HAPPY HALLOWEEEN!





Helveteeeeeeee vad vi ser ut! Olsson kickar fet fest borta på Liljebergeeeet!!!


Maskeradia

YO! Vaknade upp i Olssons place och mår bättre än aldrig förr! Idag är det maskerad som gäller och jag ska vara snygg som satan! En vampyr ska jag vara,så passa er. Kommer bli sjukt bra!

Blir ju knappast mindre glad när jag fick ett sms av min älskade Pou som skrev att hon anländer till Borås idag! IIIIIIIH,jag började gråta,på riktigt!



Hej och hå! Morgonfin är jaaaag.. not.
PUSS!

en offsider

HAAAAAAAAA.. det är skrattretande hur mycket jag jobbar nu förtiden! Men bättre det än att sitta hemma,faktiskt. Just nu i mitt läge iallafall!

Så det händer inte så mycket mer i mitt liv just nu om ni undrar. Jag sitter mest och hänger här på Nellys lager och tar emot alla era returer osv. Det är faktiskt rätt trevlig om man bortser att man får saker som luktar fisk ibland. MUMMA!

Nu ska jag vidare till mitt roliga telejobb! Det går faktiskt hur bra som helst! Känd för storsäljaren nu ;) Så gåre när man är övertrevlig i tlf. Haha! P&K!



Så här vill jag springa just just nu för det är svinigt kallt här!

Naaanan.

Japp,imorgon börjar allvaret! Då är det två jobb som gäller= no life. Återstår att se om jag överlever också.. ;)

Gu,jag är så trött så jag vet knappt in eller ut! Hade velat skriva så mycket men finns ingen ork.

NATTI!

Här är fina Aquilles! Red honom idag igen och det gick toopppers :)
Gillar liksom det här med att vara en hästtjej igen! Mamma var med och kollade idaaag.. det var kul,hejdå.


Jag lever.

Vill bara säga hej och tala om att jag faktiskt lever! Tro det eller ej. Jag är heeeeeeeelt slut! :P Idag är den enda dag jag är ledig. Så helst av allt vill jag ju egentligen sova ihjäl mig,men tjejerna kommer i första prio faktiskt! Känns som jag inte träffat dom på jag vet inte hur länge..

Igår hade jag så sjukt kul! Satt med min älskade gamla vän Ragge hemma hos en vän och drack massa öl,pratade om allt mellan himmel och jord och spelade skitgubbe. DET var riktigt fint! Sen kom det fler folk,då deckade han och jag fick fortsätta underhålla folket och städa.. eeeehe.

Nu kom Bella och sparkar ut mig härifrån. Snällt. Pusshejjehehjej


Snart kommer Emmaaa! :)

snark

ååh,vill bara ligga kvar i sängen! Sjukt trött är jaaag.. men jobbet kallar!

Ville bara säga att helgen i Oslo hos Malin var den bästa ever! Tack Jonas,you are typ the greatest! ;D

Hörs! PUSS

HÄST!

ÅÅh,efter jobbet idag åkte jag med Stina till stallet för att hälsa på hennes häst. När hon först sa att den var 1.68 i mankhöjd blev jag livrädd. Låter ju så stort! Men märkte snabbt när jag träffade honom att det inte var några problem :) Sjukt att jag red såna stora hästar när jag var 4 liksom!

Ni anar inte hur det kändes när jag hoppade upp på honom! HERREGUD,det är ju det bästa jag vet! Inte ridit på över 5 år säkert.. så jag blev chockad över hur snabbt jag kom in i det :) Stina blev positivt överraskat också så det var kul att höra! Nu kommer jag vilja följa med varje dag :D Hästtjej i blodet är jag allt.

Hon filmade mig en snutt som jag tänkte lägga in här men datorn jag sitter på protesterar.. schysst. :( Får bli nån annan gång! NU IDOL!

Slut

Herregud,jag är inte van vid att jobba såhär tidigt märker jag. Min kropp är död efter två dagar.. Det är kul men slitsamt! Varit hur mycket som helst så det gäller att vara stresstålig på Nelly! Tänk bara alla ni bloggare som skickar tillbaka era gnälliga returer ;) Men det är bra! Fortsätt så för jag tycker det är lika kul varje gång ni skickar tillbaka en klänning eller skor jag inte sett. Thi

Annars sitter jag här nu i lillasysters rum i hennes morgonrock (hej bella,tack för lånet). Nu kommer hon säga "OMEH". Ja,men det är så det är. Du gillar mig ändå. Ska sova i hennes säng inatt med. JA Bella,det ska jag. OOH EN SÄNG! Kommer inte få sova så värst länge iofs eftersom jag börjar 7 imorgon. Deckade med lilla hunden innan i nån timma iofs. Det var mys :)

Händer till helgen då? Får se.

NATTA!



Alltsåå.. detta var det sjukaste jag sett. Bella kör bil. Du är ju typ 5 år.


Äntligeeeen!

Vet ni hur skönt det finns för mig att ÄNTLIGEN få börja jobba igen! Det känns så bra så bra så bra! Ska jobba på Nelly hela veckan nu sen får vi se hur det går! LITE rädd att jag kommer bli tokig på alla kläder. Ni som känner mig;jag ska pilla på ALLT! :) Me like.

Japp,annars har dagen vart mys! Thai på Thai Silk med 3 fina tjejor. Åt tills jag aldrig mer ville äta i hela mitt liv igen.. men aaack så gott! Sen fick vi ett ryck och gick in på Resia. Vi vill åka utomlands.. men det är ju nånting jag bara kan drömma om. Mår iofs bra att drömma mig bort till en resa ibland,det behövs. Vi stod där och pratade Thailandsresor och när vi gick ut därifrån var vi spralliga som små barn. WAAH,jag vill. Men det får bli sen! SEEEN.



Imorgon ska jag upp klockan 6.


............godnatt.



vaddå snö?!

Okej nu är det typ 10 pers på facebook som heter "WIIIIII,det snöar!". Då undrar jag; befinner jag mig på rätt eller fel sida utav Borås för här är det då ingen snö!


Passar på

Passar på att slänga upp två inlägg till innan jag drar mig vidare till Nelly. Ska dit idag och kika hur allting fungerar där och förhoppningsvis få jobba där lite denna månaden :) Yehj!

Sen åker jag hem igen och tar ett djupt andetag för den ska jag med till chefens stall för att prova på att rida hennes häst med en mankhöjd på typ 1.68 (AMAGAD!!!) Om jag nu dör så vill jag tacka folket som läste denna fina blogg,tack.


Tror ni jag kommer jobba där utan att dräggla ner alla snygga skor/kläder eller?!?!?!

Svenska hollywoodfruar

HHAHAHA,jag har kollat på den här parodin säkert 10 gånger nu och det är lika kul varje gång;



Sjukt bra!

this is a thai




Haha! jag blev så glaaad när jag hittade detta vykort! Var ett tag sen jag fick den utav kära Malin Pousette så därför är det så kul att veta att hon hade kunnat skicka ett exakt likadant idag. Fin va!?

Bara jag som lyckas!

Ligger i min såkallade säng nu och ska snart sova. Saknar att ha en riktig säng! Just nu sover jag liksom på en tältsäng här hemma hos mamma och deeeet resulterar en dålig rygg och att jag knappt ens sover hemma.

Iallafall. Satt på mcdonalds innan i nästan 1½ h med Matildabus. Kunde inte rå för att kolla ut från fönstret ibland och skratta. Har inte berättat det här i bloggen men jag krashade min mamma bil för någon vecka sen nu och det är så sjukt att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta.. ;

körde i mcdriven och stod i andra luckan. Dom bad oss att köra in på en parkeringsruta nån meter framför och vänta på maten. Då tar jag in kurvan för tidigt och kör in i en stenmur! HUR I HE*VETE lyckas nån med det förutom jag? Han bakom mig la ju hakan i marken och där sitter jag bakom ratten med en skrikandes Olsson jämte mig,hahaha! Sen när jag skulle backa tillbaka biljäveln så går det inte. Jag satt alltså fast i muren! Det gick bra tillslut och jag kom loss. Slutade med en buckla och en hel del repor MEN jag lever!

...jag vet,det händer bara mig.




Eh.

Bra kväll igår! Kollade matchen med grabbarna grus och fina tjejor. Kände mig riktigt manlig när man satt där med en öl i handen och skrek på tvn,haha! Tråkigt med förlust bara. MEN bra jobbat gubbar! 

..och idag mår jag som jag förtjänar! Vill bara mysa. Hejdå.






Idoool

Nu är det fredagsmyyyys.. hos Mickan! Kollade precis klart IDOL.

Min rumpa har somnat för jag sitter på golvet. Mindre skönt! Resten av tjejerna har ockuperat soffan,snällt!
Nu är jag rastlös som ett litet bi och funderar därför på att åka nånstans och leka av mig lite. Dricka en öl eller två kanske? Eller spara mig till imorgon? Eller inte ens det. Jag vet inte.

Sitter på Matildas dator nu och har hittat så sjukt gamla bilder på hennes dator,haha! Det är alltid lika kul att se hur man förändrats.


Hej plutts.

Swim!

HEJ ALLA KÄRA!

Jag har fått jobb! På citysälj. Så nu blir jag en såndär check telefonförsäljare igen! Passa er.

Japp,det var den enda uppdatering jag hade. Annars ser mitt liv ut såhär nästan varje dag;

Jag vaknar..sent. Mamma tjötar om nånting. Jag tar bilen och åker..nånstans. Tiden rinner iväg. Hamnar antingen hos Olsson eller Mickan. Vi åker till City. Tjejerna samlas. Dom köper melon. Jag också,ibland. Vi kollar film och pratar killar,sex eller skrattat åt nånting dumt. Åker hem och somnar...sent.

Fast vet ni vad! Idag var jag och Mickan och simmade på badhuset PLUS vattengympa. Sjukt bra faktiskt så nu känner jag mig sådär go i kroppen. Herregud vad jag saknar simningen ibland.. Kollar sådär drömmande mot banorna där dom simtränar och beundrar. Vad hände med kondisen man hade på den tiden?

Nu ligger jag och kollar Arkiv X och undrar lite varför jag en gång i tiden tyckte det var bra?

Natti!


Skönt.

AAAAAH,har glömt hur skönt det är att vara ensam hemma. Freeedom!
 Så nu sitter jag här och njuter av tystnaden.. och regnet. Mysigt huh.

Saker och ting börjar ordna upp sig här i Borås nu. Känns som det mer går framåt iallafall! Saknar Oslo mycket.. men det är nog mest för Pou håller till där. Hej Malin jag saknar dig!

Snart ska jag bli bjuden på mat,tycker jag är väldigt gulligt :) Hörs!


Jomen..

Det är faktiskt sol idag! Kallt som attan,men sol ereee. Ser iallafall fint ut,så man kan ju sitta innanför och kolla ut just för att njuta utav utsikten.. eller så.

Sitter just nu och lyssnar på en hemsk låt om man lyssnar på vad dom sjunger,meeen jäkligt skön;



Wawawa.. Ska snart in till stan för ärenden med en liten kille.
Puss.