Värsta jag sett.

Då var jag tillbaka i Oslo igen. Allt är som vanligt märkte jag direkt.. soporna ligger där dom ska och disken står här i vardagsrummet ja! :) Alltid lika kul att komma hem hit!

I vilket fall som helst såg jag det värsta jag sett på länge på vägen upp hit. Jag satt längst fram i bussen och hade därför utsikt över vägen hela tiden. Satt där och läste tidningen och kollade helt upp där jag helt plötsligt ser hur en älg springer över vägen och rakt på bilen som körde framför oss! Den rullade över hela motorhuven och sprang över till andra sidan där den lade sig ner. Vi stannade självklart bussen och jag sprang ut för att se hur det gick med dom. Fick en chock när jag såg att hela framrutan var helt inkrossad så att knappt pappan kunde komma ut ut bilen. Blod och tussar från älgen på hela den.. fyfan. Det var en barnfamilj,3 söner med mamma och pappa som lyckades klara sig väldigt bra som tur var! Jag gick fram till den äldsta sonen som var runt 5 år och stod och grät.. usch han var helt förstörd så jag gick fram till honom och klappade honom på axeln. Han sa bara "kolla älgen.." men lilla vän svara jag då,han är stor och stark och klarar sig! Huvudsaken är att det gick bra med dig,gjorde det det? "mm". Så sjukt glad att dom klarade sig för det såg riktgit illa ut.. det där kallar man änglavakt!

Fick mig iallafall en riktig tankeställare där! Nu vet man hur fort det kan gå. Hemskt egentligen att man ska behöva se det för att verkligen förstå hur illa det kan gå!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback