kiss the moonlight



Jag borde lägga ner min blogg helt. Ligger ju bara och glassar hela tiden..

Hejja hejja!



Kom nu hem från uteserveringen Lilla torget.. kikade fotbollen där med gött folk! Blev även en öl och en cider på det -fin söndag. För övrigt så hade jag ingen aning om att det ens var finalen tills det typ var 5 min kvar.Där satt jag och undra när fan tyskland skulle spela igen,herregud.

Sååå aatteee.. grattis Spanien!

Nu ska jag gå och lägga mig jämte systeryster som mår illa efter att varit på Liseberg..haha,klenis! Jag vill också dit snaaart! Nån som hänkar? Call me,puss.


Party?!



Heeeeeeeeeeeej! Såhär kul har jag en torsdagskväll!

Nae,men jag hade faktiskt riktigt fina tjejer som var här och hälsade på min nya fina lya. Dom drack en hel del alko och det slutade t.om att den ena ramlade omkull ;) Men jag är faktiskt ansvarsfull och håller mig nykter eftersom jag bossar imorgon! Hade verkligen behövt sova i 2 dygn men deet har man inte tid till just nu! Blir iallafall 6 timmar och det är ju faktiskt nånting! Så natta allihop!

Min älskade..

Hände nåt ikväll som fick mig till att bli så glad. En god vän till mig var här och hjälpte mig skruva ihop mina nya byråer,vilket jag blev otroligt tacksam över eftersom jag höll på att bli tokig när jag inte kom nånstans!

Sen satte vi oss ner,tog en cigg och grubbla.

-Har du haft hund? frågade han.

Nu är det så att han har ganska lätt för att ha kontakt med "andra sidan". Detta gör att saker och ting bara kan poppa upp för honom ibland. Han ser eller hör saker ibland. Har umgåtts med honom rätt mycket men han har inte lyckats se så mycket som handlar om mig eller någon som vill mig något. Den enda jag velat få kontakt med isåfall är Dennis,min älskade hund. Tiden har gått så fort sen han gått bort och visst är det så,att tiden läker alla sår. Men den här hunden stod mig så otroligt nära och så bra han fick mig att må.. det är oslagbart.

Han såg alltså min fina Dennis. Sa att han alltid hade svansen viftandes,hade otroligt vackra drag och hade bestämda steg. Att han var med min uppväxt.

Detta behöver jag verkligen få höra! För även fast jag velat få för mig att han är med mig så vet jag nu att det faktiskt är så på riktigt. Det fick mig till att slappna av,men också börja gråta för jag inte kan se honom. Jag vill bara att han ska ligga där så jag kan lägga mig på hans mage och pussa på honom!


Dennis och Kajsa. Fina fina Kajsa som också är otroligt saknad!

Det är helt sjukt vad djur sätter sina spår! Hoppas ni har det bra mina älskade-





Alive!!

Herregud jag har nog haft dom mest fullspäckade veckorna på länge vill jag lova! Men fyfan vad underbart jag haft! P&L kunde nog faktiskt inte blivit bättre. Kanske om jag träffat nån snygging men det var ju inte riktigt så att man var på topp för nåt sådant precis! Däremot såg jag en hel del snyggingar på scen; Bäst var ju helt klart Robyn,The Hives och Jay Z.

Jay Z.. han fick mig till att tappa allt verkligen. Jag stod helt mål-lös ett tag! Inte nog med att han spelade bland de goaste låtarna i världen,han tog också upp 2 pers ur publiken till scenen som fick sjunga "Forever young". Jag.trodde.jag.skulle.dö. TÄNK OM jag hade stått några meter fram bara! Så sjukt charmig och när publiken fick honom till att le så som han gjorde så stod man bara där och ryste ännu mer.

Håller på att lägga upp massvis med bilder nu så det är fullt upp vettni!