Crazy.


Haha,som sagt,jag hade sjukt kul i lördags ;D Fin rödvins-tunga jag fick va?!


trött

..som ett djur. Har precis hämtat lillasyster på flygplatsen. Så nu är min söndag avklarad! Konstigt det känns att bo här nu och ha sina saker här. Knaskänsla. Värsta var när mamma skriker att maten är klar. WHAT!?! har inte blivit servad mat av mamma på 3 år liksom. :P

Imorgon blir det viskan med tjejorna. Hello Borås! I'm back.


Världens bästa.

AAAAAAH.. jag vill inte att denna natt ska ta slut! VILL INTE HEM! Haft världens bästa kväll idag! Dansade sönder mig själv på Luux,haha,jag var helt wild and crazy! Sen vill jag tacka Jonas så mycket för drinkarna.. även fast en tjej lyckades spilla ut den ena. Jag blev så arg,men lyckades hejda mig att inte springa fram och be om en ny faktiskt. Så Malin,hälsa tack igen från mig :) Men det är inom parentes så att säga. ANNARS,riktigt bra kväll! Jag vill inte flytta härifrån!! Men som jag säger till alla I'll be back! eller mest brb tror jag.
Borås here I come.
Förresten,IDA hahahah! När jag kom hem;
-IDA,sover du?!
-ja,jag skickade ett mms till dig nyss.
-VA? nee.. vaddå?
-Ja,jag skrev att jag sover.
Klockrent. Kommer sakna henne och alla andra såklart. Denna sommaren i mitt hjärta. Kom på det bästa med hela sommaren förutom att jag blivit faster och att Ella föddes. Det var hytteturen hos Karolin! Så,nu fick jag det sagt med.
Dumt att jag inte hittar min kamerasladd så ni kunde fått se bild från kvällen! Får helt enkelt pilla med det imorgon om jag orkar.
Loveyou!


STÄDA?!

Nu är lägenheten i princip klarstädad! Bara alla saker som ska ut och sen ta det sista sen är det klart! Alla skrattar åt mig för jag har så mycket saker. Haha,men haaallå.. man kan ju inte bara slänga sådär hejvilt!
Nu sitter jag på toaletten och skriver BTW. HAHA! Hade en nära döden upplevelse här innan när jag skulle kolla vilken lampa som skulle bytas ut här i taket. Ställde mig på toaletten och hela toalocket flög iväg! HAHAH,Ange och jag skratta ihjäl oss,trodde ju hela jag skulle hamna i toan! Herregud.. det hade väl vart nåt! Typiskt klumpLoyye ;D

Regn

Alltså,nu har det regnat konstant i flera timmar och ja,det låter mysigt men det är lite irriterande också. Jag kan inte sova och har mest ångest över att sommaren redan är över. När jag var och lämnade tillbaka mina jobbarkläder idag så fattade jag nada när jag vinkade hejdå till lekter'n. Fina uteserveringen som nu var helt tom och grå. Tänk att man nu jobbat där i 4 månader.. det gick så fort att jag blir mörkrädd när jag tänker på det.

Vad har jag gjort i sommar egentligen?
Jag har solat två dagar tror jag. På HUK. Badat EN gång..eller nej,två! Varav den ena i Sandared med mams och Bella. Varit ute på krogen kanske en gång? Hälsa på hemma i Borås 2 gånger. Vad gjorde jag resten utav tiden då? HM. Juste,Varberg en dag med. Om jag inte hade varit där hade jag faktiskt ångrat det nåt fruktansvärt. Det enda jag inte hunnit med är väl Smögen isåfall.. Inte okej. Lillasyster och storebror var här med,det var mys! Annars är jag väldigt glad över att ha varit i Oslo denna sommarn. Nu vet jag ju hur det är! :) Sen har jag lärt känna så sjukt mycket bra folk här så jag är nöjd och glad!
Japp,denna kväll har jag packat en massa. Är klar med nästan allting förutom massa småskit ni vet. Sånt som man inte riktigt känt för att packa ner än. Har även städat köket och badrummet. Tvättat golv plus äcklig toalett! Så imorgon kommer jag inte behöva göra så mycket känner jag. Nu har jag gjort min grovgöra så att säga!
Nu är klockan snart 5 på morgonen! Nu går Ida upp om 2 h. Haha HEJ!
Jag on the top of operahuset in Oslo.

Choklad och mugg.

Skulle gått och tränat,men stannade hemma för jag skulle packa... och kanske för jag också var mest sugen på att äta choklad ikväll...hihhi

Förövrigt tycker jag att Malin är världens sötaste tjej på denna mugg. Det är hon i övrigt också såklart,men just här är hon extra söt. Därför känns det fint av mig att dricka mjölk ur den!

Puss&KRAM

Pärla.

Nu när vi inte haft varken tv,soffa eller annat sånt.. så köpte Ida 20.000 pärlor + 5 pärlplattor att leka med. Haha! Jag är sjukt imponerad hur hon orkar. Höll på mycket med sånt innan men jag tror att om jag börjar nu hade jag fått ryck när det inte blev som jag velat!


Fint va.

Glömda hotellsaker,haha!

1. Träben

Hotellkedjan Travellodge & Swallow Hotels har under ett år samlat in inte mindre än 80 stycken proteser av olika slag. Bland annat hela träben. Man undrar hur gästen som promenerade in med benet på Hotellet tog sig därifrån.

 

2. Wok

En gäst i Lake Terrace Motel i Virginia, USA, lämnade en wokpanna fastsmält i toalettsitsen. Gästen hade fyllt toaletten med kol och sannolikt lagat mat inne på dass. Uttrycket "skitgott" har fått en ny innebörd.

 

3. Lyxåk

Vem har inte glömt bilnycklarna någon gång. Det är mänskligt. Men man undrar om det inte skulle vara lite lättare att komma ihåg dem om man hade ett riktigt lyxåk till bil. Så är dock inte fallet, vilket den hotellstädare fick erfara som hittade nycklarna till en Porsche 911 på ett övergivet hotellrum.

 

4. Uppblåsbart får

På ett hotell i Edinburgh lämnade en gäst vid ett tillfälle ett uppblåsbart får på hotellrummet. No comments...

 

5. Sista vilan

Det måste varit stressigt för den hotellgästerna som var på väg till en begravning. Så pass att de glömde askan till den döde på hotellrummet, men hotell är ju å andra sidan inte så pjåkigt som sista vila.

 

6. Helikopter

Vissa saker känns som att de är närapå omöjliga att glömma, men icke. En glömsk hotellgäst rapporteras ha glömt en radiostyrd helikopter på hotellet.

 

7. Fotbollsbiljetter

Fanatiskt fotbollsfan, nej knappast. Den som glömde biljetterna till en match i FA-cupen kan inte ha varit särskilt intresserad.

 

8. Förlovningsring

Man anar att ett äktenskap brutits väldigt hastigt på Hastings Hotels Slieve Donard Estate and Spa. Personalen hittade en diamantbeslagen förlovningsring glömd på ett av hotellrummen.

 

8. Röntgenbilder

På Hotel Tulip Inn i Newcastle glömde en av gästerna sina röntgenbilder på rummet. Helt klart var gästens hotellnatt inte en del av en vanlig semesterresa. Eller så var det självaste läkaren som glömt en av sina patienters plåtar.

 

10. Orm

Städerskan fick en chock när hon klev in i hotellrummet. Gästen hade glömt en två meter lång orm.

 

11. Läderpiska

Sannolikt hade hotellgästen haft en spännande natt i hotellrummet. Kvar låg en lång läderpiska efter att gästen checkat ut. Eler så var det bara en glömsk Indiana Jones som haft en natts sömn på hotellet.

 

12. Den slutliga utcheckningen

I tre dagar försökte städerskan komma in i rummet för att städa, men gästen höll sig på rummet, nedbädadd i sängen. Den tredje dagen visade det sig att gästen varit död under hela tiden. Snacka om att "checka ut".

 

Åh minns så väl när jag glömde min dagbok på ett hotellrum i Danmark! Jag var helt förstörd! Fick dom till att skicka den till mig sen som tur var ;D 

 

Undrar lite hur dom 80 stycken som glömde deras proteser tänkte med? 


Grattis Bella!

NU händer det grejjer! Me like. Har varit och tränat ben och röööv ikväll med fina Stina. Igår var det armar och mage. Så nu jäklar värker det i hela min kropp vill jag lova! :) Sen var vi äntligen och hämtade mitt kära playstation! Bella kommer bli överlycklig.. 

på tal om Bella,systeryster Bella. Hon fyller år idag! GRATTIS skitonge! Nu är hon på Rhodos med henne kära vänner och har det fint. Tycker jag är orättvist.. nu ska jag sitta och mummla ett tag bara för det. Iallafall,19 fyller hon.. herregud. 


Jag och lillen för 102 år sen. 



tomrum

Vad?

rioghioghoi

Sitter på typ världens segaste internet just nu och försöker uppdatera här lite. GÅR SÅDÄR.. 





Mys.

Det flyttas för fullt här i lägenheten just nu! Ange,Jonathan,sängen,tvn och ja.. nästan hela vadagsrummet är borta. Så det är bara jag och Ida kvar. Men vi har kul för det! Ikväll tände jag massa ljus och Ida gjorde en hemmagjord soffa med hjälp av en madrass,haha! Himla fint. 

När Ida gick och la sig fixade jag min egen myshörna;

Så nu har jag legat här och filosoferat en bra stund. Filat lite med den snygga filmen också! 


Någon?

Sitter här och ska fila ihop en video som jag och Ida så snyggt gjorde igår! Är inne på hennes mac nu nämligen och jag fattar verkligen NADA! Kan inte ens öppna en filmsnutt på nåt sätt. Borde inte det vara det lättaste dom finns på en Macbook? 

HJÄLP!

Mondaaay

HEJ BLOGGEEEEN! Haha,jag sov till 15 idag. Helt galen är jag.. men det var skönt! ;D Ska snart ner till stan och köpa flyttlådor tänkte jag. Har inte så väldigt mycket som ska med iofs. Mest kläder!

Seg jag är. 

ångest.

Trodde det skulle kännas kul att flytta hem nu när det närmar sig.. men jag har mest en klump i hela magen. Jag är inte färdig här än! Även fast jag isåfall bara åker hem ett tag så känns det så fel! VILL INTE!

Allt är så rörigt just nu. Men det är väl som man säger,livet är inte en dans på rosor! Får helt enkelt göra det bästa utav situationen. Eller vad säger ni vänner små?!

Imorgon är jag ledig. Då ska jag pussa på er. Hejs!


Jag har ju så fina vänner här liksom.. (!?!?!?!)

Mooorning°

Ser inte det komiska att jag kom på klockan halv 4 inatt att jag hade första vakt på jobbet idag och börjar därför nu halv 11. Så att ja,5 h senare är jag alltså uppe. Tänker inte klaga på hur trött jag är....... 

Apa. 

Vi hörs sen! Puss och hej.

lördzag


Hej det här är jag och Ida på lekter'n ikväll. Fint med rött tycker jag....................eller.

jag vet.

Helgen har varit sjukt bra faktiskt än så länge. Var ute med folk från jobbet igår.. hamnade i typ världens finaste lägenhet uppe på frogner. Herregud,att vi svenska ungdomar kan bo så fint i Oslo med var nåt nytt ;) Hade med mig Stina också och det var på tiden kände jag. Saknat henne! Japp. Blev iallafall dyngelirak men kunde gå ner till stan på egen hand med hjälp utav mina bartenders iofs som gick jämte mig genom parken så inget illa hände,haha! Tack. Sen gick vi in på ett diskotek men kom ut så fort jag kom in kändes det som,herregud..

Mådde som jag förtjänade idag! Men jag jobbade sjukt bra ändå! Blev så glad idag på jobbet när jag hade varit superstressad och stod precis och ursäktade mig för ett bord jag hade. Då fick jag ett fint svar att jag faktiskt vart otroligt duktig och dom vart chockerade över bra service där. DEN kommer jag kunna leva på i veckor! :D För en sån dag som denna då solen skiner,alla är hemma från semester,det är lördag.. då är det stressat vill jag lova! Men jag är glad,för jag märker så väl hur mycket jag lärt mig under den tiden jag fått jobba som servitris! Nu är jag redo för nya tag!

:)

Puss.


Förresten..



Jag saknar den finaste älsklingen på jorden.

Är hon?


Vill bara säga en sak innan jag går och lägger mig. Jag längtar tills jag och morsan har en favorit i repris! HAHA,tänk att kvinnan på bilden precis fått barn,det är så sjukt så sjukt så sjuuuukt! Men jag är så glad så glad så glad :)
Kommer ju sakna ihjäl henne!

Jag är sur.

Har suttit och kollat film fram tills nu. Klockan är 03.52 och jag är fan sur! World's greatest dad kollade jag på och det var den värsta film jag någonsin sett i mitt liv. Hur kan dom ens fått ut den i marknaden? :O Robbie Williams som ändå är en stor skådespelare.. hur kunde han ens medverka i denna film?

NEJ,kolla inte!


Kvällsmusik


Eminem-Beautiful.mp3


okejokej,jag ska!

Har fått skäll av morsan att jag måste uppdatera mer! MEN HALLÅ,inte lätt när man inte har en egen dator. Tror ni inte jag själv bli frustrert eller!? ;D

Kom precis ifrån jobbet iallafall. Regnade som attan ett tag så jag har mest gömt mig så jag sluppit springa runt där ute och bli blöt. Men säg inte det till nån.. Ja,annars är det lugnt här borta in town. Har mest ångest för att det snart är min sista helg här. Det känns inte bra! Ska nog inte vara hemma i Borås länge iallafall,kommer sakna Oslo så mycket!

Ska ta vara på dessa dagar så mycket det bara går! Imorgon är det fest med jobbarkompisarna iallafall och deeeet ser jag fram emot! HAO de. /


Mamma Pou och "Mamma" Loys.

HAH!

Ida sitter och pratar med sin pappa i telefon för hon skulle berätta att hon flyttar hem för hon fått jobb hemma. Då får hon till svar;

Du ska vara jävligt glad för "Människan är det enda däggdjuret som tar tillbaka sina avvända ungar!"

HAHA! Fyfan vad fint sagt. Undra om min mamma också tänker så?

Cola..

AAAAAAAAAAAh,varför är cola så sjukt gott när man är bakis? Första klunken gav mig rysningar.. helt seriöst alltså. Iskallt var det också!



Hos fina familjen

DOM æR Så FINA!

Nalle.

HLLÅÅ! Snart ska jag sticka över till mamma Malin och pussa på Ella lite. :) Sen ikväll blir det personalfest! Antar att det kommer bli spårat,haha! Men det gillar vi!

Hörs sen! 



Fredriksson&jag. Han har varit med mig sen jag var pytte! Min favvo.

skål


Jag kommer bli som min mamma som sagt.

kluven

Japp! Idag har jag jooobbat. Det var roooooligt..

...

ja,iallafall. Har snott Anges dator nu när hon är i Ayia Napa den jävel.. Kul för henne,bra för mig (hehehe). Min dator är helt kaputt nu. Den orkade inte med mig med och sa därför ifrån genom att vränga hela bilden upp och ner. Hejdå sa jag och la den på golvet,har inte öppnat den sen dess. Herregud. Stackars dator.

Börjar närma sig mina sista dagar här i Oslo vilket jag tycker är sjukt tråkigt,lamt,ledsamt osv. Men förhoppningsvis kommer jag upp hit snart igen!

Därför letar jag nytt boende.. Jag hittade ett jävligt bra..

Hei.

Vi har nå ett ledig rom i vår litt spesielle kollektiv :) Kollektivet ligger på Grünerløkka i en nyoppusset (totalrenovert for to år siden) og trivelig leilighet med totalt 6 soverom. Det er et stort og trivelig kjøkken med god plass og en trivelig liten stue med møbler samt tv/stereo.

Etter at en av jentene som har bodd her det siste året rota seg borti en kar fra Tromsø og flytta med han nordover, så er vi nå bare fem som er igjen... Og vi må få fylt opp med en jente til :-) Vi fem er i alderen 21 - 25, både studenter og arbeidsfolk.

Det som gjør kollektivet litt spesielt er at vi her lever som nudister. Det vil si at lite eller ingen klær av tolerert hos oss. Ellers så er vi en livlig gjeng, og det er rett som det er fellesmiddager med god rødvin og mye hygge :)

Ta kontakt om dette er interessant for deg!

Kristian & Co


...det här är ju kvällshumor.. hahahah!


Det är fynd!

Kollade på en jäkligt fin basketfilm innan. He got game heter den. Tänkte nog inte så mycket på vad filmen gick ut på egentligen.. det bästa var ju att han var sjukt snygg! Så kolla på den tjejer. 

Vart nere i stan en stund nu i pissregnet. Har nog aldrig varit så shoppingsugen i mitt liv! Eller jo,kanske. Men mitt sug efter nya kläder idag var crazy. Och vet ni vad,jag hittade så sjukt mycket fynd! Kläderna kostar ju typ ingenting på rean längre. Jag blev glad! 

Nu ska jag vila mina ögon som pappa kallar det lite innan jag ska jobba på Luux ikväll. Ses där vettja!


Vissa stor ibland att mannen på tavlan där bak är kungen. Då skrattar jag.. för det är faktiskt min pappa på bilden! 

galen brud

Jag blir tokig på min dator. Igår lyckades jag vända hela skiten så allt var upp och ner?! WTF?! Tänkte att om jag stänger av den,sover,och sätter på den imorgon så är allt bra igen men så var inte fallet. Fan också. Nu mår den verkligen inte bra! SÅ eftersom Ida är så snäll så sitter jag på hennes mac just nu istället. Känns lite konstigt att sitta på en RIKTIG dator faktiskt... sjukt bortskämt. 

Så,vad gör jag uppe nu undrar ni som känner mig. Jo,jag skulle börja jobba 10.30 idag men när jag ringde in så fick jag svar att det ska pissregna hela dagen idag så jag fick inte komma in,schysst! Men jag är glad ändå. Tog fram 2 filmer som jag ska kolla på.. sen ska jag ner till stan och kolla saker jag vill köpa,men bara kan drömma om. Hörs sen!


Jag och min kompis ska kolla film.


HALÅ

Var ute med folk från jobbet igår igen.. haha,ni vet.. ibland blir det bara så! Blev uppe till klockan 5 och gick hem lite smårund om fötterna och filosofera lite. Köpte en vaniljvarmchoklad på Deli som smakade varmt vatten och jelly beans,dom var iallafall goda och tur var väl det!

Ehm,ja.. sen vaknade jag sent och gick och jobbade igen. Var och kollade lite shalaballa musik som var på bryggan idag. Tydligen någon indisk festival för det var massvis med stånd med massa indisk mat,dvd,cd,skivor och sån skit. Om inte tala om alla indier som gick runt där inne med. Craaazy.. var bara värmen som saknades.

När jag kom hem möttes jag av 4 tokiga hundar här förresten. Jonathans mamma är här nämligen och hälsar på. Men jag är inte bitter för det inte,hundar är det bästa som finns! En utav dom var en fluffig klumpig liten valp som bara ville hoppa upp i famnen hela tiden.. gud så söt! Haha,jag smälte på en gång. Så det är 3 långhåriga fårhundar här nu och en stor rottweiler som trodde hon var knähund. Sjukt gosiga allihopa! :D Så jag har 4 nya vänner här nu! Njuter av stunden vill jag lova.


Crazy place.

Var ute efter jobbet på några öl igår och slutade med att jag kom hem vid halv 6 tror jag. Så kan det gå! Trevligt var det iallafall och det enda man snackade om var ju såklart skvaller om allt och alla på jobbet,haha! Är så sjukt kul att få reda på saker som hänt,jag blir som en vinpimplarmorsa som ska veta ALLT!

Fullt med skottar var det här igår med förresten! Fotbollsmatch Norge-Skottland som blev 4-0 till Norge ;D WEJ! Men det enda jag tänker på när jag ser dom är ju såklart om dom är nakna under deras kiltar och ja,det är dom tydligen! En tjej på jobbet hade gått fram till en utav dom ute och frågat eftersom hon också var nyfiken. Självklart drar han upp sin kilt och visar hela härligheten! WOPS. Det måste kännas jäkligt fritt och skönt för dom ändå.. ganska luftigt oså ;)
Ae,men jag gillar skottar! Trevligt folk men som dock tycker om att bli alltför fulla.. så de sista fick ju bokstavligt talat nästan knuffa ut från puben. Sen får vi inte glömma deras älskade dialekt! Haha,sjukt skön! Pratar som pirater hela högen.


Så fin.

HALLÅ!

Vad hände med att jag var största bloggnörden någonsin för ett tag sen? Vet ej. Kanske för jag har en sån kass dator och jag lånade Anges dator för mycket ett tag. ;)

Var och hälsade på Malins och Jonas fina skatt idag. Jag köpte en bukett rosor till dom som var så fina! Kände att hon var värd dom,även fast det var dom dyraste rosorna jag någonin köpt. När vi öppnade dörren till lägenheten blev allt så känsligt. Förstår nog fortfarande inte att det är sant tror jag.. Det kändes som vilken dag som helst att jag skulle dit och hälsa på men att det plötsligt bara låg nånting i hennes famn. Lilla Ella. Jag gick fram och luktade på hennes panna och gu,hon är det minsta lilla pyret jag sett! Vet att Molly min fina brorsdotter också var liten,men såhär liten?! Man blir nog lika förvånad varje gång.. Så lugn och fin var hon iallafall. Gav ifrån sig små skrik ibland i 2 sek men sen var det över.. mest sov hon. Låg säkert och kollade på henne en lååång stund,tänk att man kan kolla på bebisar så länge utan att tröttna.. dom behöver inte göra nånting,man kollar på dom ändå för dom är ju såna små mirakel!

Ja,vad ska man säga mer än att jag är¨så glad för dera skull! Känns så skönt att allt gått bra och jag tvekar inte en sekund över att Malin och Jonas kommer bli dom bästa föräldrarna och jag vet om jag säger det här och nu att dom kommer hålla ihop hela livet och det är just det som får en att känna ett sånt lugnt över allt. Men att just en utav ens bästa vänner fått ett barn är obeskrivligt.. speciellt när man fått följa henne genom det från början.

Om det inte var så att min dator var den sämsta så hade jag lagt upp en fin bild här nu. Men kapaciteten är inte okej just nu. Så godnatt mina kära,hörs imorgon!

Jag vet.

Flyttfesten igår blev väl inte så mastig som jag trodde den skulle bli. Men jag tycker det är HELT OK ändå,för jag hade kul som fan :) Blev så glad när vänner man inte träffat på länge kom förbi,sånt mår man lite bra av. Sen att Robin och grabbarna grus var här gjorde ju inte saken sämre! En bra kväll helt enkelt!

Inte hänt så mycket mer än jobb det sista bara,men jag klagar iinte! Tar vara på tiden lite extra mycket här nu eftersom jag fortfarande inte vet om jag kommer flytta eller inte. Om en vecka har jag antagligen bestämt mig! Eller ah,om jag fick bestämma hade jag stannat kvar.

Jepp,nu ska jag krypa under täcket. Smack.





Blö.

Japp,idag gäller det! Festernas fest! Utflyttningsfesten :D Det är inte finaste vädret här så jag trodde ju jag skulle kunna skippa jobbet idag men blev väckt av chefen,HEEEEJ LOUISE!! Förlåt att jag ringer såhär tidigt men behöver verkligen någon mer nu vid 11. Okej.. JAJA! Bara bra för mig för då slutar jag tidigare ;D iho!

Sen kommer Robin och grabbarna grus. Ska bli riktigt kul :) Mer ledsen över att mina älskade tjejer inte kommer?! Besviken blir jag!

Weel weell,frukost! nuss.

Happy nerd.

Har gått runt och haft ett smajl på läpparna hela dagen vill jag lova! Känns ju som jag blivit moster på riktit :) Ser nu mest ifram att träffa dom såklart och få klappa på henne lite.. Malin såklart ;)

Hee.. ah,juste! Var och kollade ett rum idag med Ida. Var väldans fint och i ett jättefint område med bara massa fina hus och en pub precis nedanför (höhö). Låg preeecis vid den stora stadion här i Oslo bara.. dom hade väl sådär kul när dom hörde fotbollen igår när det spelades mot Liverpool,haha! Men ganska coolt ändå! Får väl se om det bli av. Aktuellt är det iallafall (: Ska bli kul att se vad ödet bestämmer helt enkelt.


Ida unt jag.


Prinsessan är kommen!

"Det är över nu" fick jag ett samtal nyss av Jonas. Hörde hur den lilla skrek i bakgrunden och blev alldeles tårögd! Kan inte förstå att det är sant :D Älskade Malin har fått sin sessa! ÅH,kan inte vänta till jag får se henne! Allt gick bra förutom att hon är lite liten på 2,600 kg. Men jag tror det kommer gå alldeles utmärkt! Fyfan vad fin hon kommer bli... galet.




DET HÄR ÄR SJUKT!

Går hem efter jobbet för sisådär 2 timmar sen.. var less för jag inte har någon att ringa för jag haaatar gå själv i denna stan. Oslo är kusligt på nätterna.. MEN IALLAFALL,då får jag ett sms från Malin att hennes vatten har gått! JAG FÅR PANIK,hahaha! Mitt hjärta.. herregud.. det gick i högvarv. Ringer henne direkt såklart och där pratar hon och är alldeles chill när man själv är ett nervrak. :D Vet ju ingenting om sånt.. tror ju att den ska komma ut så fort vattnet gått :P Men snart så gäller det gubbbar! Snart blir jag stolt 'moster' också,det är då inte illa!

Haha,jag och Ange bara kolla på varandra och skratta innan,det här är så sjukt. Det var ju igår hon sa att hon var gravid förfan!! 9 månader efter.. det är galet. :O

Nu önskar vi henne all lycka! We love you.



BÄÄÄBIS!


Fint.

Förresten,sjukt bra;

Fin cover.

Morning!

Gooodmorgon sunshines! Hoppas ni skiner idag för det gör inte solen iallafall.. jäkla Oslo,bara grått! Var iallafall uppe med tuppen idag för att gå på en första intervju :) Ska gå på två stycken idag faktiskt! Den första som jag var på nu var inom Waynes Coffee och det gick bra! Har en fin magkänsla över det hela och det är huvudsaken! Min andra intervju är på en fin restaurang om jag inte minns helt fel! Får väl se hur det går.. Ska också kolla en lägenhet med Ida. Det verkar som vi ska dela rum nu nånstans! Lite nervös eftersom jag aldrig delat rum med någon förutom lillasyster och då var vi typ.. eh 6-7 år?

Haha,jag hatar förresten känslan av att komma på en intervju! Jag blir alltid så torr i käften och måste ha vatten.. tur att dom alltid frågar vad man vill ha att dricka ;)

Jeppjepp,nästa är klockan 13 så kanske hinner träna innan dess! Då vore jag förjävla duktig! Hörs folkeeeens.


En god frukost är viktigt hörrni!


Ingefära?

Det var det sjukaste jag smakat i hela mitt liv! INGEFÄRSÖL?! Smakar diskmedel!

The day after.

Ja jag blev ganska så fuller igår! Öl efter öl,helt okej! Haaaaa. Solen skiner fortfarande inte här i Oslo så jag är ledig idag. Jäkligt sugen på bullar,så jag tänkte jag skulle springa över till Morsan sen och äta upp hennes nybakta! Mums. :)

Haha,just nu hör jag Ida klampa runt och arg som ett bi! NÅGON har nästan ätit upp hennes pålägg och lagt det framme och låtit det ruttna t.om. Det var faktiskt inte så snällt..


Typ lika arg som Molly här är hon.

är det lagligt?

Är det okej med fylleinlägg på en måndag? haha! Varit med mina gamla vänner från Borås. Haha,sjukt kul! Full som ett litet djur! Här är Cobra och jag;



NATTA!


Största nörden.

OMG JAG ÄR HELT WILD AND CRAZY!! JAG KÖR MITTBENA IDAG!!



Det är ganska tokigt. (fan vad biffig jag såg ut här btw.)

Esmee.

Musik utan en bra röst är ju en pina. Minns ni Esmee som slog igenom med sina klipp från youtube? Hennes röst är ju nåt utav det ovanliga,på ett väldigt fint sätt då givetvis. Så hennes nya låtar var ju en självklarhet på min spellista nu! Namnam.


Så jäkla coolt när man såg den här första gången.. som jag rös!

Sånt här gillar jag.


?!

Går inte..

Kan inte sova! Blir tokig på mig själv att jag vänt på dygnet såhär. Jäkla nattuggla som jag är! Sitter här och kollar ut på regnet istället.. härlig sommar!

Längtar till nästa helg,då blir det utflyttningsfest+fira Anges födelsedag. Kommer bli jäkligt najs! Bästa är ju att mina fina tjejor ska komma hit! Då blir jag lycklig,ih. Sen hade det ju inte varit fel om mamma Malin föder i den kurvan med..snart händer det! Blir nästan mörkrädd när jag tänker på hur fort det har gått..Känns som det var igår hon sa att hon var gravid! Herregud. Allt går så fort! Samma sak med min lilla Karin,rätt som det var så var jag faster! Sån är det. Snart sitter jag väl här själv med en unge! ;D

Hoppas ni haft en fin söndag i vart fall! Imorgon är en bra dag.
Naaaatta!

Facebook..impressive.

Haha,Ida börja skratta här vid sidan av mig nyss..

"HAHA..." Jag;vad?" "Man kan byta språk på facebook till piratspråk!!!"

WHAT?!

Haha. Vad är det för fel på folk?!

Paret.

Kunde inte låta bra att INTE lägga upp denna bild på det snart nyblivna föräldrarna.. HUM,undra vart det kommer sluta?!


HAHA,stackars Jonas!


Nerdregglade Jonas och en stolt Malin.

.. vad är det för folk jag umgås med?!

NATTA!

ANGE ÄR DYNG

HAHA! >Det knackade nyss här på fönstret och jag höll ju på att dö av skräck. Då står Ange utanför och vinkar.. bakom henne står hennes två tjejkompisar och hon säger "Det här är Louise" och pekar. Heeerregud tänker jag. Så jag öppnar fönstret och där skulle ju Ange hoppa upp medans tjejerna tar kort på henne. Jag höll ju på att dö av skratt såklart! Men hon kom faktiskt upp! Trodde jag aaaldrig.. gud hon är dyngrak. Så jag fick tacka tjejerna att dom följde henne hem! Fick som svar utav Ange "meh säg inte så.. haha" MORSAN LOYYE! Dom berättade att hon vevat ner fönstret på taxin och spytt genom rutan.. BRA DÄR!

SÅ KAN DET GÅ.


Hittade en sjukt snygg bild här pa henne'..

Det här är jävligt coolt!

En på jobbet idag skrev en massa siffror på ett papper som vi alla runt omkring inte förstod nånting av från början såklart. Det stod såhär ; 12:34:56-7/8-09. WHAT?! sa jag.. för han är engelsk,(mycket viktigt att veta..). JO då berättade han att nu alltså den 7 augusti klockan 12:34:56 så blir det 123456789 och det är once in a lifetime! Jag blev helt fascinerad. Måste ställa klockan då och fira!

och försök inte räkna ut att det kommer hända igen precis som jag själv gjorde,för det går faktiskt inte..;)


blogg fran morsan

det hær ær ganska coolt.. bloggar från mor pous nya nokiamobil! den ær grym.. tænkte jag skulle bli tillsammans med hennes pojkvæn så jag också kan få en sån hær! iofs så ær dom så kæra.. och vældigt søta. Just nu sitter jag i deras soffa och luktar på Jonas fotsvett nu ELLER Så æR DET JAG SOM STINKER ..mysigt!

Kort lugg vs. lång.

Dom som känner mig vet att jag kan göra något drastiskt med mitt hår vilket dag som helst.. speciellt med min lugg! Men det känns lite som att det hänger ihop med vad man har på sig,så känner jag att kort lugg passar idag då klipper jag den! Så idag.. känner jag att en lång lugg hade vart sjukt snyggt. En som går precis klippt under ögonbrynen nästan. Just nu har jag snelugg och nae,det vill jag inte idag!

Vad tror ni? Ska jag?


Eller inte?


Haha,daaaagen i-landsproblem!


Vill bara säga en sak.

JÄLA F*CKERS SOM ÄR I MAGALUF NU! Ville verkligen dit i år meeeen icke sa nicke det bidde inte så nej. Så tjejer,hoppas ni har det förjävla gött där borta. Ska allt ta en revanch senare.. om inte dubbelt upp nästa år istället. Sådeså. För vet ni vad? Det ryktas om att jag och Olsson kommer få jobb i Mallorca i april och deeet är heelt okej!

Just det,den där bomben som var där verkar väl sådär va? Ta hand om er,snälla.. nu fick jag mammakänslor. Loveyou!


Bild från Alanya för två år sen nu(shiet!?)Mickan i mitten är där nu. Plus två andra söta blondiner. Så om ni ser dom,krama dom från mig. thi.

Jag luktar..

HALLÅ FOLKEEEENS! Fan vad kul att folk äntligen börjar läsa. me like me like. Kan ju börja med att skriva att jag sitter här och luktar musslor blandar med räksås. MUMMA! Fick gå med soporna det sista på jobbet och det gick väl sådär. Spillde ut nästan hela skiten på mig själv så att...nae,jag gick inte ut på stan sen! Haha,bäst att åka hem tänkte jag.

Så,frågan är om man ska ut eller inte. Kanske ska bestämma mig nu.. natten är ung,ikke sant!? ;)
NUSS!