Working girl.

Lalala..

Åker från jobb till jobb,herreguwd. Men vet ni vad?! Fick faktiskt påskägg här på mitt kvällsjobb idag! Så nu sitter jag här och ringer folk och är sådär lite extra happyface! För alla vet väl hur mycket jag älskar godis?! :D


Mysarn.



Hej här ligger jag och myser med Fredriksson och lyssna på Maria Mena.

Once you go..

Blond;






Heeeeerregud jag har inte varit blond sen jag var 15 år! Men jag trivs bra faktiskt! Har fått maaassvis med komplimanger så jag är glad :D

Duktiga Shannpou som gjorde det och jag kan ju säga som så att hon är bäst. Behöver inte säga så mycket om vad jag vill göra,hon bara kör och ja,det kan inte bli fel helt enkelt! :)


Host.

Vaaaad händer med mig?! Min röst är helt borta och jag har hostat hela dagen! Nu orkar jag inte mer! Alltså har jag legat i sängen hela dagen och kollar på Cougar town,riktigt fint.

Vet ni vad? Nu ska jag ha 2 vita veckor tills jag fyller år! Min kropp hade nog uppskattat det faktiskt..


Snodde bilden från Helens blogg ;
www.helenhnilsson.blogg.se som förövrigt blev länkad ifrån Engla idag!! Woho :D Så där har ni nästa storbloggarn!


Wall of fame!



En del av korten som blev snyggt uppsatta igår! Fina vaaaaa :D

Godmorgon lördag!

Nellyfesten var helt galen igår! Vi hade själva festen på kontoret så det var riktigt ballt för dom hade fixat med discoljus,dj och hela kittet! PLUS att fotografen var där med så man fick fixa sig i studion och ta hur många bilder man ville :D Hur kul som helst för dom skrev ut det på en gång så man kunde sätta upp "polaroid" bilderna på WALL OF FAME-väggen som dom hade fixat så snyggt i vår nya matsal! Så alla fick leka modell of the day så att säga,inte varje dag man får det!




Haha såhär mår jag idag!

SKÅL!



HEY! Snabbt kort typ tja.. såhär ser jag ut just NU! Ska på nelly kickoff!
Bäst klädsen vinner 5000 kr på nelly.com.. hur galet är inte det då? Så jag drog på mig en gammal H&M klänning för jag vet att jag inte kommer vinna över dom suckersen på inleverans.. haha,fan!

Men! Ha det bra! Puss

ÖVERLYCKLIG

Jag har ääääääntligen köpt mig en alldeles egen dator! Helt sjukt..

Så nu har jag suttit här en stund och lekt lite! Har ännu inte döpt honom än.. ja jag känner att han är maskulin så det får bli min nya man. Har redan lite problem faktiskt.. men så är det väl med dagens män. Hur i helvete kommer det sig att allt står på engelska när jag har installerat det på svenska?! Och det står SV där nere till höger. Är inte det lite knasigt?!




Men jag är iallafall lycklig som ni ser! Soooom ett litet barn! Ser t.om mindre ut än min lillasyster här..

För två år sedan..

Så satt jag och målade min nya lägenhet!!



Nu.. sitter jag i en lånad säng i min brors lägenhet och delar rum med min lillasyster!

HAHA! Från ruta 10 till ruta 2 igen. Den är najs!

Det jag saknar med Oslo just nu;


1. När våren kommer,himlen är blå och man kan släcka törsten med den goooodaste aloe vera-drycken! Ni som inte har testat den måste göra det! Bitarna ni ser i är nämligen aloe vera och riktigt smälter gött i käften.



2. Allt konstigt godis som finns där!



3. Att hänga på Luux!



4. Promenera längs alla gator i solnedgång.



5. Sist men inte minst! Min favvochoklad Bocca 70%!


Känns helt overkligt när jag tänker tillbaka.. att jag för ett år sedan bodde där. Vad hände!?

Tattoo..



Jag vill göra en sånhär! Sjukt fin!

Fruktsallaaaad!

Fyjävlar vad gooooooott! Nu orkar jag inte vara sjuk längre.. Legat hemma två dagar och är sjukt rastlös! Den längsta tid jag brukar vara hemma på veckodagarna är typ 6 h och då sover jag. ;)

Så nu sitter jag och gottar mig med fruksallad gjort utav hallon,bananer och apelsin med lite honung och grädde på sidan. Nu lär jag ju bli frisk efter en stor dos utav det här,eller hur!?



Vanligtsvis brukar jag sitta och trycka i mig en sånhär.. men nej! Skärpning!

Jag hitta!

http://nelliina.indiedays.com/



Där satt hon bland våra reklamationer.. haha ni ser ju i bakgrunden!

Finlands största modeblogg?

Hjälp! Jag kom att tänka på att en rödhårig tjej som inte pratade svenska var på jobbet härromdagen som skulle få kolla på en hel del kläder eftersom hon fått fetaste presentkortet! ÖÖÖH,trofan man blev nyfiken!

Men det visade sig att det var Finlands största modebloggerska! Haha,ni som känner mig.. jag är ju världens bloggnörd! Så jag blev ju helt till mig och tyckte det var ascoolt såklart! Hon är tydligen lika stor där som Blondinbella är här liksom.. HAAALAÅÅÅ!

Haha!

Nu är det dumma att jag hittar henne verkligen inte?! Har googlat och hållt på nu ett tag men inget resultat..Pou,hjälp! Jag behöver en till seriös bloggnerd här!! ;D


Fynd.

Hej kära vänner.

Jag lyckades få upp mig själv ur sängen när Fibban ringde och påminde mig om det var utförsäljning på Nelly idag! Deeet hade jag helt glömt av. Men eftersom det nu bara är typ 1 gång per halvår nu förtiden så tänkte jag att whaaat the heck,lika bra! Så jag fyndade faktiskt ett par jeans,två tröjor,en tisha,sminkbag och lite småsmink för priset av en tröja typ. Hur bra som helst!




Avanna är faktiskt ett utav mina favorit-märken på Nelly. Lyclades haffa tag i den nere till vänster idag. Sen har jag även den till höger också ;)

Nae,nu ska jag fortsätta kurera mig! Nattaa

AJ!

Mitt huvuuuuuud! Det här har varit den allra värsta bakfyllehelgen någonsin vill jag lova.

I fredags var det födelsedagsfest för Hoffe. Det slutade med världens katastrof-fyllor för precis varenda en som var där. Haha! Vad hände?! Vaknade upp i lördags och kunde knappt gå (därav den fruktansvärt dåliga uppdateringen). Låg i sängen i princip hela dagen tills min mobil började ringa konstant! Mina vänner vet nämligen inte hur man gör när man tar det lugnt en lördag.. det finns liksom inte i denna värld! Slutade med att jag hade förfest här,ajjemän. Så kan det gå! Sova kan man väl göra när man blir gammal sen helt enkelt!

Så att.. idag mår jag sådär!


WOW

Sitter på jobbet nu och lyssnar på Daniel Lemma. Riktigt fint faktiskt! Undra vad ni gör? Ja det kan man undra.

Gå in på Nelly.com och beställ lite kläder annars om ni inte har nåt annat viktigare för er vettja ;) Så kan grabbarna där ute jobba på lite! Höhö.


Tänkte bara visa..



Den här teckningen är så typiskt mig... Hittade den här i datorn nu och gjorde den säkert för 5 år sedan. Det roligaste är,att jag gör precis likadana gubbar idag. Haha,kanske ska bli en loggo till min frisörsalong sen!?

HAHAH!



Jag älskar henne!

Blä.

Vet ni vad jag tycker är sjukt irriterande!? Nae. Att jag inte kan lägga in bilder från mobilen i min tröga dator från 80-talet...... Tänk vilka fina bilder jag kunde visat! Typ som idag när vi satt utanför jobbet idag på rasten och solade! Hur gött är inte det liksom!?

och sen hittar jag inte min kameraladdare heller så atteee,så är det med det! Hur jag klarar mig? Vet ej.

Nu ska jag kolla nya avsnitt av Gossip girl!!!!!!!! So exciteeeeed!

Kjam.

Jag har...

VÄRLDENS SNYGGASTE KOMPIS;


www.malinpousette.com

Jag vet det,ni vet det.. dåså! Så rösta nu så att hon blir Norges snyggaste milf med in publicity så att säga!

Här röstar ni!-->"
RÖSTA"<--

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Desperate?







Det här är liksom mina vänner! Dom kollar jag på everyday of the week så att säga.

WHY!

Så typiskt mig att fortfarande sitta uppe även fast jag ska jobba tidigt imorgon. Meeen.. sova kan man väl göra sen när man blir gammal helt enkelt!

Så nu vill jag bara önska er en mycket god sömn! :)


Bjussar på en bild på min snygga bror.. så stolt.

Hälsar på Molly!






Haha,lite lika är vi väl?!

Mys.

Åh jag har myst med Marie "Fibban" ikväll :) Hon är ju helt underbar. Satt och drack öl,kollade film och pratade om allt. Mycket fint torsdagskväll helt enkelt!

Nu sitter jag hos min såkallade flickvän Emma. Haha,så kul! Skickade sms lullig och fin "Hej babe,sova hos dig inatt? Puss". Hahah,kom på mig själv lite där. Men visst är det vackert!?

Så nu ska vi nana! Puss&Godnatt!


Married couple!




Hemskt mycket hej.

Blev en hemmadag för mig.. kände mig inte alls på topp! Mådde sjukt illa imorses så hade legat i sängen hela förmiddagen och kollat på film. Det enda som hjälper i detta läge känner jag :) Sen att Gossip girl släppte ett avsnitt idag som jag väntat på i över 3 månader sedan gjorde inte saken sämre! Då blev jag happyface vill jag lova!

Men solen skiner ju och det får mig till att springa ut och skrika ut mitt vår-skrik. Hur gött vore inte det liksom!?



Tänk när vi kommer kunna sitta där på trappan vid viskan med våra vita fina skor! ÅH!


Borsta tand

Fyfan vad skönt det var att va nykter igår ändå! Nu ska jag och Emma baka äppelkaka med massa vanlijsås!!! (Emma vad dyngrak igår.. hennes cravings idag ;) )




herre-gud

Igår var en hel sjuk kväll! Nåt jag inte skrattar åt idag,men kanske om ett tag. Var iallafall personalfest på Laserdome! Dom hade hyrt hela lokalen så det var riktigt kul :D Sprang runt lite berusad där inne i mörket och sköt varandra,ja ni kan ju tänka er själva!

Ikväll firar vi Miablond och Sandra i u-hamn! Men jag kör på nyktert ikväll.. känns bäst så! Haej





Puss&kram


1 år sedan.

Kan inte förstå att min älskade Dennis varit borta ett år nu. Gud vad jag saknar dig!



Men jag vet ju att du är här och busar. Hälsar på lite ibland :) Finaste hunden i världshistorien,garanterat.


Brunögd?

Sitter och funderar på vad man ska ha på sig i helgen. Har nämligen heeeela helgen uppbokad på en massa kul!

Fredag;
Personalfest på ett hemligt ställe. (?!) Vill ju iallafall få en ledtråd så man har nååån aning! Kan ju lika gärna hamna på Grand eller i skogen,typ. Påkostad är det enda vi har fått höra att det är!

Lördag;
Dop. Då gäller ganska finklätt väl? Sen på kvällen är det födelsedagsfest! Ja jag anar att jag kommer må SÅDÄR och istället hamna på festen ikväll t-shirt och gummistövlar.

Jag funderar på,fattig som man är.. bara strunta totalt i att leta upp en outfit och istället köpa färgade linser! Vi har faktiskt fått in gröna,blåa och bruna nu på Nelly.com!  Det skulle väl vara himla bra!? Då känner man väl sig som ny,nästan iallafall!



Från märket HOT makeup är det.. så funderar på om det är värt att prova? Ja men man lever väl bara en gång har jag hört!

Vila i frid Honken.



Kära Honken. Kan inte förstå att det som hände dig är sant.. Att livet kan vara så fruktansvärt orättvist.
Gick första klass med dig i gymnasiet och herregud så mycket glädje du spred! Jag minns så väl hur du luffsade runt i dina schack-tygs-vans skor med en stor prilla. Du var en underbar människa! Vi skrattade mycket tillsammans och jag tror aldrig jag såg dig utan ett leende på läpparna faktiskt. Nu är du på en annan plats och sprider minst lika mycket glädje där,utan tvivel.

Vi tänker på dig!


Slutkörd..

Guu jag är så trött så jag vet knappt vad jag heter! En hårt arbetande kvinna som jag är just nu.

Vill bara nämna fort att jag hade en riktigt trevlig helg! Känns så skönt när kära Malin är in town..då vet man att hon är lite närmare en iallafall! Även fast det inte blev att vi träffades så mycket kära vän. Nästa gång du kommer tänker jag låsa in dig nånstans ;D