Halv fem?!

Tjaaalala folkens! Härlig dag va? Jotack! Säger jag som jobbar sen 12 i morses! WOHO,helt speedad och lite halvt dö.. men annars lugnt! Först serveringen idag vilket var totally kaos ett tag då jag helst ville sätta mig ner och gråta lite för att sen sätta mig i mammas knä. MEN,jag klara det och det är jag stolt över! Direkt efter det var det hem och ta en snabbdusch eftersom jag stank svettlana och har också fått en fin bonnabränna på det,thank you sunshine! :) Sen var det vidare till Luux för att stå i garderobén. Drack väl sisådär 3 cult och ja,det slutar ju inte bättre än att man sitter här nu pigg som en lärka.. kommer nooog kännas av imorgon på jobbet antar jag! Några timmars sömn ska jag nog få till hoppas jag. Men ja,jag skulle vilka sätta den här dagen som 4 av 5 toasters! Nöjd,men sliten helt enkelt.

Ha de da! Pussens Loysen

Hejhåblå

Aaaaeeee,blev inget jobb idag heller,haha! Jag hoppas det blir massvis med jobb nu till helgen så jag kan få råd till Peace and love OCH att ens kunna åka hem till studenten! ;D Är så glad för allas skull som tar det nu.. vilken känsla!

Elin min kära åker hem till Sverige imorgon.. fy i helvete,jag kommer gråta ihjäl mig när jag inser att det är sant. Det har verkligen klickat för oss två,vi blev bästa vänner på en månad tror jag.Har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjort tillsammans med henne..gud vilken kramp! Helt underbar tjej. MEN så lätt slipper hon inte undan! Jag har mina små planer.. moha! Vi syns iallafall på Liseberg om 2 veckor stumpan. I'm gonna miss you so bad!





Ostbåge

Hade behövt svänga förbi gymmet en stund innan jobbet kallar hörrni.. istället sitter jag och käkar ostbågar. Jag skäms. Lite. Jag HOPPAS jag får jobba idag iallafall.. annars ska jag göra denna dag till den bästa dagen i mitt liv på nåt annat sätt och vis bestämde jag nu! Vi får se hur den slutar.


PeaceandLove

Har just kollat in Peace&Love festivalen och eeeeeh,ni LÄR ju se mig där! Helt sjukt bra artister och jag lovar att om inte jag får stå längst fram på Maria Mena vet jag inte vad jag gör. Har alltid velat se henne! Hennes låtar har hjälpt mig genom både gott och ont vill jag lova.. så mycket jag lyssnat på henne. Sen fanns det en hel del fler favoriter såklart! Att åka på festival överhuvudtaget är ju bara helt underbart. Så om någon vill hänka är det bara säga till! :D


Sunshiiiiiiiiiiiiine

Ja här vakna man upp till stråååålande solsken och inställd på att få jobba på uteserveringen.. meeen,nehe. Det ska tydligen bli dåligt väder sen så dom tog inte in fler idag.. jäkla skit. Så vad ska man nu hitta på?

Någon som vill leka?


/ bumbibjörnen.

Back.

Då var man back in town igen! Känns faktiskt förjäkla fint. Det här är ju faktiskt hemmet nu och ja,det känns tryggt. Hade några fina dagar hemma i Borås och Bella blev så fin till balen! IH,var en gråtfärdig storasyster vill jag lova! Stod och tog säkert 100 bilder minst på henne. :) För att inte tala om min brorsdotter Molly med.. åh. Jag var helt svettig när jag höll henne i famnen! Så liten och så söt. Inez med,lille valpen såklart.. hon får vi inte glömma nämna. Helt underbar liten rackare! Lite småcharmig sådär.. hon kommer bli stor och kaxig en vacker dag tror jag.

Sen fick Kajsa kattungar med.. herregud. Allt hände verkligen när jag var hemma,haha! Mer action i Borås än vad det någonsin varit! ;D Om två veckor kommer jag till studenten igen! WOHO


Fina syster.

Hemma in Borås!

Jaman,hemskt var jag flänger runt här! Saker att göra heela tiden.. kul,men stressat. Idag har jag iallafall hunnit träffa på tjejorna och dom träffat lille Inez som förövrigt är väääldigt gullig. Sen har jag träffat på min fina brorsdotter! Det var det finaste jag sett i hela mitt liv. En liten plutt! Åh. Tog en massa bilder som jag väldigt gärna vill lägga upp meen har ingen kortläsare för tillfället så to bad.

Annars så måste jag bara nämna att jag är nervös som ett litet djur inför lillasyster bal! Ska fixa hennes hår och hon vet ju varken ut eller in just nu eftersom hon själv är så stressad. Ond cirkel! MEN det ska vi nog försöka ordna upp på nåt vänster vis. Upp tidigt imorgon och fixa löshår (som man egentligen skulle tänkt på liiiiite tidigare). Så nu är det bara till och sova för imorgon är en viktig dag!  :)

Hoppas ni har det fint där borta i Oslo! Tänker på er! PUUUUSS

Nationaldag,helg,osv.

Fy i helvete så dåligt jag är på att uppdatera va! Men jag skyller på att min kropp är helt sliten efter helgen och allt jobb som tar musten ur en. MEN,jag klagar helst inte över det eftersom jag är glad för jag ens har jobb ;)

Nu har det varit helg och 17 maj. KAOS på nationaldagen här i Norge! Har aldrig riktgit förstått hur mycket dom egentligen firar den! Folk går runt i deras folkdräkter för flera 10 tusentals kronor och t.om sitter på fina krogar med dom och dricker massvis med öl! Det är så kul att dom går runt så stolt med dom.. Lite skillnad är det allt på norskar och svenskar trots allt!

Olsson har förresten varit här över helgen ändå och DET tyckte jag om,även fast jag inte fick spendera så mycket tid som jag ville med henne eftersom jag jobbade. BU,får ta igen det nu när jag åker hem imorgon! Ska bli så skönt att komma hem nu i några dagar och kolla älskade systers bal! Åh,kommer vara så stolt! Har fått låna med mig Malins bra-iga kamera med så jag kommer vara paparazi Loyye vill jag lova! (Tack Malin,you're the greatest!)

Nae,min buss går 7 imöra bittti och jag vill ju helst inte försova mig så attteeeee,godnatt!



16 maj

Sikken hysteri det är här i Norge inför 17e maj! Varför kunde inte vi Svenskar också firat våran nationaldag såhär på riktgit?! Vi vore ju så lyckliga. Precis som norrmän.

Planen för dagen är som så att jag ska sätta mig i parken med min rosé och folket. Det ska bli heeeeeeeeeeeeeelt underbart! Solen skiner och resten av Oslo med. Egentligen skulle min kära vän Olsson kommit upp men så blev ej fallet. Nu är jag lite ledsen för det,men det får alkoholen ta hand om!

Skålhaej!


Sexpartyyy

Ja igår var det sexparty hos fröken Pousette! Kom en tuff tjej som visade ett antal dildosar och vibrators.. jag fastnade mest för en vibrerande badsvamp jag! Haha,den var ju så söt! Såg ut som en jordgubb ju. Men det slutade med att jag köpte en massageolja istället som luktar vanilj och kanel,mums.. ser fram emot att kunna använda den ;D

TYVÄRR har jag inga bilder därifrån för det visade sig att min kamera gått sönder :( Förstår inte varför mina kameror inte vill vara med mig! Jag som alltid behandlar dom så fint! Den här köpte jag ändå för en månad sen nu och den har tappat sin fokus.. Ställer inte om skärpan längre. ÅH! Så ska försöka fixa det direkt när jag kommer hem.. blir heltokig utan kamera!


IMORGON KOMMER OLSSON :D


PINK

Folkens,jag hade världens bästa dröm inatt! Det plingade på dörren och där stod P!nk! jag skrek  ju som det vore motorsågsmasakern! Hade vunnit en tävling där jag fick vara med henne en heldag och ordna inför hennes konsert. Sen skulle jag få sjunga med henne på scenen med! Det allra bästa vad ju att hon tyckte jag var grym,HELT SJUKT! Tack Alecia,men det är ju du som är ;) Jag vaknade och tänkte att jag var världens lyckligaste människa. Kanske borde boka biljetter till henne snart? Min dröm kanske ville berätta något.. hmm.



80-talet

 

Det absolut bästa är att Elin låter EXAKT likadant! HAH!



ÖL

Fick inte jobba idag pg.a pissigt väder imorses (bajja). Så jag låg i sängen till 17 tills jag kände att nae,nu fan får det vara nog! Ringde Stina och hon tog mig ut till bryggan på en öl och pizza. Me like! Fick njuta lite utav den sista kvällsolen iallafall,det tackade vi för!  Hoppas på att få jobba imorgon iallafall annars blir jag sprallig som ett litet djuer! :)

Mmmmmmmmhm..
Annars längtar jag mest till lördag nu då det vankas grill i parken med folket :) Det blir najs! Passar på att slänga upp en find bild på Stina med om ni undrar vem det är liksom..haallåååå..


SÖT VA?! thi



Oboy

Dear diary,som Pink säger. Det har varit en alldeles förträäääffande idao! På bryggan stekte solen som mest och jag,ja jag stod ju mest och stekte med den. Var ovanligt lugnt på lekter'n idag för att vara en sånhär dag! Så min dag har varit helt perfekt :) Imorgon har jag hört dåliga rykten om att det ska bli regn,då är jag ledig och vad ska jag göra då? Förslag någon?



hej världen

Strålande solsken idag,viklet betyder att jag jobbar på bryggan idag :) Känns så skönt att ha ett jobb man ser fram emot att gå till! Även fast det tar jävligt mycket på kroppen och psykiskt när det är stressat som satan så är det ändå helt underbart att träffa nytt trevligt folk :) Den inställningen ska man ha!

Sen vill jag också nämna att jag dricker smoothie just nu och den är väldans god. Sådär,hejs!





Fredrikstaaaaaaa

Bara så ni vet har jag haft den bästa helgen på länge! Är så otroligt glad att jag träffat såna underbara människor här i Oslo! Vi var i en helt sjukt fin stuga mitt i skogen bland klipporna precis havet. Aaaaah,det är där jag trivs som bäst! Jag ska bo så sen. Det är bara så.. Även om jag så ska behöva sälja mig själv! .. nästan.

Har iallafall fått en hel del nya skrattmuskler efter denna helg! Har druckit massa rosé,hoppat sjukt mycket studsmatta,suttit på klipporna och njuuuuuuutit av stunden och sen har vi också varit i Strömstad och köpt för mycket godis. Jag vill mer än gärna göra om denna helg :)

MEN back to reality,idag var det jobb. Det går faktiskt väldigt kasst för mig just nu och deeet är drygt. Önskar jag kunde jobbat på lekter'n mer.. sååå snälla,låt det bli fint väder hela veckan!


Pjux

NU är jag hemkommen från en mycket häktig kväll på LUUX! Det var faktiskt kul! Hoppades på att få sett fler folk från Paradise hotel iofs,fan. Men 2 utav dom fick jag se! André och William! WEJ! ;)

Har druckit typ 3 cult energidryck så jag känner mig helt speedad! Klockan är förfan 04.00! Kom igeeeeeeeeen! Ae,jag borde sova,men..ja okejrå.

Tack för en trevlig kväll,Pusskram