I knew it..

Haha,hur kunde jag veta att dagarna i ända skulle se ut såhär?


Själv har man ju tvätt och städ-dag idag dårå..pust.

Guitar Hero Aerosmith..

WOHO,jag har äntligen köpt GH! Det nya med dessutom med Aerosmith. Skitkul ju! Nu har man lite mer att göra på dagarna så att säga,höhö.

Ikväll är det inflyttningsfest hos Mia och Matilda! Kommer bli helnajs. Jag längtar!
Pusskjam

Fuuuuu...

Första torsdagskvällen idag,whu! Ska man klunka i sig sin ihopblandade häxa nu eller sen? (haha!), det var fint förr!
LasseMajja Berghage kommer ju to town idag! Fan vad värt! Hoppas han spelar teddybjörnen Fredriksson för den tycker jag om. Den är fin oså,jag har ju en nalle som är döpt efter den låten. Okej..

Helt otroligt att solen tittade fram nu. Man kanske ska satsa på en bers på någon uteservering iallafall?
Gu vad trevligt.
Puss.


Här är han! Fredriksson alltså.

Midsommar osv osv osv..

Hej hå!
Jag hade en supermysig midsommar! Antagligen den mest vuxnaste med efter man fyllt 15..typ. Var hos Robin och åt middag med hans föräldrar. Midsommar mat är ju så gooooottt! Jag älskar sill,mhm!
Sen sköt vi luftgevär,haha! Ställde upp en fet papperslådor med sånadäringa papperlappar som man ska sikta på ni vet.. aah,jag hittar inte namnet på vad det heter nu..fan.. men ni fattar va? eh. Jag sög! Som fan! Fick en EN träff på min sån. Rester hamnade någon annanstanns.. Blev mycket förvånad att den inte satt i lyset på bilen som stod bakom busken,shiet.

Dock var jag mycket besviken på mig själv när det gäller alkoholen. HALLÅ,inte nog med att man var vuxen och firade midsommar med sin pojks föräldrar,jag var nykter också! Drack bara en gin&tonic som jag blev bjuden på och ett halvt glas rödvin. Skäms.

..Så jag tog igen det igår istället! Satt här och myste med min fina och drack en hel del vin. Det var jättemys,och full blev jag! Haaa-h. Kände mig som min mor. Jag kommer bli som henne.. det är bara att börja acceptera det. (;

PUSS!

Midsommar -06

Tomt kylskåp.

OOh,jag fick lön idag! Helt otroligt wonderbart!..Förutom att jag fått betala räkningar för flera tusenlappar hela förmiddagen. Det var mindre kul vill jag lova..usch.

Nu ska jag kila över gatan för att handla lite mat! Jag HATAR att ha tomt kylskåp. Man måste ha mat hemma,annars mår man inte bra. Så tänker jag iallafall.. Om man inte vill pina sig själv typ och det vill jag ju inte.

Innan jag går och jobbar sen så fundilerar jag på att klicka hem det nya Guitarhero med Aerosmith. Verkar GEERYMT. Robin blev överlycklig och skrek i telefonen när jag sa det. Får väl se vad jag bestämmer mig för.. Det skulle ju vara som en snäll gest eftersom det brukar bli så att jag fastnar vid bloggarna i timmar och lämnar honom ensam vid tvn. Tänk vad lycklig han varit om han fått spela lite med Aerosmith sålänge då. Ahw!

Puss sålänge!
Kolla vad söt han är! Svårt att motstå de där hundögonen.. ;D

Lycklig.

Här sitter jag och tittat igenom snart vartenda resebolags hemsida tror jag. Jag är sån nörd! Men åh,jag är så lycklig nu Vi har äntligen bestämt oss för att åka någonstans. Den 15 juli åker vi antagligen till Malta,byebye. Kommer bli den bästa studentpresenten ever. Det kommer bli av,eller hur,ja. Okej,bra.


En apa på Alanya 07.-->

Looptroop på Hultan 08!


Bella Blond!

Jag blev så happy in my heart när lillasyster ringde och frågade om jag kunde hjälpa henne med hennes hår. Det behövdes.. verkligen asså. Jag får panik på hår som är så slitet som hennes! Det är ju en del utav människan liksom.. man måste ta hand om människor! Ska bli frisör nångång.. jag vet,nångång.

Såhär såg sötnosen ut innan;

Under själva förvandlingen;

och efter..


KOLLA VAD LYCKLIGT SNYGG HON BLEV
! graow!
Puss på henne och på mig som är så jävla bra på att färga hår.

Hemma från HULTAN!

Ojojojoj lord. Jag är sjukt galet schleten efter två fullspäckade veckor!
Första veckan med bal och student var helt underbar. Varför tog den slut?
Sen var det hultsfred nu i en vecka. Om man räknar bort vädret och att självaste bästa Linkin Park blev inställt så var det fint! Men usch vad ledsamt att få veta några timmar innan man äntligen skulle få se Linkin att dom inte skulle komma. Då fick man helt enkelt ta några klunkar till och strunta i att man faktiskt skulle stå upp i någon timma och MINNAS ögonblicket. Det var ju skitsamma då.. bajs. Meeeen vad skulle man göra åt saken liksom? Bara tuta och köra.

Nu är jag hemma och jag duschade nog i en timma när jag kom innanför dörren. Ni anar inte hur lyxig man kände sig! Jag duschade enbart 1 gång där nere,fräscht. Sova i sin egna säng var ju underbart! Jag somnade på en gång.. namnam!

ååh,jag ska lägga ut så många goa bilder och filmer sen! Jag spelade in bästaste låtarna som älskade Paramore spelade! Jag grät verkligen under hela konserten. Kunde inte förstå att jag stod några meter ifrån bandet jag lyssnat på varje dag hela året. Looptroop var med helt sjukt bra! Jag stod längst fram,själv! Haha,lite sådär men det fick gå. Jag hittade inte dom andra så. Efter 3 låtar började snubben bakom mig lägga såna brakskitar så jag inte pallade mer,fyfan. Då sprang jag därifrån och ställde mig längst bak för att njuta istället. Det gick faktiskt lika bra! Fick ett par svinbra bilder på dom och det var ju faktiskt det viktigaste med att ställa sig längst fram ;)
Måste bara nämna The Hives och Lykke Li som också var helt otroliga på scen! Jag bara njöt..

Så ja.. det blev ändå ett ganska så lyckat Hultsfred ändå! Jag är nöjd.
PUSS sålänge.