Ett tips.

Eftersom att alla andra bloggare kör dagens outfit,så kan jag ju köra dagens håruppsättning! ;)

Istället för en tråkig tofs så lämnar jag kvar en slinga som jag sedan virar runt toffsen sen. Ser mycket finare ut då tycker jag :) Bra va?!


HAHA,fan vilken miss såg jag nu,toffsen syns! Men ni fattar vad jag menar. Så tycker är mycket finare :) Till en sånhär uppsättning är det också fint att ha lite stramare hår och att luggen hänger fram lite lätt om ni har en sån. Guwd så fint!

Hörs sen!

Godmorgon?

Såhär kan det gå om man jobbar sent och ja.. sitter uppe sent. Strålande solsken här i Oslo idag och det betyder nog jobb på bryggan för min del hoppas jag :) Måste ju säga att jag har en hel del ångest som går upp såhär sent när det vart fint.. aaaah!

Fan vad kul förresten att så många fler hittade hit igår ;D WEELCOME! Ska nog börja uppdatera lite oftare,igår var jag on fire! Nu ska jag äta upp min skål med yogurt och enerimix,hörs sen!

Robin Bengtsson.

Första gången jag såg Robin uppträda var på Svenljungas torg för 3 år sen nu tror jag. Var där med Mickan som bodde lite utanför och åkte in för hennes dåvarande pojkvän bodde där då. Han känner dom sen lång tid tillbaka och jag träffade då hela killgänget där. Några utav dom kände jag igen för vi gick på samma skola osv så alla hejjade glatt på varandra och stod och lyssnade på när han uppträdde där. Jag tänkte mest på att han var en söt,blyg och småcharmig kille som satt där på stolen med gitarren och sjöng lite. Inget speciellt faktiskt,tyckte mest han var modig som våga sig upp och ja,småskön röst sådär..så med det vill jag nu alltså säga att JÄKLAR grabben vad du har växt! Helt otroligt. Tänk när jag,Mickan och Emma satt där i IDOL studion för 9 månader sen och hejjade på honom som galningar ;D Kul minne.

Läser hans blogg där han hade lagt upp denna video;

Som jag rös! Helt sjukt bra. Ska bli kul att få höra hans singel sen :)

Hello party people!

Kom precis hem från Luux. Stod i covern idag för första gången och jag tackar guden (om han finns) att det var ganska lugnt idag. Kan tänka mig att det är kaos på lördagar då det är maaaassvis med folk som bara går förbi och vägrar betala,tjejerna bitchar upp sig osv osv osv. Men det gick bra.. tycker jag iallafall!

Dumma när man kommer hem är jag inte kan sova på en gång.. måste bara vara uppe en timma till och snoka lite ;) Finns ju så mycket att kolla på och så många andra bloggar som man bara måste uppdatera sig. Halllååå liksom!

Förresten blev jag väldigt glad när jag träffade min gamla chef i stan innan när jag gick till jobbe. Vi både lyste helt upp! Har inte träffat honom på ett väldigt tag och eftersom det var mitt allra första jobb här i Oslo så har han såklart ett speciellt plats i mitt hjärta ;) Minns såväl hur dom skrattade åt mig hela högen när jag inte förstod ett dugg norska,haha! När jag skulle uttala "nysgjerrig=nyfiken" SOM dom skratta! Nys-jerrig fick jag det till.. tänk då att jag var telefonförsäljare,haha! Så nu hoppas jag vi ska ta en öl nån dag innan jag flyttar,det ville han iallafall.. woooho,dejt med chefen inte dåligt! Skämt åsido. ;)



Det allra bästa med att kunna låna Anges dator när hon inte är här är hennes cam! Jag vill också ha en sån..fan. Förresten älskar jag mitt halsband,det är så jag. Loyyes hjärtan.

Nana sött,peace and Love!


Fired up.

Ni skulle sett blixten och hört hur det åskade här innan.. trodde heelt seriöst det var nära till jordens undergång. Haha,jag kröp under filten och satte på en film,som förresten var svinbra!

Fired up heter den. Handlar om två bästa vänner som kollar in tjejer 24/7. Fotballspelare både två och självklart spelar allting ut sig under high school tiden. Under ett två veckors lov de har får de för sig att vilja följa med cheerleaderna på deras camp.. och ja,allt gick som planerat. ;D Sjukt bra film,ni må bara se den helt enkelt.



Finns på
www.moviestream.se.

Världens finaste bäbis.


.. och jag är världens stoltaste faster!

Mmmm choklad.


Tror jag börjar lyssna lite på blondin/brunettBella. Det där med mörk choklad alltså. Sjukt gott!

Happy day.

Har en träningsvärk idag som heter duga! Stina och jag tränade dubbla pass igår.. det var galet. Först var det passet total som innehöll en hel del massa hopp och spring,ja.. typ som ett gymmixpass ni vet. Efter det passet så var det styrke&core som var ett pass med massa tunga vikter där man fick ett rejält pass genom hela kroppen. Herregud,ett tag där ville jag springa ut genom dörren och lägga mig i soffan utanför,haha! Jag var verkligen heeelt slut! Det roliga är att Stina är eliten så för henne var det ju mest kul! Eh,jag som inte riktigt är lika vältränad såg mest ut som Heffaklumpen ;) Men det var kul och efteråt känns det så sjukt bra!

Glömde förresten ta kort på tuttsvetten jag fick igår.. fan,Stina sa att det såg ut som en fjäril,konst helt enkelt!
Hoppas ni har en fin dag i regnet! /


Dagens dagens; Gosetröja från Bik Bok och Mysbyxor Borås KFUM basket,storebrors.
Fyfan vad chic!

Lilla mamma..

Min mamma är ett rebus.. förstår ni nåt?

Glada/Lena
säger:

Bella var med Robert på speed idag han skulle hämta papper eller nåt Slutade med att Bella blev registrerad där

Louise. säger:

aa hon sa det! =) jättebra!

Glada/Lena säger:

Att jag frågade om handuken var att jag visste att en svart handuk vart använd och jag inte hittade den Men hittad nu iaf

Glada/Lena säger:

Robban !!!!!!!!!!!!!!! ..


Sjukt söt.

Event.

Utflyttningsfest på g här har jag hört. HÖHE. Den 8e augusti då jävlar smäller det.. hela lägenheten ska vara fylld! Eftersom vi ska vara ute ur lägenheten den sista augusti så är det lika bra vi kör på nu,plus att Ange fyller år så det blir dubbelt upp. Har nu sänt ut injudningar på facebook,så kom igeeeeeeeen! Hoppas vi ses här!


Skål.

Min älskade Olsson.

HAHA,den här filmen gör mig så lycklig. Jag som filmar Sandra,full som satan i lördags ;)

Hello happy people.

Sitter här och kollar Slitz och funderar på vad som händer idag trooooooo.. upp och träna ska jag göra,man vill ju inte vara sämre än brudarna i slitz liksom. Ja sen har jag inte kommit fram till så mycket mer faktiskt. Fan vad illa. Jobb kanske? Pou,jag vill ju leka med dig!


Är på g.

Äntligen!

Jaaaa.. äntligen har jag fått se Hangover "Baksmällan" och haha,ni skulle sett mig. Jag satt här alldeles själv i soffan och slog mig själv på benen för jag skratta så i slutet. Herregud,som jag sa till Malin,tänk om det hade vart oss?! Ni som inte har sett den,gå in på www.moviestream.se där ni kan streama massvis med filmen,bland annat den,bra va!

I'm alive.

Efter att ha satt sig i en buss numera kallad kaosbussen kom jag iväg. Först kommer en tjej ingråtandes över att ha tappat sin biljett,en utlänsk kille som inte fatta att han skulle ta den bussen går därifrån,en annan tjej springer ut gråtandes för hon redan saknar sin pojkvän som hon vinkade hejdå till men ångrade sig.. och när vi väl har åkt,ja då ligger det en kille längst bak i bussen medvetslös?! What the ... Då hälften på bussen var norrmän eller tröga så var det ingen som ringde ambulans förrens jag hörde en som sa "vet någon svensk nummret?!" VA I HELVETE 112!!-skrek jag. Panik. Han var tydligen helt blå och inte kunde andas.. hoppas han klarade sig. Usch! Vad är det med mig och bussresor hem undrar jag då?!

Nu ligger jag i sängs iallafall och försöker att ta djupa andetag emellanåt för att inte slänga min dator i väggen! Jag blev helt tokig snart. Försökt ladda upp bilderna från helgen som tog mig 1 timma men ändå inte funka. Suck. Så jag får väl helt enkelt försöka imorgon igen. Nana gott!


Lollo,pandan och Emma i lördags.


Jepp.

Today is the day.. idag åker jag tillbaka till Oslotown igen. Alltid ska det gå så fort,buhu. Men nästa gång jag kommer tillbaka så har jag väl antagligen flyttat så då får man ta igen allt man inte hunnit med denna gång. :)

Snart kommer Miablondie hit och ska kolla sin fina kattunge Max som vi har här. Han är så sjukt söt,ni anar inte. Igår låg han i min famn och tugga på mitt hår. åh! Så snart ska hon få hämta honom. :D

Förresten så blev det ingen bio igår..fan så less man blir. Haha,jag vill se den jäkla filmen snart!
Puss&Kräm

HAPPY BIRTHDAY TO YAH!


Mina fina tjejer Matilda (20) och Olsson(19) fyller år idag!



och den här snyggingen fyllde 20 år igår!

Grattis! I love you.

Amazing

HAALLO everybody. Åkte till Borås igår för att överraska mina fina flickor på deras födelsedagsfest. :) Dom blev glaaada och det var bra,hade varit mindre kul om dom blivit ledsna. Så hela kvällen satt vi hos Serena där vi drack som stollar och såklart blev födelsedagbarnen fullast. Speciellt Olsson som knappt kunde gå efter sina mintu-shottar,haha! Jag sa ju det till dig.. drick inte bakom min rygg! Har en film på henne som kallas för duga.
Blev en sväng på Harrys sen men där lyckades jag tappa bort alla,ganska typiskt mig. Men,jag hade kul ändå!

Idag ska jag och Robin på "Baksmällan". Äntligen ska jag få se den på bio! WeJ! Ha en bra kväll allehop.


Det här jag gillar.

Fart och fläng ska det va! Då mår man som bäst. Har fotat som en stolle idag på Luux! Hela 8 timmar faktiskt.. helt sjukt vad tiden rann iväg. Men det var kul att få fota igen! Kändes som man var back in school igen fast på ett lite roligare sätt såklart. ;)

Fotade Jake först,dj och chef för Luux som skulle använda det som plakat faktiskt.. Stolt man kommer bli att se om dom kommer upp och veta att det faktiskt jag som tog dom. Woho! Fin merit om inte annat. Seeen fotade jag ju såklart det finaste paret i världen,Jonas och Malin. Åh,jag höll på att börja lipa där ett tag för dom är så fina och så kära.. och hennes mage och åh,allt blev så sentimenalt. Sentimentalt? haha,hur ofta skriver jag det liksom. Ja,men ni fattar. Jättefina bebisbilder iallafall och om dom blev nöjda,så är jag det med! Snart kommer dom nog upp någonstans så ni får se provsmak. Antar att Malin inte kommer bärga sig ;)

Ja,sen blev det rusch till jobbet som bara blev 2,5 timmar idag. Bättre än inget! Efter det blev det 2 carlsberg på nåt sätta här på Grünnelykka med Ange,tjejerna och Kevin som var nyinseglad i land. Rätt coolt faktiskt. NU är jag trött! Natti på er mina små barn.



Sån här liknande bild tog vi bland annat :) Ih.

15 dom sa,10 det var!

FOLKENS! Jag är uppe och har t.om varit vaken en timma! Det är helt galet och jag känner mig bättre än någonsin. Solen skiner,jag är snygg och nu ska jag ner till Luux för att träffa mamman och fota lite. Kommer bli perfa!


Någon borde klia mig sådär under armarna så jag får se lika stolt ut och njuta lika mycket av livet som Loris gör. Haha,så söt! Men.. vad är det för djuer egenligen?

Haaaanaaa


Haha,hon gör det igen. Jag kan inte gå in på hennes blogg utan att skratta! Hon är helt makalös!
Hannapee.

Såhär är det.

Då har jag packat ner det jag inte behöver på en månad och lagt i den fetaste väskan. Mestadels blev den fullproppad med jeans jag inte använt på år och dar. Nu har jag varit och tränat också! Det var väldans skönt så just nu sitter jag med vattenflasken i handen och snuttar på den lite gött sådär.

Hoppas ni i borran tittar på Shirley nu ikväll. Hade velat kolla.. får snoka efter ett omdöme senare helt enkelt! Jäla skit,nån torsdagskväll måste jag ju egentligen gå på kände jag nu. Tänk alla sommrar man varit på torsdagskväll och träffat vännerna man inte hunnit träffa nåt under semestern och blivit så glad varje gång man såg nån man kände. Sen sätta sig i parken och få den där fjortisfyllan för att sedan bli tagen av farbror polis som hällde ut sin sista öl. Haha,det var tider!





1. Jag busrökte inne på mitt rum innan,hihihi.. säg inget till chefen!
2. min nappflaska.


Vad ska man si..

Har vänt på mitt dygn nu så det är helt makalöst.. Börjar gå sönder här borta! Jag vill joooooobbaaaaaaa!!! Haha! Så ville jag aldrig sagt förra månaden. Snart ska jag iallafall städa mitt rum och börja packa lite. Alltid skönt att ha lite klart så man inte börjar storpacka det sista,för det är sjukt jobbigt! Sista augusti ska jag ju vara ute härifrån och det går fort!

Vi hörs,haej.

En sovande gris.

Stina och jag var uppe på gymmet innan och tog hand om oss själva. Bakis och goa som vi var satte vi oss i ångbastun med hårinpackning och njöt. Vi förstod aldrig varför vi aldrig tänkt på att sitta där inne förr? Hur mysigt som helst med en jättefin belysning som skiftade färg.. himla fint! Så la vi oss i solariet efter det och kände oss som nyskapade igen. Hur bra som helst! Sen somnade gott i soffan! Helt crazy.. vaknade och var alldeles drägglig,haha! Så kan det gå.


Jag är som bajje.. någon som har sett henne förresten? Hon är spårlöst försvunnen och har lämnat sin lille unge hemma :( Kaaajje,kom fram!

Personalfest!

Hej igen. Nu har jag fått i mig lite föda! Omelett med massa champinjoner,tomat och paprika.. fan vad nyttigt.

Igår var iallafall en sjukt kul kväll. Först var det ölprovning där en väldigt duktig man pratade om ölsorter,vad det är gjort av,kommer ifrån och blabla. Det var ett föredrag som jag inte ens kommer ihåg hälften av för det kändes som man gick i skolan igen och lyssnade på en historialektion.. inte riktgit min grejj ;) Men det började fint iallafall för vi fick i oss 4 olika sorters öl där och man märkte på en gång att alla inte riktgit hade mat i magen där inte. Så när vi var klara var det raka vägen till takterassen där det bjöds på massa god mat och ÄNNU MERA ÖL!  Ja ni kan ju bara tänka er själva hur det slutade.. gratis är ju gott! Haha,ibland stod jag nog med 2 glas vin medans jag slurpa på en öl. Där mådde jag som bäst! När det börja spåra ur och folk börja bli fulla som kastruller så drog vi vidare till Åpenbar som dom hade hyrt. Där bestämde jag mig för att inte dricka mer.. Självklart komma Ange med en till öl,haha hon är då ingen amatör som jag inte! Ja,men det var hemskt trevligt där iallafall även fast vi inte stannade så länge.. för sen var det vidare till Karls takterass där vi satt till klockan 5 på morgonen och drack ännu mer. Haha,så nu vet ni varför jag mår som jag gör idag! Väldigt lyckad kväll iallafall! Tummen upp för den.


Snygga pirater!

Sliten?

Haha,igår var helt vilt! Ska gärna berätta gårdagen sen.. först måste jag äta innan jag går sönder.


Såhär bra mår jag idag...haha!

Babyshower.

Hallå älskade vänner. Idag är det söndag och söndag är en dag då man gör absolut ingenting egentligen. MEN,så är inte fallet för oss idag.. för idag har vi haft babyshower för Malin :) Hade köpt fint rosa pynt och massa småplocksmat,bakat muffins och tårta sen fick hon sitt egna lilla presentbord med givetvis. Hon fick maassa fina saker typ som rosa converse-skor,snuttefilt,bodies osv. Utav mig fick hon finaste guldhalsbandet med en rosa prinsesskrona på,ih. Så stolt över den är jag! Hoppas det blir hennes favvohalsband ;)

Ska slänga upp lite bilder sen när min dator går med på det.. just nu orkar jag inte ge mig på det faktiskt!



Jag vill också!

Jag läser typ 30 bloggar.. och halvparten utav dom är utomlands nu tror jag,eller på nån semester på nåt sätt. Orättvist! Vill också kunna ligga jämte en palm och krama den. Mö! Mest av allt just nu vill jag nog ligga på en klippa.. det finns massa klippor här i Oslo och det är hur fint som helst,men just på en bohuslänklippa vill jag till. Det är något speciellt! Eller så vill jag ligga på en strand där sanden är så varm så man knappt kan gå på den och solstolsdynorna är så stekiga så man får lägga sig på dom sakta men säkert. Efter det vill jag springa ner till havet och leka med vågorna! Fan vad jag saknar det klimatet! Sätta sig på en balkong efter man duschat av sig det salta och göra iordning sig inför kvällens utgång.. herregud,jag blir helt galen. Ska gå och köpa mig en lott nu tror jag,om jag vinner så åker jag imorgon och kommer aldrig mer tillbaka ;)


Mami i Turkiet,Alanya.


mjao


Jag och Ida en helt vanligt... morgon klockan 05. Haha!

Peppa dig.

Hade nyss ett långt samtal med en nära vän som som har svårt för att komma igång med allting. Vänner glömmer ibland av att peppa varandra. Speciellt att peppa folk som inte har lätt för att höra sånt som att "kom igen,sök jobb nu.. gör något med ditt liv!", Man blir så imun mot att höra sånt efter ett tag. Man tappar lusten och förblir vännen till soffan ett tag till ändå.. Men märker man att någon blir sån så trofan man inte ska strunta i det då. Det är ju sånt vänner är till för,att få en till att få fötterna på jorden igen! Ge förslag till hur du själv har lyckats med saker och ting. Skriv ner punkter om vad du vill i livet,gör en dreamboard!

Vet själv nu när jag varit hemma i flera dagar hur mycket man tappar lusten till saker och ting. Jag försöker verkligen hålla igång med att träna just för att inte deppa ner mig allt för mycket. Vill inte bli den som bara gav upp! Så dessa dagar jag bara legat hemma så har jag filat på min CV,kollat på en hel del jobb.. tänk på hur jag ska kunna tjäna mer pengar. För jag vet att det är möjligt att lyckas om man väl är inställt på det. (Coolt,slog ner en blixt precis när jag skrev det.) 

I vilket fall som helst så är det bestämt att jag flyttar hem till Borås i slutet på Augusti. Det känns inte bra att lämna Oslo,såklart inte. Har träffat otroligt mycket bra folk här och lärt mig massvis om mig själv! Lärt mig mycket som jag kommer kunna ta med mig hela livet och inte minst skaffat vänner för livet här. För är det en sak jag lärt mig här,då är det att veta vem som är ens riktiga vänner! Så nu när jag ska flytta hem om en månad känns det som jag bara tar en pause innan jag lever vidare. Har en massvis med planer som jag ska utföra och det mina vänner ska gå skitbra!



Mitt fadderbarn.


Visst är hon sjukt söt? Hon ser ut som en liten E.T-klump. Dom som har sett henne förr säger att hon liknar mig,tack men ja,jag tycker hon är det sötaste jag sett! Igår fick jag brev från SOS-barnbyar från den byn hon bor i, BO i Sierra Leone. Dom skrev att allt var bra,hon har god aptit och hennes hobby är att dansa och leka med dockor. Jag funderar på att skicka ner nånting.. tänk vad fint det hade varit om hon satt där med mina pennor och måla. När jag jobbade för Sos barnbyar här i Norge så fick jag höra många som faktiskt hade åkt ner till sitt fadderbarn och hälsat på. En hade t.om varit med på ens bröllop. Visst är det fint? Jag älskade stå där och höra allas historier och att få höra att folk varit med och stöttat i nästan 50 år! När jag räknade ut hur mycket hon bidragit med och hur många barn hon har hjälpt så växte hon flera meter sa hon. Jag tycker alla borde bidra med något.. Det får inte bara barnen till att få det bättre,utan också en själv.

JELLY BEANS!

Vet ni att jag älskar jelly beans? Så idag när jag såg att det fanns i lösvikt med massa olika sorter så blev jag som ett barn igen.
 

Haha mitt himmelrike!

Pressure.

Lalalala... sitter och lyssnar på Paramore och har trååååkigt. Någon som vill med på bio idag?! Säg bara till! Antingen Baksmällan eller Iceage i 3d,helt klart.

Pust.

Ikväll har jag faktiskt jobbat! Kändes ooootroligt skönt att komma få fötter igen. Efter jobbet blev det en öl eller två med en jobbarkompis som rest nästintill världen runt. Hon berättade vad hon varit med om och sett.. helt otroligt vad mycket man har att se egentligen. Åka runt och USA och se Ryan från "Life is Ryan" från MTV,hur coolt är inte det liksom!? ;D  Fick en sån lust till att bara åka..

SÅ,nu är det bara jobba på! ;) Ses.

Söööööndagen..

Igår var en toppendag! Var ute och åt med Malins familj på Memphis där hennes bror jobbar. Så det var rena rama familjefesten! Helmysigt faktiskt,hennes föräldrar är ju helt underbara och dom är så glada för att bli morföräldrar snart! :) Så efter några öl och maten tog slut så gick jag upp till Ida för att forsätta hälla i mig öl,woho! Det blev en lite utgång där tillslut och hamnade på Devills,the rockbar. Där var det party till vi kände att nuuuu får det vara nog ;) Då gick vi hem och Ida köpte nog 3 stycken bakelser på vägen.. haha,snacka om fyllehungrig! Så ja,lördagen vill jag sammafatta till en top notch dag!


Svartvitt.

Idag har jag enbart tagit bilder i svartvitt. Kanske för att jag känner mig svartvit,kanske för att jag saknar Dennis som var svartvit,eller för att ja.. jag tycker det är fint med bilder i svart-vitt.


En sak är säker och det är att svartvita bilder är snyggt,jag saknar Dennis så jag håller på att gå sönder.. han var den finaste hunden i världshistorien och att ja,jag känner väl mig svartvit nu förtiden.

Godnatt.

Party..

all by myself. Fan vad torrt! Jag har känt att dessa dagar börjar gå utför nu,så det firar jag genom att dunkra upp med en flaska jäkligt god rosé och jordgubbar till det. Vet att ni vill smutta,men jag håller det helst för mig själv! Så jävla ego va.




Nu ska jag skaffa vänner! HA DE!

Värt med en mac!

Jag har haft en sjuk tråkig dag idag förutom att jag tränat,vilket jag är glad för att jag gjorde! Annars hade det varit min dag 2 i soffan och det hade jag skämts över.

Nu kom iallafall Ida hem och det var bra tycker jag.för att det första hon visade mig i sin grymma mac var funktionen "whoopee cushion =Pruttkudden" HUR COOLT ÄR INTE DET!? JAG VILL OCKSÅ HA DET! Haha,så nu har vi suttit som små barn och skrattat. Tänker mest på om pappa hade haft den funktionen i hans dator,jäklar,den hade slitits ut efter en halv dag! Pappa och hans prutthumor är inte att leka med! Så nu funderar jag på allvar att köpa en mac.. värt.

Om jag skulle dö idag..

Jag vet,det låter hemskt. Men jag har verkligen legat och tänkt på det här under mina lediga dagar.. Har kommit fram till vilket otroligt lyckligt liv jag levt egentligen. Jag har varit med om så mycket under mina 20 år som många kanske bara kunnat drömma om när dom nu är 40. Är stolt över mig själv och vad jag åstadkommit än så länge i vartfall och jag vet att en dag kommer jag kunna lyckas med precis vad jag vill.

Jag vet hur det känns att vara kär,hur det är att bli dumpad eller att dumpa. Jag vet hur det känns att vara ett skiljsmässobarn,att bo själv och betala sina egna räkningar. Att ha 4 underbara syskon som alltid komma ställa upp för mig. Jag fick min älskade hund jag alltid önskat mig och han var det bästa som hänt mig. Jag vet också hur det känns hur en stor tragedi såsom att ens hus brunnit upp och alla våra saker försvann ur världen. Jag har stått med fötterna i skagen där haven slås ihop,jag har bilat igenom europa och varit i Disneyland! Åkt tåg till Italien,ätit 200 kronors pizza i venedig. Ridit elefant i Thailand,blivit frälst av en munk,flätat håret på thailands stränder. Bränt sönder mina kinder på Gran canaria,snorklat i det klaraste vattnen,sett en delfin! Jag har stått på en sandöken och känt hur sandkornen slått emot mina kinder,ridit kamel,blivit utbjuden av en marockan. Vet hur det känns att galoppera med en häst över ängarna i en sådan fart som får ens ögon att rinna. Jag har vunnit priser i simning.Har varit på festival,konserter,varit full och träffat sinnessjukt mycket folk. Jag vet också hur det känns att förlora ens bästa vän,att bli sviken,eller att glida ifrån någon man aldrig ville. Jag har praktiserat på frisörsalong,sjungt in egna låtar på skiva,tagit studenten..Blivit faster! Nu vet jag också hur det är att bo utomlands, Har haft 5 jobb i mina dagar och även fast vissa inte varit långvariga så har jag lärt mig otroligt mycket.

Herregud,jag skulle kunna räkna upp så mycket mer! Men det jag vill komma fram till är att jag är lyckligt lottad.

Nu är det bara några fler saker som saknas i mitt liv;

Att få hålla Malins&Jonas barn i famnen.
Att bli frisör.
Att jag själv ska få barn.
Skaffa mig en man!
Åka till Karibien.
och bli rik.

Så!

Nej.

Det här har varit den mest meningslösa dagen i mitt liv tror jag. Jag sov till 14,satt vid datorn till 18,kollat Pult Fiction,tog en cigg,mer dator och nu mer tv. Det kryper i min kropp och jag förstår inte varför jag inte har tränat nåt idag! Haha,jag är så otroligt slö ibland så jag irriterar mig själv! Imorgon ska jag göra vettiga saker.. plus att jag saknar att jobba nu. Hallå vädret,kom tillbaaaaaaakaaaaaaa!


Det här är gott.



Aloe vera dryck. Nyttigt och bra,finfina grejjer!

Haha!

Louise: Jag ska blogga nu tror jag.. men då måste jag ju ha något kul att blogga om! Hmm..
Ida: Ta kort på disken!
Louise: HAHAH,perfekt!

Fast nu när jag gjorde det,så tyckte jag det var för äckligt för att visa. Det är nästan så man får stämpla en censurstälpel på hela bilden..

Kexchoklad.

Det bästa med att komma hem hit till Oslo är att jag oftast har godis med mig! Måste ju alltid ladda upp eftersom att sortimentet här inte är det allra bästa. Så min frukost idag är kexchoklad! Jag vet,.. men det är ju så gott :D Äkta svenne. Dumma är att snart kommer jag få ont i magen och vilja ha riktig mat istället. Sånt har man inte tid med!

Hmm.. får väl se om det blir något jobb här idag förresten. Vädret ser inte så lovande ut =/ Attans. Så jag ska nog ta tag i städningen här. Det är inte kul att bo här när det ser ut såhär! Hörs sen!

Värsta jag sett.

Då var jag tillbaka i Oslo igen. Allt är som vanligt märkte jag direkt.. soporna ligger där dom ska och disken står här i vardagsrummet ja! :) Alltid lika kul att komma hem hit!

I vilket fall som helst såg jag det värsta jag sett på länge på vägen upp hit. Jag satt längst fram i bussen och hade därför utsikt över vägen hela tiden. Satt där och läste tidningen och kollade helt upp där jag helt plötsligt ser hur en älg springer över vägen och rakt på bilen som körde framför oss! Den rullade över hela motorhuven och sprang över till andra sidan där den lade sig ner. Vi stannade självklart bussen och jag sprang ut för att se hur det gick med dom. Fick en chock när jag såg att hela framrutan var helt inkrossad så att knappt pappan kunde komma ut ut bilen. Blod och tussar från älgen på hela den.. fyfan. Det var en barnfamilj,3 söner med mamma och pappa som lyckades klara sig väldigt bra som tur var! Jag gick fram till den äldsta sonen som var runt 5 år och stod och grät.. usch han var helt förstörd så jag gick fram till honom och klappade honom på axeln. Han sa bara "kolla älgen.." men lilla vän svara jag då,han är stor och stark och klarar sig! Huvudsaken är att det gick bra med dig,gjorde det det? "mm". Så sjukt glad att dom klarade sig för det såg riktgit illa ut.. det där kallar man änglavakt!

Fick mig iallafall en riktig tankeställare där! Nu vet man hur fort det kan gå. Hemskt egentligen att man ska behöva se det för att verkligen förstå hur illa det kan gå!


ja hallåja

Då var helgen slut här i Borran. Helt sjukt vad tiden går fort när man är hemma.. men man har så mycket att göra hela tiden!

Igår var iallafall en helmys dag. Åkte ut till Sandaredssjön med mamma och Bella för sol och bad. Egentligen skulle vi åkt till Smögen men det blev att vi gick upp så sent och mamma är så tråkig för hon ville inte åka långt,så närmaste bästa tyckte hon var sandared,för ja,det passade henne helt perfekt. Haha! Så där låg vi och glassade nån timma tills Börje kom. Sjömarkens peddo.. hahah,han har då inte alla hästar i stallet vill säga. Låg och frågade oss vart vi bodde,om vi brukar hänga där och att han brukar ta en öl på puben ibland i Sandared,eller oj.. nej pizzerian menade han. what a life. Efter det åkte jag till Zigge och blev full,gick in till Harrys och blev fullare,åkte bussen hem och nu sitter jag här.. mår faktiskt bra idag! Men jag är däremot rastlös nu! Skulle åkt till Liseberg men har man en Robin som är sjukt seg och aldrig vill gå upp ur sängen så blir det inte så. Sjukt ledsamt.

Såg ni bilden på mig och Max nedanför förresten?! Guud så söt han är. Helt fluffig i pälsen och känns precis som en bomullstuss när man gosar med honom. Galet att det kan finnas såna varelser..


Bella,jag,Max och Inez. Haha!

Hej från Borås.


Puss&Kram från Loys&Max.

Jevligt sur!!


Ae..

Efter att jobbat i serveringen idag så fick jag hoppa in att jobba på Luux med. Där stod jag och inte hade ett piisss att göra eftersom det är typ 130 grader ute och då är det ingen iddi som tar på sig en jacka. Så ja,då fick det bli så att jag mest stod och slurka i mig en jäkla massa energidryck istället. Ett tips folkens; drick ALDRIG 3 cult på en timma om du ska hem och sova efteråt.. helfete!! Så här sitter jag nu,klockan är snart 6 och jag har inte kunnat somna än. Hjälp?




1.Hungrig också.2.Hej.3.godnatt.4.mjölkmustash.