gå jäkligt långsamt...

Kan inte någon komma hit? Jag städar faktiskt här när någon är här utan att tänka på det. Hmm

Mitt nya husdjur!

Säg hej till min nya fina spargris. Jag säger att det är ett djur,så att jag mer känner att jag måste mata honom varje dag. Smart va?

image177
Han har dock inte fått ett namn än,men det kommer nog med tiden!


Vindruvor och sånt.

Första skoldagen efter lovet idag då. Lika segt som vanligt och kom en kvart försent givetvis.. Man måste väl inviga det på något fint sätt liksom.

Efteråt stack vi till Viskan såklart! Det var så sjukt gött väder idag :) Man blev så sugen på att sätta sig någonstans och bara mysa. Det fick iofs bli inomhus ändå..
Så,nu sitter jag här och äter vindruvor och nötter. Visst låter det nyttigt? Jag kan faktiskt vara nyttig.

Hejs!


Back in town

Walla!
Haft ett par mysiga dagar nu med Mickanlilla. Vi tog det mest lugnt. Man blir helt slut efter att gått en heldag på stan! Helt emot vad man blir här i Borås. I Sthlm tog det typ 3 h för oss att bara gå på en endaste gata! Haha. Lite småironiskt är det allt.

Jag shoppade iallafall som en tok där borta! Graaowr,jag blir som barn på nytt och vill kolla och slita i allting. Köpa allting med för den delen fastän jag inte tänker på konsukvenserna (;. Mitt konto är ganska så smuligt nu vill jag lova.
Här kommer några söta bilder;



Ville så gärna gått på Gamla stan med och fotat. Men vi hann tyvärr inte göra det :( BLÄ! Var ju så fint väder! Fick ta den smällen helt enkelt. Vi valde shopping framför fina fotografier helt enkelt. Blev ett litet dilemma där för mig ett tag.

Stockholmo

Hej kära vänner!
Gick supersmidigt igår och gick fortare än förr att komma hit faktiskt. Bra att Mickan tog med sin laptop så vi kunde titta lite film under tiden. :) Det fick bli Ciao Bella förresten.

Vaknade imorses av att mamma stampade runt omkring här klockan 6 imorses! KLOCKAN 06.15 för att vara exakt. Jag blev tokig! Haha! Men lika bra att gå upp tänkte jag. Inte sett hennes tryne på länge så. Slängde i mig en macka eller två och sen somnade jag om like a pig. Så nu har jag och Mickan vaknat om på nytt! Solen skiner här idag :D När vi kom hit igårkväll så var det snöigt och svinkallt. Vi som precis hade lämnat våren bakom oss i Borås blev jättebesvikna. Tur att vädret överraskade oss idag då ;)

Nu ska vi fixa iordning oss och sticka ner till storstaden! Ska försöka visa runt Mickan så mycket som möjligt. Hon är så söt som inte varit här sen 6 åldern. "ÅH ÄR DET DÄR GLOBEN?!" sa hon när vi åkte förbi igår. Haha! Jag skrattade lite.

Tjilevippen!PUSS


Överskattad skit!

Nu har jag gått runt och tänkt att fifasen för att vara själv på alla hjärtans dag. Men what the hell,överskattad skit ska man inte vara less över! Alla dagar borde vara hjärtedagar! That's it. Älska era älsklingar mer för varje dag iställlet.

Vaknade iofs upp med en stor hundkram utan Dennis. Han hoppade upp och pussade sönder mig! Ett bättre sätt kan man icke vakna på vill jag lova. Finns ingen bättre hund än min älskade!
Så nu har jag gjort frukost till oss. Varsin semla och äggmacka,namnam.

IDAAAG ska jag och Mickan till Stockholmo och glida runt. Ska bli rikgit skönt att komma bort ett tag! Längesen hon och jag gjorde nånting tillsammans så det ska bli hur kul som helst! :D

Ha det bra grisar! Hoppas ni får något fint utav era älsklingar idag :)
PUSSKRAM LOYS!
image170

TEORIPROV KLARAT!

GRATTIS TILL MIG! Vilken otrooooolig lättnad :D Jag är så glad!
Känns så skönt och jag är så stolt över mig själv just nu! thi!
Pappa var sötast som mötte upp mig och tryckte upp de godaste jordgubbarna i käften på mig,haha!

Så nu ska jag fira te det lite och åka upp till lillen med en flaska gött!
PUSSKRAM Loys.


Aotsch.

Igår var det flickor hos mig och kollade melodifestivalen. Blev mest att man satt och hånade låtarna.
DÅ kom Björn Gustavsson upp i rutan och man kunde inte låta bli att skratta även fast hans skämt och de afrikanska barnen var absurt. Han är ju sjuk.

Mina små barn till flickor blev berusade och stack till staden. Jag följde med,en stund. Sen orkade jag inte mer.. Jag längtade hem till min säng och ville bara sova. Så blev det med..

Nu ska jag duscha av mig mina bekymmer och besvär och sticka till mitt älskade jobb! Hejs.


Almenackan!

image167
Äntligen! ;D

IKEA

Jag ligger typ några dagar efter märker jag. Men jag ville verkligen tala om att jag varit på IKEA med brudarna i måndags. Vi hade pratat om det länge men inte riktigt kunnat bestämma någon dag eller fått tummen ur. Så i måndags säger blondinen; "Men vafan,vi sticker till IKEA rå!" Sagt och gjort stack vi någon timma senare.

När jag går på IKEA blir jag som barn på nytt! Mina ögon blir större än någonsin och vill kolla precis överallt. Jag hade dock inte så mycket tid på mig när vi var där så det fick bli en rush helt enkelt! Folket orkade inte vänta på mig så jag fick gå där själv och finurla. Men jag gillade läget!
image166
Fick ihop en hel del faktiskt;
En ljusstake
En liten ram
En stor ram
Två stora handdukar
En liten handduk
En blomma
Massor med galgar
6 Vinglas

Ehm,jag har säkerligen glömt något. Men lite smått och gott fick jag till mig trots allt! Nu är jag nöjd och pank,tjoho!


Personalfest osånt.

Hej vänner små!
Har inte kunnat uppdatera mig så mycket eftersom internetet hos lillasyster är helpajj!
Väldigt frustrerande,men ja.. mer tid åt annat fint då såklart.

I lördags var det personalfest Grand. Var på en förfest i centrum hos en tjej ifrån matservice. Svingo lägenhet! Hon och hennes pojkvän har satt ihop en 2a och en 1a. Det blev då alltså en väääldigt stor 3a och med det läget! Ehm,lite avis,ja. Iallafall,efter några timmar med trevligt sällskap så gick hela högen till Grand där vi blev bjudna på buffé. Timmarna gick och i slutet utav kvällen mötte man de flesta igenkände ansiktena på det förra tomma dansgolvet. Haha! Det var ritkgit kul att se faktiskt!
Vi vinglade vidare till Vimmel senare. Där blev vi bjudna på några glas rosévin. Det gjorde det väl sådär mycket bättre vill jag lova; någon timma senare vinglade jag runt på stan själv till bussen. Eh,var det någon mer än jag som märkte att det var GLASHALT ute i lördags? Jag har nu ett fett jack i pannan efter ett lyckat glidresultat på en vacker isfläck. Lyckat Louise,lyckat! Annars var kvällen sammanlagt helt okej!
image165

Trökfredag

Nu sitter jag här hemma hos Bella och tråkar.
Det trådlösa internetet krashade igår så jag kan inte sitta varsom helst som jag egentligen väldigt gärna velat vid detta laget! Enda stället jag kan sitta på är i ett svinkallt kontor där uttaget finns. KUL! not. Fuckin freeeezing vah!

Tycker det är ganska så kul att det bara finns massa sånadäringa gamla fula låtar som typ The Eagles osv här på mammas dator som jag fått låna nu dessa veckor hon är bortrest. Det är nämligen väldigt långt ifrån det vad jag brukar lyssna på. Kul med lite annat såklart,men ändå! Jag känner mig precis som henne när jag sitter här och smådiggar med foten sådär fint ni vet. Jag kommer bli som henne,jag vet. Ingen tvivlan över den saken!

Åh,jag skulle egentligen följt med ut en sväng idag med lillsysters vänner. Satt här och blev bjuden på drinkar men i ruschen till bussen bestämde jag mig att det nog är bäst att jag är hemma idag trots allt. Ska nämligen på personalfest på Grand imorgon serrni! Ska bli riktgit trevligt faktiskt. Kommer bli årets bästa att få se sina kassaledare lulliga. Haha! Oj så mycket kort jag kommer ta!

Uppdatering snarast! Godnattpuss.