Blää...

Det säga att man blir starkare utav hinder här i livet. Just nu har jag en sån pissperiod så jag vet inte om jag ska sitta eller stå,skratta eller gråta,dricka mer eller mindre procent. Nåt får det blir iallafall. Jag blir tokig här. Vill bara att just den här perioden ska ta slut så man kan gå vidare nån gång.. och bli den där starka människan som jag hoppas på att bli efter det här. Allting händer verkligen på en och samma gång nu. Nån som vill kasta nånting på mig,hoppa på mig,eller nåt liknande så SNÄLLA gör det nu! Är van vid detta nedergångstider för tillfället. Hoppas på att vinden vänder snart..


Hemmaplan.

Yo broes.
Alldeles för sent för mig nu känner jag men skit i det,sova kan man göra när man är gammal.
Dagarna har gått så sjukt fort här hemma! Är så mycket man vill göra hela tiden och så många man vill träffa så jag glömmer bort vad jag lovat och inte lovat,helt okontrollerad. Out of control helt enkelt. Det enda jag tänker på är mest att bara njuta av stunden och uppdateringen man får här. Det är så kul att höra allt som hänt och vad som händer. Jag som brukade vara skvallerbyttan här liksom..

Idag har jag iallafall vaknat upp i Robins famn,gjort helt omöjliga pannkakor,pussat Dennis tills han inte orka mer och gick därifrån,kört en massa bil,diggat till ljuva 60-tals skivan,fikat på Tant Grön med mamma,Bella,Robert och TjockisKarin,slingat Serenas och Helens hår,köpt godis,ätit godis,blivit fet och ja.. nu sitter jag här.

Undra vad dom har för sig där borta i Oslotown.. kan inte vara lätt där utan mig. Håll ut kära vänner!
Nu ska jag gå in och prutta på min lillasyster.
PUSS!


My mom is watching you!!!


Hem till BorrN.

Hallå hej.
Här sitter jag,själv och uttråkad. Väntar på att min buss hem till Borås ska gå.. och bara för att man väntar så går ju tiden så sjukt långsamt. MÖÖÖH! Ja,saken är den att jag har nu inget jobb kvar. Det sket sig,så nu ska jag ut och söka igen.  Först ska jag hem,andas lite och vara med min älskade hund som nu inte har långt kvar. Så just nu är jag väldigt känslig och vill bara hem till min fina. Ni som har/haft djur vet,det är ju ens familj.

Så nu ska jag vara hemma i en vecka tror jag. Denna vecka ska jag hinna vara med alla nära och kära,köra mycket bil som jag faktiskt saknar (säkert glömt av hur man gör med..),fira Blond som fyller 20 och kanske t.om tatuerar mig. Har alltid sagt att om det händer Dennis något ska han alltid lämna ett spår på mig. För i mitt hjärta har han redan lämnat ett väldigt stort spår. Han är trots allt min största kärlek.. usch,nu börjar jag lipa.

I viket fall som helst så går livet alltid vidare. I gott och ont. See you.



Happy Valentine!

Tror att jag haft den bästa alla hjärtans dag-dagen in my whole life. Båda mina älsklingar Mickan och Robin kom hit till Oslo och hälsa på! Vi firade dagen med party hos oss med massa gött folk och självklart med hjärtan i taket! ;) Det blev helt klart en succé. Har en massvis med bilder som tyvärr ligger i min söndriga dator,suck. Den gick tydligen sönder igår på nåt konstigt vänster.. så nu fungerar inte högra sidan av tangentbordet. J'la skit. MEN,jag är inte sur för det! Mest ledsen är jag för att dom åkte hem idag så nu sitter jag här och äter glass med en hängande läpp,buhu.

Hoppas alla ni där hemma fick en mysdag! Ska försöka få in lite bilder nu,hejhå


coldcoldcold

Kom nyss hem från en mysig lunch med självaste Pou herself. Saknar henne nu när hon flyttar ifrån oss här! BUHU! Så det blev lite uppdatering och planering inför helgen. Vi ska ha alla hjärtans dag fest förstår ni! Kom gärna hit! :D Det blir fint. Massa hjärtan osånt,romantiker som vi är! 

Hahah,ni ska höra Anges dator jag sitter med nu. Det låter som den snarkar! Det är nåt allvarligt fel på den tror jag! Känns som den sprängs när som helst... bäst jag går härifrån nu.

brb.


Jag lever,lovar.

Yahya,det händer mycket här borta i vårt fina grannland. I helgen var jag faktiskt på båt-tur till Kiel med mina kära arbetskamrater. DET var galet vill jag lova. Slutade jobbet vid 2 och chefen knäckte sin första öl redan då,ni kan ju föreställa er hur resten av kvällen såg ut sen! Oh gud,norrmän är då inte nådiga när det gäller alkohol.
Fredagen var helt klart värst. Önskar jag kunde filmat hela kvällen,det hade blivit en succé! Vi satt mest på en pub i båten där man kedjerökte och drack massvis med öl. Man fick aldrig ha glaset tomt.. det var folket noga med! Det slutade med en hel del dans och sen så ja,som den enda svenskan man var satt man där med en massa norrmän som mummlade norska med en,då var det dags att vingla hem till hytten kände jag.

I lördags var vi i Kiels hamn vid 10 tiden. Det var bara till att hoppa upp,dricka massvis med vatten och kliva av. Det enda jag ville göra där var att shoppa. Men pyttsan för det! Alla grabbar sprang till den stora puben i staden för att redan börja med sin första öl. Det var ingen liten öl heller! Här snackar vi 1-liters öl. Jäger på det med. Nämde jag att klockan var typ 11 här? Shit. 
När vi var på båten igen var det bara att klä på sig finkläderna för att sedan äta på båtens finaste restaurang. Det kändes som man satt i självaste Titanic. Det var så fint! Var fönster från golv till tak så man såg ut över hela sjön! Guwd vad läckert. Där åt vi 3 rätters och ja,jag stortrivdes ;) Här var vi jag och de vuxna som satt och åt då resten av gruppen redan låg deckade i sängen,haha! Så efter maten sprang vi upp för att väcka liv i dom. Då blev det tax free för hela slanten! Och puben såklart. Sen bestod kvällen mest av tjöt,dans och fylla..för deras del. Själv gick jag och lade mig väldigt tidigt faktiskt! Jag är faktiskt svensk.

Så ja,man kan väl säga att redan mest bestod av kaosfylla,öl,dans och öl?
Mycket lyckad resa!





Haha,här har ni min chef! Oh gud.

R in oslo.

Ojoj. Denna helg har fått mig att inse hur mycket jag tycker om att bo här! I fredags efter jobbet gick alla ut och tog en lönepils. Vi började alltså dricka vid 16.30 vilket slutade att man var dyng vid 18 slaget. Haha! Dom tog in den första jägern efter en kvart förfan! Ska bli kul att träffa grabbarna imorgon vill jag lova ;) Med tanke på hur stabila dom var..

Robin kom hit i fredagskväll. Så igår firade vi det med några öl!Slutade med en del där med så idag mår man fint,eh. Nyss ätit fetaste pizzan och kollat klart alla 9012 avsnitt. Fler tack?!

Längtar redan till nästa helg! Då blir det partybåt med jobbet till Khiel,stavas det så? Ligger i Tyskland iallafall. Så det blir 4 h shopping där med,woho! Ska bli riktigt kul! :) Låt veckan gå fort!

Puss!