Stockholm next

Brudarna fick ett ryck och jag hängde med rycket och tänkte helt spontant attimage201 vi åker ta mig fasen till Stockholm över helgen!Vi har hyrt en bil som vi ska cruisa i och nu hoppas vi bara att allt går vägen såklart. Ska bli kul! :)
Haejdå


XoXo

Bestämde mig igår för att börja titta på Gossip Girl. HALLÅ liksom,är det bara jag som missat det eller?! Jag skäms. Har tvätttid nu på möra så medan jag inväntar nästa maskin så är jag fast vid Gossip. Riiiktigt bra skit!
Så,när jag är klar med tvätten och kollat på minst 2 avsnitt till så ska jag tralla mig ner till gymmet hade jag tänkt. Eller om jag ska ta det ikväll.. har icke bestämt mig. Om jag känner mig själv rätt så blir det ikväll,efter att jag tagit en fika eller två med gummorna. FÖR IDAG HAR VI FÅTT LÖN! Åh,jag mår så bra idag.

PUSS


Istället för påskägg..

Så fick jag det här fina läppglanset utav min storebror. Han kom hem från Polen nyss och köpte det här med sig hem till mig :) Så fint! Kommer ifrån Sephora.

image199

Klaaad plåsk

I efterskott typ..
Ja,igår var jag hos mina bröder och åt jättegod påskmat! Jag som trodde att jag skulle få vara utan det i år. Så jag blev faktiskt lite glad ändå även fast broder min ringde och påminde mig om att jag skulle komma DAGEN EFTER påskafton = jäla bakis,även fast jag brukar klara mig undan det). Så jag fick slänga mig upp ur sängen helt enkelt. Helt klart värt det för mumma vad gött det var (:

GAAH! Nu är det So you think you can dance! Lägger upp massor med bilder på olika saker sen. Missa eeej!


Mööra!

Här sitter jag i skolan och inväntar en psykologilektion. Lite småtrevligt faktiskt sådär.
Jag längtar typ mest tills ikväll! Brudar kommer till mig och har lite förfest. Ska bli helmys eftersom dom aldrig varit hemma hos mig än. Fixade iording som en tok igår för att göra ett gott intryck! (;

Ha det mys,hej!

Kolla mitt nya fina..

..duschdraperi ;D THI!
image198

Jag fall ju pladask på en gång förstår ni väl!
 Den var jag bara tvungen att ha helt enkelt.
Ja,vem som är min favvo är nog den ljusblåa lille skiten där.
Han kommer nog tycka mycket om när jag står naken framför honom och sjunger ballader tror jag.

Lite småstolt sådär.

Idag hade Marina sin projektredovisning i form utav en catwalk för att visa sina t-shirtar.
Självklart ställde jag mig och lattjade med kameran då plötsligt en från BT (Borås Tidning) ropade mitt namn. WHAT?! tänkte jag och blev helchockad. Han ville då att jag skulle fota till en artikel på hemsidan sen. Trofan man ställde upp! Blev väl inte de vackraste bilderna,men ändå kul att sina kort får vara med :) Det blev ett bildspel med dessutom! Kul!

Kolla
HÄR.

Innan godnatt.

Måste bara säga att jag var på aerobic pass idag,och det var så kul!
Jag känner att träningsvärken börjar komma and me like it a very lot.

 Åh,en sak till. Bilden där nere,namnam! Jag tänkte lägga ut fler bilder från den gången. Är så nöjd!
Så håll utkik. PUSS!

Fotoryck.



image197

Jag personligen älskar den.
Min fot på hans mage. Hans hand på min fot.

Sötaste jag sett!


Mina inramade älsklingar!

                    image196

Projektskit

Här sitter jag,i skolan,på min lediga dag!!!!!!image195
Tragiskt,men ett måste! Vårat projekt må bli färdig snart.
Jag kämpar,faktiskt. Puss

Hoho!

Oh,jag känner mig så nyttig för en gång skull! Jag har börjar träna! Sån otroligt skön känsla. Har blivit mycket piggare och fräschare på bara en vecka. Bästa jag gjort på riktgit länge :)

Idag är det paaartey! Ska kolla melodifestivalen med ett gäng i Villastan. Ska bli kul med lite nytt folk!
HÖRS! Puss Loys.


Samtidigt,du&jag.

Suttit och lyssnat på "Vi kommer att dö samtidigt du&jag". Fy-i-helvete vilken söt låt om inte tala på videon! Sitter och småler för mig själv hela tiden. Förutom att den är lite tragisk då såklart.

Har också suttit och pluggar på lite psykologi. Har redovisning på torsdag om
tourettes syndrom. Någon som harimage194 det som kanske vill dela med sig utav några tankar kanske? Hade varit intressant att höra av någon som verkligen har det och få lyssna ifrån deras perspektiv. Så svårt att föreställa sig när man bara läser om det ändå.. Tror inte riktgit man kan tänka sig hur tufft det egentligen är att ha det! Speciellt när så många driver om det med. Usch,respektlöst.
Ja,i vilket fall som helst så tycker jag det här är svinintressant om man jämför med att leta fakta om någon konstig författare från 1800-talet. Det här är dagens verklighet och DET är däremot intressant. Om man frågar mig är historia skit. Bättre att fokusera sig på dagens samhälle istället och de problem vi har idag!
..(sjukt att jag lyckades bli seriös för en gång skull).

(Bild ifrån sommaren -07)

Salta pinnar och balklänning.

Oh,väderguden lyssna på mig ändå! Var nog bara för att jag bad så snällt igår :) image192
Blev dock ingen fotning.. Istället satt vi inne och slöade och tjötade på varandra hur lite vi orkade,typ. Brudsen träffades sen nere på Viskan och fikade lite så. Hade ju velat sitta ute såklart,men är väl lite för kallt för det ändå trots allt,buhu!

Annars har jag faktiskt varit och diskuterat hur min balklänning ska se ut. Var uppe med tyget hon gulliga Anita som ska sy den. Åh,den kommer bli så fin! :) Längtar jättemycket nu! Kommer väl antagligen gå snabbare än någonsin nu. Så typiskt eftersom man har så mycket att göra..

Nae,nu ska jag ta hjälp utav mina salta pinnar och fortsätta plugga! Puss.

Sent vare ja!

Bara för att jag vet att vi börjar senare än vanligt imorgon så sitter jag istället uppe istället för att sova ut rikgit imorgon istället. Typiskt mig så det bara skriker om det! Kommer säkert komma försent imorgon med för den delen.

Har glömt visa dom Högskolebilder jag tog härromdagen! Blev ritkgit fina faktiskt. En del iallafall.. Sen att det var fint väder den dagen var ju en fördel med såklart :)

image189image190image191

Lite smått smakprov så (: Mia ser så pluttig ut där till höger. Lillmyran!

Robyn såklart!


Robyn-Should have known.



Robyn-Cobrastyle.



Robyn-Bum like you.

Feting.

Fyihelskotta vad vi har fetat idag! SJUKT MYCKET!
Om man räknar med nattmaten där kebabtallriken är inräknad så tycker jag nästan att man borde skriva ett brev till "Du blir vad du äter" eller vad skiten nu heter. I vilket fall som helst så skäms jag! Balen är snart och ikväll har jag ätit en halv chipspåse inkl. dipp,daim,glass och en massor med fanta.
På tisdag ska jag simma 500 längder,minst. Hah!

Annars hade helgen varit livfull! Igår fyllde Mia aka  Blondie år. Tyvärr kunde vi inte fira det med henne eftersom hon befann sig utanför 033 området. Jag hoppas hon skämdes! Fast det gjorde hon nog inte. Grattis iallafall,igen oså. Måste ju ändå nämna det här för att inte verka oartig liksom.
Jag firade iallafall henne utan henne med massa vin och dans. Sen ringde vi henne och sjöng "Cara Mia" när den så fint spelades utav Dj:en. Jag tyckte iallafall att det var vackert och charmigt utav oss,undra vad hon tyckte? (;

Imorgon är det skoldag igen ja. Om det är fint väder ska jag och Blond satsa på att fota i Borås Djurpark igen då. Förra gången vi var där var det jättedissigt och tråkigt. Hade ju varit kul att få med lite blå himmel med såklart.. Så snälla väderguden,kasta hit solen imorgon,aight? :) Bra!

image187
image188


Lite fler smakprover ifrån förra gången. Så söta va?! :D thi.