Borta bra?

Jaaa nu är jag hemkommen från Oslo dårå. Tiden har rusat förbi som bara denn precis som vanligt. Det känns lite som "vad hände?". Men så är det väl med allt!

Mors dag idag med ju och trött som jag är så orkar jag inte ens åka och gratta mammorna i familjen. Skäms. Men ni vet ju att ni är helt okej maammor ändå så nån tårta behövs väl inte på denna dagen för att veta att man är en bra mamma liksom! <3



Här har ni iallafall en jäkligt fin mamma!


hyggeli


LoyyeochPoy

Nuuu är vi helt slut! Har suttit hela kvällen på Fridays på aker brygge och druckit öl,tjötat och ätit mat. Tar på krafterna en sånhär dag vill jag lova! Men jag har kommit på mig själv att jag nog blivit lite utav en robot faktiskt. Innan kunde jag sova hela dagarna utan problem utan att må dåligt av det på nåt sätt och vis. Nu vaknar jag runt 9 varje morgon och kan inte somna om. Vad har hääänt?! Jag börjar väl bli en såndär redig jävel helt enkelt. Fast nu ska jag väl inte säga för mycket.. det är väl bara så att det händer så mycket runt om kring nu helt enkelt.

Åker hem rätt tidigt imorgon. Jag hade verkligen velat vara kvar här ett tag till! Så många jag vill träffa och så mycket jag vill göra. Har hunnit med en liten del iallafall! Att gå till Aker och se gamla jobbet oså var rätt kul förutom att jag hoppades på att det skulle vara folk man kände igen från förra året meeen nehe! Bättre lycka nästa gång helt enkelt! Kommer åka upp så snart jag kan igen :) Oslo känns ju trots allt lite som ett andra hem ändå.. guu jag kan inte förstå att jag bodde här nästan hela förra året och att det nu snart om 3 månader är 1 år sedan jag flyttade hem till Borås igen. Kan ju lika gärna säga att jag fyller 35 imorgon för så fort går tiden förbi..

Waa jag vill skriva så mycket nu kände jag! Men nu är jag så trött så jag vet varken ut eller in så snart skriver jag om nåt helt knas. Så nu säger jag natta!


Oslooo

Det blev riktigt lyckat idag faktiskt! Jag var mest en liten assistent som fixa och dona. Måla lite naglar oså medans Malin och Shannpou gjorde grovgörat så att säga ;) Papparazzi var jag lite med vill jag lova! Jag med kameran vettni.

Nu ska vi ner och träffa Angeman nere i staden och äta lite mat och dricka liten ölen!




Haha jag stod bara och drack cult och hade gött liksom ;) typ

Jalla jalla

Nyss hemkommen från jobbet ja! Heeelt slut så jag tog mig en välförtjänt öl på balkongen och DEN satt bra vill jag lova! Så nu ska jag packa lite smått till imorgon och sen kommer jag decka rätt gött. Längtar så sjukt mycket till imorgon! Kommer bli helt wild and crazy när jag sätter min fot i Oslo! Inte bara för att jag kommer träffa min älskade Pou+Ella+Ponas (och förhoppningvis fler och det finns tid över) utan också just för att mina minnen från förra sommaren där är bäst! Så det känns sjukt bra att ta en välförtjänad lillsemester nu i helgen faktiskt!



Ponas och Palin förra sommarn! Dom är nog världens finaste par tror jag.


Klageri.

Okej. Nu har folk klagat på att jag är dålig på att uppdatera och inte nog med det,jag skriver tydligen bara EN rad varje gång med. Så nu mina vänner ska jag skriva av mig lite.

För det första så skriver jag inte långa texter eftersom jag själv tycker det är sjukt jobbigt att läsa bloggar med mycket text. Jag kollar ju mest på bilderna och beskrivningarna under liksom. Men sån är ju jag! Sen vill ju jag självklart göra er glada med! Så vad vill ni läsa tro? För det som händer i mitt liv just nu är enbart jobb och lägenhetsletande. Var förresten och kollade på en lägenhet nu för en timma sedan i villastan! Det är ju där jag vill bo,där jag är uppväxt och därför känner jag mig som mest hemma när jag är där. Denna lägenheten var en vindsvåning i ett vanligt familjehus faktiskt. En 1:a på 40 kvm med gammaldags golv,vitt i vardagsrummet. Stort kök och fräscht badrum! Jättemysigt faktiskt! Tanken är ju att jag och syster ska bo ihop fortfarande,men en 1:a vettefaan. Får göra det bästa utav situationen helt enkelt.. kreativitet! Får väl antagligen veta nästa vecka om vi får den eller inte isåfall!

Nu ska jag betala räkningar och boka biljett till Oslo! Åker imorgon :D Seeen ut på balkongen för den sista timman i solen innan jag ska iväg och jobba. Hejs



Utanför mitt fönster right now.

WOOHO!

Nu har jag varit i balleland och shoppat massa sommarkläder! Heerregud vad jag behövde det. Eftersom jag är en såndäringa mystjej så har jag typ 100 tjocktröjjor men inga t-shirtar eller linnen. Så nu jävlar är det mer färgglatt i våran walk in closet ;)

Jag är förresten väldigt happyface för jag kanske åker till Oslo i helgen :D Ska vara med och styla hår till en musikvideo! Min älskade Pou ringde och väckte mig med att fråga detta.. herreguud,så nu gäller det att öva uppsättningar helt enkelt! Någon frivillig!?

Nae nu kallar jobbet! Hejsvejs sålänge!


Här bor jag;



Haha! Det här är returen på Nelly! Här BOR jag nu bokstavligt talat... i detta kaos! Här tog ju jag en bild när det ser som värst ut såklart! Men på ett ungefär såhär ser det ut ;) Ser ni väggen längst bort med massa lappar? Där hänger vi upp dom allra drygaste lapparna vi får från folk här i norden. Min favorit är ju;

"Jag tyckte dom här byxorna satt helt okej.. men det tyckte inte min kille. Fyyfan för er!"
ELLER;

"Den här huvudbonaden har jag absolut inte köpt.. har förfan inte ens hår på huvudet!!!"

haha,ja jag trivs på mitt jobb!


Sämst.

Hej.



Oh gud,igår när jag började kväll så fick jag ta hand om Stinafinas häst på förmiddagen.. rida oså. Vet ni att jag sveeeeeeettades ihjäl i denna värme! Haha,jag vill så gärna inte klaga men jäklar,det var helt galet. Idag har jag träningsvärk också. Det jag gillar med att rida,häst alltså. Det är att man får en sån bra träning samtidigt som det är typ det bästa som finns!

Nu spöregnar det ute.. yes.

Förresten,kul på jobbet igår att hela vårat golv blev till en swimmingpool! Jag trodde vi skulle dö. Har sladdar överallt där inne så jag fick panik och drog ut precis allt.. sen kunde vi inte jobba mer. K.a.o.s.

Får hoppas det går bättre idag! Ska iväg precis exakt NU så vi höres!


Manikyrier



Nu ska jag,min snörvliga nösa och min fiiiena manikyr till jobbet. Jag kan faktiskt själv! ;)

Caaaaliforni

Fyfaaaa.an säger jag bara. Här i sängen ska jag ligga hela dagen och tycka synd om mig själv bara så ni vet! Har blivit så jäklarns förkyld! Så nu ska jag kolla serier från början till slut. Kan bli rätt kul det med.. ;)



Californication är grymt.

Aj aj




AAAAAAE.. jag vimlar mest känner jag. Det är så jag fungerar just nu liksom! Skulle vart en HELvit helg nu men igår blev det ändå att man slutade upp på XoYs dansgolv här i Borran. Ja men vad ska man göra då,man är väl bara ung och dum en gång.

Nästa helg däremot!

Jag och en kanin på en bild.



Jag vill ha ett husdjur! Nåt att mysa med och pussa på och som bara lyssnar på en när man har nåt heltokigt att berätta och bara vill prata av sig liksom. Jag vill även ha en lägenhet som jag kan känna HEM LJUVA HEM! För denna vi bor i nu är tillfällig vill jag lova. Åh,jag vill bo på nedervåning med egen ingång med en långhårig katt som ska heta nåt jäkligt knasigt,sånt namn bara jag kan komma på. Men det kommer! En vaaacker dag :)

en onsdagkväll.



Sitter ju här med min vapendragare och Johnny B och dricker en jäkla massa  rödvin bara. Chips också.. för det har hon ju gott utav ;) Dom vill dra ut. Men det vill inte jag. Kommer det kanske sluta med att lilla Loysan sitter själv här på Norrmalm ikväll? Någon som vill joina MIG tro?!

VEM?!







Fyfan vad vidrigt,jag vet. Men seriöst,vem gör sånthär?!

mot en bäver liksom..

Hur tänker Borås?

Borås har ju fått för sig att bli nån cool kulturstad som hyr in massa "fina" statyer.. då undrar jag lite här nu;



?!?!?!?! Vad har dom gjort?! Haha! Dom har ju tagit upp hela den goa chillplatsen i parken! Whaaaat?! Och inte nog med det,dom är ju fruktansvärda!

Proviva is the shit.



Nu ska jag vara en såndär riktig nördbloggare och lägga upp en bild på mig i min morgonrock när jag visar min goda ProViva.. för den är så jävla gooooooood och jag måste dricka någon slags proviva varje dag för det är ett beroende. Sjukt jobbigt när man bodde i Norge och inte kunde köpa det.. Norge skärp er!

(Don't kill me Pousette.. vi ska sälja det på våran frisör/manikyr-salong en vacker dag,då kan du dricka det när du vill!!)

Monday morning.



Melanie Fiona är min nya drog.

Bakis?

HAHAHA,jag har skrattat så sjukt mycket denna morgon! Har kramp i hela min mage.. helt sjukt. Det är en såndär riktigt fin bakis-söndag!

Öppnar Emmas skafferi och ska gräva fram nåt gött. Ser en chipspåse.. sen ser jag två.. och 5 stycken till!!!!!!



Ja ni ser ju! Vi har ju allt för att klara oss en söndag iallafall! Nu serverar hon bacon och äggröra med..herregud,vi ses rullandes på stan!

Helt insaine!

Är fortfarande helt upp i varv! Det var det sjukaste jag vart med på länge igår! Stod och hoppade,sjöng och svettades sjukt mycket till Hoffarna igår. Heeerregud,om ni inte sett dom live.. så göör det!



Här har ni oss ju! Hoffe och jag,sikket radarpar.

HOFFMAESTRO!!

Heeej mina kära små barn!

Jag är helt excited för ikväll ska vi kolla på kungarna själva,Hoffmaaaestro! Är helt sjukt taggad! Ska ha lite förfest här hemma i vår nya lya men det verkar som att ingen dyker upp!? HALLÅ vart är ni?! Sitter här själv med en öl i handen och youtubar lite;





Såhär ser jag ut idag förresten;



Ha en riktigt trevlig fredag! För deeeeeeeet ska jag ha!

Trollhej




Nu ska jag och mitt troll-hår gå till jobbet! POSS

Nighty.

Ohohoho! Faktiskt rätt skönt att jobba kväll såhär. Hela dagen går ju åt helvete.. men ändå! Får göra det bästa utav situationen helt enkelt.

Sitter här och uppgraderat spotify nu! Jäklarns vad bra dom gjort det så man kan se alla andras playlists! Det är ju hur spännande som helst ;D Sitter här och scrollar igenom allas ju..så kul att se vad alla lyssnar på faktiskt. Så ja,tummen upp för det! Nu nanar vi!



Hur söt är inte min pappa på denna bild förresten?! Han står där lutat mot väggen. Älskar gamla bilder han har med hans band. Det ser så gött ut! Inga konstigheter alls liksom.. ingen hokuspokus i photoshop. Dom bara är!


Vårsaker.





Nu ska jag kleta på mig mitt fina nya läppstift och ta på mig mina nya fina skor och gå till jobbet! Ska jobba kvällspass denna vecka för vi ska komma ikapp! Så vi får väl se hur det kommer gå.. aldrig gjort det förr så vi testar oss fram lite. Hoppas på att veckan går fort för på fredag går vi på Hoffmaestro :D Kjam.


Molly!



Hon är den sötaste ungen jag vet! Min fina brorsdotter.

Första grillningen!



HAHAHA,Karin.. gissa om jag har den bilden på henne nere till vänster som bakgrund. ;)

Hejdåå.

Ja denna helgen har varit riktigt bra skit! Göteborg i fredags var riktigt lyckat! Kom sjukt mycket folk till Push sen efter ett tag.. vi var ju där sjukt tidigt för att få våra goodiebags och klänningen betald ;) Jag är nöjd,förutom att goodiebagsen var lite tråkiga. Tidning,paraply,halsband från Pearls for girls (sjukt fint iofs), ett armband som ser ut som ett svart snöre bara och ett jättefint läppstift! Det man fick var ju bra.. men dom hade flashat för mycket inför det bara.

Sen måste jag ju tillägga att vi fick gå före hela kön och var därför först in på stället,det är rätt ballt! Haha,fyfan vad malligt!

Här har ni min outfit förresten;


Haha,converse is the shit! Passar inte alls till det jag hade på mig ser jag nu.. men jag lever i dom,så är det bara.

Om ni vill se fler outfiter därifrån så går ni in här;
http://nelly.com/campaigns/myoutfitawards/gallery/goteborg/a.jpg