Peace&Love!!½

Jag lever!!! Men inte länge till! För nu jäklar drar vi till P&L i Borlänge.. alltsåå.. eeh,typ 5 h härifrån. Men det blir nice för jag är extremt taggad nu! Trodde jag inte i igår/förrgår eftersom det första jag gjorde när jag kom hem från Hunnebo var att flytta. Så det har varit 2 tuffa dagar vill jag lova :P Men nu sitter jag här,i min fina vindsvåning och njuter av utsikten över halva Borran. Det är stökigt som attan här nu men det får jag ta tag i när jag kommer hem heeelt enkelt!

Fyfan vad jag ska skrika till Jay-z,Robyn,Lily Allen,JOHNOSSI!!,The Hives,Hoffmaestro!! och åh,Daniel Lemma.






Packning redo,alkholen är redo,jag är redo! Laddar upp med Loka såklart!


Glad midsommar!

Sitter här nu i Olas pappas hus i Hunnebostrand och kan nog inte ha det så mycket bättre nu faktiskt! Har utsikt över havet och klipporna. Solen skiner som fan och va dricker öl som det vore vatten. Frågan är- hur kommer denna kvällen sluta? Jag tror inte det spelar någon roll,tänker inte så långt. För det kan inte bli bättre än såhär!

Snart ska vi gå och plocka blommor till våra midsommarkransar med för det är ju bara ett måste. Ska försöka göra till 8 stycken! Sen är jag så sjukt glad för att Malin,Jonas och Ange kommer från Oslo sen med! Saknar ju dom varje dag så ååh jag är bara så glad just nu!


Paaanik

Haha! Igår satt jag kvar på jobbet helt själv. Det är liksom inga konstigheter för jag brukar göra det faktiskt! Hela lagret helt nedsläckt förutom returen då givetvis. Där satt jag,helt inne i mitt arbete och glömde helt av tiden! Plötsligt börja det pipa lite lätt.. då vakna jag till. JÄVLAAAAR..så gick larmet igång och tjöt nåt så in i helvete. Så jag fick ringa chefen i högsta hugg för att inte securitas skulle komma. Sikket jävla klantarsel jag ääär!

.. inte nog med det..

när det väl slutat pipa har jag inte hunnit därifrån så när jag rörde på mig gick det såklart igång IGEN!

och inte nog med DET!

..när jag väl är ute ur lagret och kommer ut i lunchrummet för att äntligen ta mig ifrån tjutet så är jag inlåst!??! WTF?! Så där satt jag i lunchrummet och inte kom nånstans. Helt själv klockan 22.34,vrålhungrig,dödstrött. Ringde runt så att någon kunde hjälpa mig och till slut så fick Stina åka in till stan för att vara min räddare i nöden. "Om inte jag hade kunnat komma hade du fått sova här.." OKEJ!! Haha,tur det fanns glass i våran kyl förresten.

Men jag lever! Så det är lugnt vänner. Bara lite småskakig efter denna tragedi. Men det är okej. Lite smått utskrattad bara. That's all.


Cuz I am 2 cool 4 school.


Blah blah?




Hallåååå jag saknar prata i min mobil!!!!! Jag känner mig ju helt inva utan den förstår ni väl.. Halebop come on! Får helt enkelt ta min cykel förbi telia butiken nu innan jobbet. För en till kväll utan den funkar liksom inte.

Jämför.



Hur sjukt är det inte när man sitter och kollar på massa gamla bilder och jämför då med nu?!


Så jävla klantigt

Jag tappade min mobil på vägen hem från jobbet idag så mitt batteri och hela skiten åkte ur såklart! När jag sen ska sätta på den var jag ju självklart väldigt säker över vilken pinkod jag har - eller inte det nae. Andra gången var jag ännu mer säker - eller inte det heller naae. Sen stängde jag av den en stund och tänkte att jag tar det när jag kommer hem sen. Tror ni jag orka vänta? NAE. Tredje gången gillt.. PUK. Jag blir tokig på mig själv ibland!

Så jag går hem för att självsäkert sätta igång datorn och gå in på halebop.se för att logga in och kolla vad min PUK-kod är. Kommer jag ihåg inloggningen dit? .. naaaaaaé. Vad behöver man för att kolla sitt lösen man glömt av? JO sin mobil. WAAH!

.. sliter av mitt hår på riktigt!


Förresten..




Hur stora tuttar det inte ut som jag har här då? jävlaaaar

Mys i sjön.

Har haft en utav de mysigaste kvällarna på länge. Jag,Emma och Evve hälsade på Lollo ute i Viared där hon bor precis vid sjön. Jag blev alldeles till mig när jag kom dit! Sprang ner till deras strandtomt där dom har ett litet "lusthus" man kan sitta. Där har dom en brygga och en liten strand! Gu,ni skulle sett mig! Jag ville verkligen bara sitta och kolla och bara vara. Det är precis så jag vill bo sen! Kunna sitta på en sten och filosifera med utsikten över sjön framför sig. Glömde jag nämna att solen sken så fint?

Vi rodde ut med deras eka till en ö lite längre bort och satte oss på några stenar och grillade korv och marshmallows. Jag tror förresten att jag och Lollo åt typ 12 stycken var..jävlar vad min mage är uppsvälld nu vill jag lova! Men fyfan vad gott det är! Sen rodde vi tillbaka med solnedgången bakom oss. ÅH! Ni hör väl bara hur mysigt det låter?! Jag vill alltid kunna göra så!


Hur fint?

Är det inte fint det där med att det är någon slags telepati mellan ens bästa vänner och en själv? Exempelvis nu. Jag satt här och skrev inlägget om fotpallen från IKEA här under,då ringer Emma; "HEJ! Tänkte att du och jag ska åka till Ikea så du får kolla sakerna du ska köpa." Lite scary men jävligt vackert. Så nu ska jag åka och drömma mig bort lite!



Den vill jag ha.


Sitter och kollar på IKEAs hemsida på saker jag ska köpa till lägenheten. Kolla bara den här pallen! Det står ju Louise på den. Men just nu är det andra saker som behövs prioriteras! Typ som säng,matbord+stolar,byråer och en soffa. Så attee.. detta kommer ju ta ett tag. Men när allt är klart,då bjuder jag på tacos!

Tips

"Ett litet tips till dig nu gumsan.. du vet dina blommor som står i fönstret,det är meningen att dom ska vattnas. Bara ett sånt där mamma-tips!"

Längtar!

Har precis varit och kollat min nya lägenhet. Mätt lite oså! Såg verkligen framför mig när jag får in alla saker där hur mysigt det kommer bli! Jag längtar verkligen så sjukt mycket att få iordning där,ni anar inte. Att äntligen få en plats att slå sig till ro och känna att "hem ljuva hem.." efter jobbet.. eller efter krogen.. eller efter dan efter,ni vet.

Så måndagen efter midsommar blir det dirr till IKEA för att köpa säng och byråer osv för just nu har jag verkligen ingenting! Måste börja om helt från början så det kommer ta lite tid men det får det vara värt helt enkelt.


Nelly.com


Jag älskar mitt jobb!

Fast det är svårt att tycka det är kul att jobba när det är så fint väder som det är nu. Så tänkte bara säga hej härifrån innan jag drar ut på cykeln och cyklar hem. Vet ni, att idag fick vi en inbjudan till ett barnkalas som någon skickat med och en till lapp som jag tänkt visa faktiskt. Det ska ju bli som en kategori här som en kär vän hade som önskemål; "Kul i retur" ska det heta.


ZZZZZZz

Är så trött nu så jag slocknar nog näääär som helst. I vilket fall som helst så börjar jag bli lite orolig inför midsommar! Var egentligen meningen att jag och min fru skulle till Strömstad och fira i nån mysig stuga där med massa folk men sen gick hon väl såklart på magkatarr så nu ska ska hon vara nykter en månad och ta det pensionärslugnt. How fun?!'

Så attee...

Men är inte midsommar jävlar överskattat? Eller fan,jag tycker ju egentligen inte det.


Grattus!

Tack men jag är nu kårad till den sämra uppdateraren eeeeeever!

Helgen har varit sjukt bra för övrigt! Vart på 50 års kalajs hos Emmas föräldrar bland annat. :) Så kul att vara med en sån stor fin släkt. Våran familj har liksom aldrig hållt samman med sin släkt faktiskt. Väldigt tråkigt faktiskt! Så när jag blir äldre sen och skaffar en egen familj ska jag verkligen hålla mig sam med mina syskon så man kan få ha sina stora grill-kvällar och julaftonar,sådeså!

Är så seg nu så jag ligger bara i sängen och kollar Californication. Vet ni att det är så sjukt bra! Kolla kolla.

http://www.ninjavideo.net/video/45494


Bra gjort!

Denna vecka har bossen semester så nu har hon alltså lagt det mesta i mina händer. Visst det är jättekul så sätt och en väldigt bra erfarenhet men herregud,det är ju inte bara att vara! Jag förstår inte hur hon klarar av att fixa och dona med allting PLUS att göra det vanliga arbetet också. Så det är tur jag inte är ensam om att kunna göra beslut på våran avdelning annars hade väl jag ramlat omkull redan nu. Haha!

Måste även nämna att jag faktiskt var på mitt allra första "chefs" möte idag på jobbet. Jag var direkt tvungen att skicka iväg ett sms efteråt och fråga hur många vuxenpoäng jag fick ; +5 ungefär fick jag som svar men nja,vad tycker ni? ;)



Thaipaimaot

Just nu sitter jag i emmas fina vardagsrum och känner en ljuuuuuuvligt doft utav mat som John lagat. Duktig kille. Jag är mest dj liksom,det är det jag gör bäst! Mat är jag ju sådär bra på att laga så jag lämnar över den delen ;)

Tycker för övrigt väldigt synd om dom som gick balen idag i detta spöregn. Man känner ju sig alltid lika vackrare i solen liksom. Meeen jag hoppas eran glimt var lika fin ändå!

NU är maten klar! HEJ


zz.


Nu är jag så trött att jag skulle kunna sova en hel vecka i streck tror jag.

Godnatt,

Hade det inte jobbigt igår.

Min älskade vän Marie fyller 22 år idag och det firade vi med lite poolparty igår! Hon hämtade upp mig här hemifrån vid 13,var hos henne vid halv och knäckte redan då första ölen. Jag klagade inte. En uppblåsbar pool badade vi i hela kvällen.. det var nice! Grill var det med och en hel del alkohoool så det sista jag minns ifrån det partyt var hur vi stapplade ner därifrån och in i taxibilen,haha! Lever ett tufft liv asssså.



Schtek i pölen.

vip kväääll!

Jag och John sitter och dricker öl på min balkong. Njuter i solskenet vettni! Snart åker vi iväg med pappas fina röda buick iväg till vip-kvällen på åhaga för Nelly! Var och prissatte där idag faktiskt. Sjuuukt bra priser vill jag lova så det är lika bra att ni drar dit ;) Det är värt det! MINST 50% på allt! Tror jag satte en 40 kr på en klänning idag. Helt OK eller?

Vi hörs!


Happyface!

Jag har fått en lägenhet! I villastan! Trodde aldrig jag skulle få den turen att jag skulle hitta något så snabb faktiskt. Så den 25e juni flyttar jag härifrån till en vindsvåning rätt så centralt :) Den ska bli så fin och mysig! Så nu sitter jag här på balkongen och kollar på lite inredning. Inspiration är aldrig fel vettni! Budat på en fin väggtext med som jag hoppas jag vinner på ;) Love,Laugh,Live står det.

Minuset är att det inte finns någon balkong till lägenheten.. fasen också. Men man vänjer väl sig! Så jag njuter så länge jag kan på denna vi har nu.