Misguided ghosts

Tänkte bjuda er på lite fantastisk kvällsmusik. Underbara Paramore;



Festival!



Hultsfred-08

Vem åker med mig på festival i år?! Och vart ska man!? Jag längtar.

Work work.

Att jobba på en söndag känns sådär. Men mitt jobb är faktiskt förjävla gött på söndagar! Sitter som teleförsäljare här nämligen och just på helgerna så blir man servad godis,chips och dricka. DET är najs! Så jag klagar faktiskt inte. Sitta här,chilla.. ringa gött folk,spela harpan och käka godis. Är inte det precis så en söndag ska vara egentligen?! Bara att jag får pengar för det liksom :D

Vin är gott.




PUSS!

Tummen upp!



Jag&Emma pussar er och hälsar skål för idag är det fest!

Jag borde få ett diplom.

Varför? JO,för på alla hjärtans dag fick min kära lillasyster en Twilight tidning utav mig för hon är helt dödskär i allt som har med det att göra.

IDAG är det semledagen om det är någon knasboll som missat det.. Lillasyster har suttit hemma och skrikit efter semla hela dagen och det var nästan så jag kunde höra det ända till jobbet. För vet ni vad? Trofan jag tar med mig semlor hem till henne helt utan förvarning.

Får jag ett diplom för att vara den snällaste storasystern i världen tack?!?

Nämnde jag att jag köpte ett nytt fint påslakan till henne sist jag var på Ikea med,eller?!?! Juste!



Men jag gör ju sånt bara för jag tycker om dig så mycket!

:)

Förresten!

Jag och Emma vad ju på "Farsan" igår. Den där nya bion ni vet som Fares Fares gjort. Jag trodde jag skulle sitta och skratta hela filmen. Det visade sig att jag istället GRÄT på två ställen. Va i helv..


Haha;

Man vet att man umgås väldigt mycket med en person när man går in på datorn och ser att man har en egen mapp..haha!

"Loys Mapp"

Me like.


Imorgon;

Ska jag på den här bion;



Med den här tjejen;

(som nu är vrålblond iofs)

SEN blir det nog en öl eller två med;


Fina Stina.

Jag blir ju nästan avis på mig själv för jag bara har så sjukt snygga vänner.

Puss&Kram!

Saknad.


Hej kära vänner!

Snart är det ju faktiskt alla hjärtans dag. Himlans mysigt,om man hade haft en pojkvän givetvis! Eller så är det så de flesta tänker.. jag tycker ju mer att man ska spendera dagen med nära och kära istället. Fast där säger jag nog emot mig själv eftersom jag antagligen kommer sitta här med en flaska vin och tänka.. "när fan dyker mannen i mitt liv" upp och fälla en tår till Pretty woman,typ.

NAE! Paaaatetiskt.

Jag minns den finaste alla hjärtans dag-dagen i hela mitt liv. Det var i min gamla lägenhet då min älskade hund sov över hos mig. När jag vaknade hoppade han upp i sängen och la sig jämte mig. Sen gjorde jag semlor till oss! Åh gud så jag saknar honom.. Det är den finaste killen jag haft och han kommer förbi det med. Älskade älskade Dennis.

Hoppas ni får en mycket mysig dag iallafall!



Bild tagen förra året tror jag,hej.


Skogsmys

Fin söndag! Vakna upp som ett j'vla vrak och visste knappt vad jag hette,hej hej. Sov kanske 4 h inatt! Inte okej,inte okej.

Men sen har man en fin vän som har ett gulligt hus ute i skogen. Så han tog mig till det fina vinterlandet,bjöd mig på mat och där låg jag sen och myste med den gosigaste hunden jag träffat i hela mitt liv! Hon kurrade in sig jämte mig och somnade på min axel.. herregud,jag är helt nerkärad! Om Dennis fortfarande funnits vid liv skulle jag ordnat en ceremoni till dom,på riktigt! Nu är det nog jag som kommer gifta mig med henne istället.

Saknar verkligen ha ett djur,blir helt tokig snart!



IKEA TAJM

Nu åker jag och Emma till Ikea!

PUSS ;




/ Liten tjej_20.

(Justin Bobby som bakgrund,nam nam)


Fredagsmys.

Yes yes,nu är det helg igen! Ska faktiskt till U-hamn idag och mysa med Blond,var ett tag sen nu. Ska få se dom fina katterna med! En utav dom är våran fina katts unge,som tyvärr inte finns kvar vid liv :( Så ska bli riktigt kul att få se hur lik den är Kajsa.



Haha,underbara Kajsa! Saknar dig!


Musik.


Höjden av söthet.

Det här var det sötaste jag sett-->Hundvalpar.

Har suttit på allvar och stirrat på dom i 15 min nu.

PUSS!