Walla

Sitter här hos storebror med en snuttandes brorsdotter. Hon är så söt så jag blir tokig! Just nu sitter hon upp och kollar greys anatomy. Lite kul att hon ser så engagerad ut för att vara 4 månader.. sen sägs det ju att småbarn inte får kolla på tv för det blir för mycket för dom. ÄSCH,skitsnack,jag tror det är bra eftersom hon lär sig om livets bravader från början! Smart kommer hon bli.

 Haha,nu kommer lillasyster och drar i datorn. Hon snackar om pungråttor och sånt..himla konstigt tycker jag. Undra vad hon vill?

Vi hörs!


Cool bebis-09

Gossip fuckin girl

WHAA,jag har varit helt speeedad hela morgonen för att de nya gossip girl avsnitten äntligen kommit! Så sjukt glad! SOM jag har längtat :D

Idag har jag också lagt upp en plan till mig själv;
Söka minst 10 jobb.
Börja skriva på min ansökan till frisörutbildning.
Ta en promenad i solnedgången.


Vilken fint väder det är här idag förresten! Ändå sitter jag inne. Kanske ska ta en promenix redan nu? BELLA,följer du med?


Norsk in Borås..


Jonas intar sin första kebabpizza med ÄKTA kebabsås! Haha,jag och Malin satt spänt och väntade på hans första uttryck! Han tyckte nog 4/5 toasters. ;)


I feel like...

A bumblebeeeeeee. Ae jag mår som jag förtjänar idag! Igår blev lite för mycket tror jag,hej och hå så kan det gå. Hoppas jag inte gjorde något dumt. Lär väl få höra det snart isåfall! Får sitta här och skämmas.

Snart ska jag ner till staden och träffa kära Pou m.pojkvän Jonas och Ellabella. Vi ska äta pizza på campino,sådeså! Undra om Jonas kommer köpa upp hela lagret innan dom åker hem? Känns som det är farligt för honom att smaka på sveriges special första gången och inte kunna gå dit varje söndag och äta det efteråt..-Känner på mig att jag kommer få skicka bud ganska ofta upp till Oslo..

Nu fick jag besök! HEJ

Ensamt.

Ensam i en lägenhet stylad a la Olsson,med ett öppet fönster i Norrmalm sitter jag. Många tankar i huvudet men känner mig ovanligt stark idag! Kollar efter min framtid och undrar hur den ser ut. Idag har jag kommit på att det är helt upp till mig själv,inte ödet. 

Ikväll ska jag ta med mig en vinflaska till fröken Hansson. Ser jag allt fram emot! 

 
'
Bamse <3

Såhär gör man.


HÖPP!


vart du än är.


Helskotta vilket kass uppdatering jag haar! Så är det iofs när man flänger runt så mkt som jag gör.

Har varit ute i skogen mycket dessa dagar. Druckit vin med vänner,myst,ätit budapestbakelser och plockat svamp med mamma. Då blir det så att internetet försvinner för ett tag!

NU sitter jag iallafall hos min kära Olsson och myser framför IDOL. Blir så nervös hela tiden för allas skull,hihi!


raining

Hejhejhej. Det regnar utanför mitt fönster idag och det får mig att inte vilja göra så värst mycket utav denna dag. Bara sitta inne och göra massa nytta bara.

Var och spådde mig igår och det var bland det sjukaste jag gjort i mitt liv. Hon sa så otroligt mycket som stämde och saker som jag också hoppas på kommer stämma.. Det visar väl sig! Riktigt glad att jag gick dit iallafall för det fick mig verkligen få en tankeställare. Om ni funderat nångång på att göra det,så gör det! MEN då till någon ni vet är riktigt duktig.


Vuxet

Sitter hos pappa nu och ska skriva ut CV. Är väl kanske på tiden att börja ta tag i det här! :)

Ni kanske ser att jag fixat mig en ny header. Lalalal.. är den fin? Nae,den är lite oproffsig än så länge. Ska fila på det mer sen! Orkade inte gå in för det så värst mycket. Behövde bara en ny,för i Oslo är jag ju inte längre!

Hörs sen! PUSS


nattipuss


Tänkte bara ge er en puss innan jag kryper ner jämte Olsson,hiho!
Haft en sjukt mysig kväll på Babbel där vi åt tapas :) Sen stack vi till XoY där vi bokstavligt talat dansade sönder våra fötter. Men det är väl så det ska vara,icke sant!

Naaatta!

Babbeltjöt



ÄlsklingMolly och jag innan! Vi sjöng pippi långstrump tillsammans hon och jag.

Nu ska jag och tjejorna ut och äta på Babbel för Emma fyller 20! Puss&kraaaaaaaaam!

MYS

HEJ HEJ HEJ! Idaaag har vi varit på VISKO i skene och shoppat skor och det mina vänner behövdes vill jag lova.. Köpte ett par svinhöga stövlar som passar både till fest och vardag. Mucho bra! :)

Igår var det XoY som tyvärr inte blev så lyckat för min del.. haha! Vi satt i parken och drack en massa öl. Först var det mysig men sen blev det så svinigt kallt så jag knappt kunde röra mig. Då sprang jag till krogen och dansade mig varm. Dumma var att jag slurpa i mig en mjölkdrink som fick min mage att skrika så jag fick springa ut lika fort som jag kom in typ.. typiskt mig.

NU kör vi standardmys hos Mickan! IDOLkväll :D


Såhär mys hade vi!

Det här.

Det här är det jag gör;


Cruisar!!!!!1

Goooooood..

eftermiddag..? haha,jag vaknade nyss upp här i Olssons lya och känner mig helt söööönder! Ska rycka till mig lite snart.. Tänkte åka hem och gå en powerwalk bara för att! Det låter så bra.

Vad gör ni?


BABY

Lalala.. I'm in love with you. Den är så fin! Pauline-Loving you.

Vart på lager 157 idag med tjejorna som ville shoppa. Haha,hittade ABSOLUT INGENTING. Skitställe. Då måste jag ju bara nämna att Borås utbud faktiskt ordnat upp sig mer. Är så shoppingsugen nu så hela jag går söööönder snart!

Vill också nämna att jag börjar bli sjukt rastlös här. Jag fullkomligt älskar att umgås med mina nära och kära men jag vill ut i arbetslivet nu igen! Får väl se om jag kanske åker tillbaka till Oslo snart.. mycket möjligt att det snart blir så igen!

Nu ska jag åka till älskade brorsdotter. Åh gud,hon är så söt! Pusspusspuss


/Cool brud-89.

HEJ!

Vill bara säga två saker till min blogg inatt och det är;

Att jag saknar Malin Pousette. Anledning; Hon är en utav dom finaste vännerna jag har och någonsin haft i mitt liv. Sen måste jag också lägga till att jag var hos hennes mamma idag och gjorde mitt hår fint :)

och att jag haft det himlans mysigt hos Josse idag! Vi kollade Idol och drack vin.


Jag,en lycklig kille och Josse.

It's my life.

Mitt liv här i Borås är inte särskilt livligt.. därför jag inte skriver. NAAAAAAAAAAAE,vet ni vad,om jag hade haft en egen dator hade jag bloggat sönder faktiskt. Gjort ny header,ny design ny lalalaaa.. osv.

Istället snor jag mina vänners datorer hela tiden och kollar facebook.. man måste faktiskt prioritera. En vacker dag ska jag sitta med min egna och herregud vad jag kommer bo i den.

I vilket fall som helst så har min dag varit fin. Solen har lyst gött här i staden och jag har har kvalitetstid med Inez the monster. Vi har vart ute i skogen och hon har träffat två nya kompisar faktiskt! Japp,så nu tycker hon ännu mer om att vara med mig för jag gör hennes liv så mycket mer händelserikt,bra va! ;)


Haha,den här bilden är från när hon var en liten skit. Hon är fortf liten men här var hon verkligen miniplutt!



Tooo early!

GODMORGEN! Är uppe typ för tidigt för att heta Louise Loyye Lilly Lindhe-Rahr. Men var tvungen att skjutsa mamma till jobbet. Sådär kul.

NÅ,det som händer idag är att jag ska ner till stan för lite ärenden. Hade också tänkt boka in en tatueringstid till slutet på månaden :) Ska äntligen göra Dennis tassavtryck som jag så länge velat göra.. Kommer bli det finaste på min kropp,förutom mina vackra ögon..hehehe. ..he.

Ja,iallafall.. kanske ska sova en timma till,eller två? Jo,men det ska jag.


Back!

Efter en lång hård helg har jag hittat mig själv igen! Känns bra,otroligt bra. Nu är det bara framtiden jag ska ta tag i. Att vara här i Borås efter att ha bott i Oslo i 9 månader känns lite konstigt men ändå som jag bott här hela tiden. Knasig känsla. Undra om min framtid ligger här eller nån annanstans?

Tack alla fina vänner förresten! Ni är helt sjukt bra.


Saknar gå den här vägen till Pou! :(

Musik.


Esmee Dunters-Over again.


Sönder.

Japp nu har vi upplevt Linköpings uteliv och deeet var sjukt kul :) Att få träffa Elin var helt underbart. SOM jag har saknat henne!

Igår var det förfest hos Serena så Stina fick träffa alla mina fina tjejor! Lyckat ända fram till slutet på kvällen då det blev kaos. MEN,livet är inte över för det! Är så ledsen för Stina åkt hem nu.. buhu. Vart så kul att ha henne här!

Nu är det filmmys och Ensam mamma söker. Faktiskt en kinnarummabo som är med där ;D Go Snibben!


en dag.

Min mage vill bara vrida sig ut och in just nu. Vill kunna sova men det går inte.. tanken av att jag vill vakna och bara vilja tänka att allt var en dålig jävla dröm får mig att vilja spy,eftersom det inte är någon dröm.

Den jag älska mest.

Vi drar!

Hämtade upp Stina igår så nu har hon fått kolla Borås lite :) Var hos Mickan och myste igårkväll med massa godis med så nu har hon fått träffa dom. Ja,hon tyckte faktiskt mina vänner var trevliga! ;D Känns bra!

Idag åker vi till Liiiiiinköping för att vara med Elin! Ska bli så sjukt kul att få träffa henne igen! Hon flyttade ifrån oss i Oslo i Maj nu så det var år och dar sen vi träffades. Har saknat henne så jag blivit galen ibland.. fyfan. Så vi ska köra en utekväll i hennes hemstad,får väl se vart det slutar!

Kommer hem på lördag igen och då blir det skiva med brudarna här! Haha,Stina längtar så mycket. Vet inte riktigt om utelivet i Borås är något att skryta om iofs? ;)


Very najs bild på oss.. vem sa att jag var lik min mamma?


nae?!

Regnar det i Borås?! NAAAAAAE?!

Har kört mamma till jobbet nu vid halv 8. Det var pest och pina att gå upp men nu när jag är väl är uppe så är det inte kul att lägga sig igen ju ;) Om det inte hade vart regn och ruskväder här så hade jag tagit mig en långpromenad,lätt! Men just nu är jag inte så sugen eftersom min utsikt just nu ser ut såhär;



och igår såg den ut såhär;

Låg och solade halvt näck ute i skogen,det var lovely!





Hur man uppfostrar!

HAHAHa får man uppfostra sitt barn på detta sätt?


Herregud,stackars Molly :P

Lilla Borås.

Ja då har både måndag och tisdag dragits sig förbi och jag har redan hunnit vara på Viskan varje dag ;D Lilla Borås. Verkar som tjejerna är stam-kunder där nu. Blir väl lätt så iofs! Har inte riktgit kommit in i att jag faktiskt bor här nu och jag har en riktigt dålig nyhet till er Oslobor som saknar mig och det är att jag kommer inte flytta tillbaka på ett tag verkar det som. Fick inte jobbet :/ BU!

Så nu får jag väl göra om headern? 

Liten tjej i liten stad ska det stå.. eller ne.