nelly outfit awards!

Måste bara säga hej! För alla bloggerskor här på nelly outfit awards må blogga ;) Varför är ni inte här?! Kom igen! GBG PUSH! Skål hej!

btw. Gå in på nelly.com/outfit om ni vill se alla snyggingar här ikväll! Peace out!

<3



Nattipuss.

BRRRR!

HEJ FOLKS!
Har äntligen fixat internet nu! Prövar på det där Comviq surf utan bindningstid. Himlans checkt det dära.. bara fylla på precis som ett kontantkort sen efter en månad. Så om det nu blir så att jag flyttar lite tidigare än planerat så är det ju perfa! :)

... för här i denna lägenhet fryser vi som små kottar! Helt galet kallt här! Lillasyster har redan blivit sjuk stackarn. Själv har man inte tid till att bli sjuk! Har helt galet mycket att göra på jobbet nu,men jag klagar inte.. tycker det är kul att jobba på Nelly. Full rulle! Just nu är det kaos som vanligt när det är något stort projekt. Nu är det ju fashion week så vi växer hela tiden!

Men ja! Annars trivs jag bra här! Har fått iordning lite smått nu så vi har det rätt mysigt faktiskt :) Även fast det är en 1:a så bor vi inte riktigt på varandra för köket är stort så här kan man ju sitta och chilla. Har även fått upp mina vaser i köksfönstret;


Ja,ni ser på ett ungefär iallafall! Har ett riktigt fint stort fönster här inne faktiskt! Ska visa er på riktigt en vacker dag,lovar.

Nae,nu må jag fixa mat till imorgon! Nattaaaaaaa

Flytt

Hallo mina kära!
Har flyttat hela helgen nu så jag är helt slut. Har inget internet där heller så man får ju lite lätt abstinens vill jag lova! Tänk er själva!? Inte kunna kolla facebook eller bloggar på kvällarna! Jag blir ju helt galen.. Så nu när jag varit hos Mickan ikväll har jag suttit vid datorn heeela tiden.. haha! Sjukt tacksam :P

Nu ska vi dra oss! Hörs så fort jag fått tag på nät! PUSS

ÄNTLIGEN

Har kollat lägenhet lääänge länge nu eftersom jag bor tillfälligt hos min bror. Nu idaaaaaag har jag och lillasyster äntligen fått tag på en lägenhet som vi kan flytta in imorgon om vi vill! HUR BRA?! Jag är så glad :D Kände direkt när jag var borta och kollade på den att japp,här kan jag bo. Stor balkong med och det är ju riktigt bra nu till sommarn för då kan vi ha massvis mysiga grillkvällar! :) Får möblera det bra iofs eftersom det bara är en 1:a.. men eftersom vi klarat av att dela ett rum på typ 10 kvm nu så ska det nog gå fint!

Haha,det här är så typiskt mig;

Sitta på paint och måla allt med ögonmått.. herregud. HAH,kolla toaletten jag målat då! Den där i mitten.. förjävla fint.

Jag är iallafall väldigt mycket happyface nu!

Träskor.


Inte riktigt min grejj faktiskt.. Okej,dom här är jättesöta. Men ser-i-öst. Ni skulle hört hur jag hånade dom här på Nelly när jag såg dom. Haha!

Ullareeed

woop woop. Blev en sväng till Ullared idag! Fynda lite ridkläder,strumpor och sån där skit man alltid köper där ni vet. Det blir ju alltid så mycket mer än vad man tänkt sig. JAJA! Det får det vara värt!

Köpte dom här söta vaserna där bland annat;



peace out.

Flickan från ovan.

Var och kollade bio igår med Stina och Tobblan. Det gjorde vi bra sådär på en fredagkväll faktiskt! Såg "Flickan från ovan" Eller "The lovely bones" som den heter egentligen. SÅ fruktansvärt fin film! Den var hemsk och man fick rysningar flera gånger. Ville ju även hoppa in i filmen och skrika ibland.. haha,jag och Stina höll för varandras ögon ibland för vi inte ville se! Ibland blir man bara så sjukt frustrerad :P



Men det var så fina bilder i filmen.. tror nog att den som gjorde denna film var en aning pårökt med eftersom den var lite flummig. Kolla på den vettja,helt klart en rekomendation från min sida iallafall :)

Puss.


Lillasyster och jag.

Helt slut.

Nu ligger jag som en död säl i min säng och är helt slut! Har fått stressa som ett litet djur på jobbet idag :P Så nu är jag väl förtjänt en liten tupplur tycker jag.. men naaaaae,för att för måste jag ju laga mat,städa och duscha. När ska jag träffa en man som gör sånthär åt mig?!

Men först blir det nya avsnittet av 90210 :) PUSS!


Videoinlägg nr.2!!!



Lite mer oseriöst,precis som ni ville ha det ;) Haha!

REA

HOHOHO! Det är REA på Nelly.com nu! Fynda nu för sjutton gubbaaar!



KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA DIT!

Haej!



Måste bara visa mina fina tofflor jag fick utav mina vänner. Har tyvärr inte döpt dom än,men det kommer efter hand känner jag. Vet inte riktigt hur jag ska ta det där med mina presenter egentligen.. eftersom jag fick dessa tofflor och två stycken barnböcker;


Handlar om en kanin som bara kan säga bajskorv..

och;



Bajs-plutten.. där alla djuren bajsar på sitt egna sätt.

Haha,jag vet inte riktigt meeen.. tack! Det bästa är ju att jag alltid kommer kunna glädjas med dom liksom! Dom vet hur jag fungerar helt enkelt :P

Häng på ballen!



Jag och Fibban hade gött på ballen i söndag. Såhär vill jag ha det varje dag,så ni vet.

Dreams come true.

Alla som känner mig vet så väl att jag har drömt så länge nu om att bli frisör! Det är ju det jag vill bli och det är det jag ser mig själv jobba med i framtiden. Jag älskar ju allt som har med det att göra! Så fort jag kommer in på en salong blir jag ju helt salig och vill kolla på allt,produkter,saxarna.. inredning! Får så mycket inspiration från det :) Ja,ni hör ju..

Så nu har jag äntligen tagit tag i detta. Sökte in till en skola nu för nån vecka sen "för skoj skull". Sen ringde dom upp mig idag och haha,ni skulle sett mig! Mitt hjärta stanna upp för några sekunder så glad blev jag! Nu tror jag ju säkert att dom ringer upp varenda en som skickat in en intresseanmälan.. men ändå! Det gjorde ju så jag blev mer triggad att köra vidare liksom. ;D Ska nu då alltså på en intervju nu med antagning till skolan så dom ser vad man är för människa och om man har det lite i blodet så att säga. Så nu får ni hålla alla tummarna ni haaaar för mig för jag kommer vara så fruktansvärt nervös!



Där ska jag sitta sen.. med min frisörmössa istället! Woooho :D

Stackars barn..



Hahah,stackars Molly! Hon kommer bli precis som oss och jag tycker så jävla synd om henne!

SOL SOL SOL SOL!

Himlen är helt blå!! Så det var ju inte svårt att gå upp idag hur bakis jag än är!

Hade så sjukt kul igår! Har ju dom bästa vännerna i världen,som sagt! Tack för alla presenter,hahaha! Ska lägga upp bilder på dom sen,klockrena är dom! Nu ska jag och Emma åka och äta på Max. Hon tjatade om det hela vägen hem igår.. typ.

Så pusselikram!


Prinsessan!



Känner mig som en riktig partyprinsessa idaaag  :D Köpte en klänning på Gina idag! Så fin! PUSS!

Lööörday!

HEEEEEEEEEEEEJ!

Hoppas ni tyckte om min fina videoblogggee.e.. e.e.. jag var så stolt när jag la upp den igår men sen kom jag på att jävlar vad mina vänner kommer skratta åt mig. Haha! Dom vet iofs vilken nörd jag är så det är lugnt ;) Man lever väl bara en gång eller hur!

Snart ska jag till systemet och fixa mig lite götta till mitt lilla kalajs ikväll! Men ja,ska bara komma upp ur sängen först.. kör på en Loyye-style helt enkelt!


Videoinlägg!!!



Här har ni första videobloggen! Haha,jag är så stolt även fast den inte var top notch! MEN ÄNDÅ!!!

Hipp huuuurra!

..på min fööödelsedag :D Tack alla söta underbara som grattat mig! Alla har varit så goa idag,helt sjukt! Har blivit bombad på facebook utav massa grattisinlägg och dom har varit så fina allihop! Haha,jag har varit så glad hela dagen,helt extas för solen och att allt går så bra helt enkelt!

Dagen började så fint för på lunchen åt vi på Eest och proppade i oss massvis med sushi och thaimat så jag hamnade i matkoma hela eftermiddagen på jobbet :p Sen fick jag sluta tidigare och då kom lille Marcus och hämta mig så satt vi på balkongen i en timma i solen och göttade oss med lite kaffe och mina nybakta silviakakor! Haha,hur vuxet lät inte det?! Men hallå,jag är faktiskt 21 nu liksom ;) Sen åkte vi upp till storebror så jag fick mysa lite med älskade Molly! Så bjöd dom på lite marängsvish som jag varit sugen på heeeeela dagen! Söta dom är :)

och efter deeet.. så åkte jag ner till Viskans uteservering här i fina Borås-stad och delade på en flaska vin med fina tjejor :) Satt där fram till 23,helt sjukt! Satt ute,utan att frysa till döds! Så ja,denna födelsedag kan jag ju säga var bland det finaste! Imorgon blir det ännu bättre för då blir det feeest :D



Fick en sån fin sjal utav mamma idag! Syns inte så bra på bilden men ja,ni ser hur glad jag är iallafall! ;)
Puss&Kraaaam

Hahaha!

Hahahaha..fråga min lillasyster hur många gånger jag suttit och asgarvat framför datorn och ni kommer få ett svar på "EH,typ jämt!" Varför? JO en stor anledning är HanaPee! Jag älskar henne!

Jag tror detta är typ fjärde inlägget jag skrivit om henne.. men det är ju så att jag får inte nog utav hennes blogg! Hon är helt fuckin jävla amazing. Precis en sån människa jag skulle kunna tänka mig att leva resten av mitt liv med helt enkelt;



(Hanapee.blogg.se)

Onyttigt?

Härromdan sa Stina nåt riktigt konstigt.. att en avokado innehåller lika många kalorier som i en chokladkaka!!!!!! WOOT!





Så nu funderar jag ju lite på vilken jag ska välja till kvällsmat?!

Vad tror ni?! ;)

Det här är kul..

Hahaha,jag har helrätt vänner;



(Hoppas ni har god syn mina vänner)

MAT!



och vet ni vad?! Jag älskar också broccoli!

Lite lek.

Som ni kanske ser har jag ändrat min header lite.. men det är bara för skojj skull än så länge liksom! Jag måste ha lite förändringar ibland,jag är sån med allt! Speciellt med mitt hår ;) Nya färger titt som tätt!

Men ni får vänta och se,jag håller på att fixa för fullt med min nya blogg förstår ni!

Kladd.

Ja denna lediga måndag har faktiskt varit helt OK. Har varit uppe hos lille Molly med käre far och bakat kladdkaka :) Varför är det alltid så att man är så sjukt sugen på att äta upp hela den,sen mår man så sjukt illa när man väl tryckt i sig en omgång?! haha jävla kladdkaka!

Molly är så sjukt söt för övrigt! Tänk när hon börjar prata! Hade så gärna velat veta vad hon tänker.. Tror iofs hon är väldigt smart och sen älskar hon teknologi verkar det som. När hon sitter i sin lilla lekhörna med massvis med leksaker så är det ett tangenbord hon vill trycka på. Sötnos.

7



Nu är det sovdags! Joooobbveckan ligger framför en! Puss&Kräm

Ägghjärna

Ja nu var snart påsken över och vet ni vad? Jag har förfan inte ens ätit påskmat än!! Hoppas min mamma skäms mer och mer för varje dag sen hon sa "Eh va? jag har glömt av att det är påsk.."

Så att ja.. jag får väl ta och koka mina egna ägg helt enkelt! Göra mitt egna påskägg och måla egna teckningar! Haha! ;)

Sen vill jag också nämna att jag och lillasyster har hela veckan för oss själva nu i en hel vecka för att våran bror och hans tjej åkt till Italien! WOHOOOOOOO! Ni vet väl att jag fyller år på fredag? ;)

..paaaaaaaaarty.

PUSS!

Tema: Munnar (kolla dom! dom är bäst! sjukt bäst! jättebäst!)

Louices gästblogging is still going hard and very strong:

Mickan:
Vi älskar dig. Du är söt. Och ett barn. Därför vill vi ha dig. Alltid. I våra liv. Puss!


Serena: Dig älskar vi rätt MÖ med. Typ asmö! För du är söt. Och blond. Puss!


Helen (bloggarn!): Du är bloggarn. Storbloggarn. Som ska ta över Borås. Därför
vill vi vara din vän. Så vi får fina saker och gå på premiärer. Keep up the good work.
Dessutom älskar vi dig. För du är du. Och söt oså. 



Louice: Oså jag - gästbloggarn! Varför älskar ni mig då? SÄG DET LOYS:
Vi älskar Lollo för hon petar bort småsaker som ligger i ciabattan som hon inte vill ha. Och att hon tycker att precis allting på något sätt är gulligt och ofta skriker "ÅÅÅH GULLE!"



Carro: Temat är munnar och här gör du en bra jävel. Och vi älskar dig för du fixar^
hår och skrattar gött. Och är barn. Alla är barn. BAAAARN :D


Gästblogg förfaen!

Nu äre gästblogg på G. Fett G! I föregående inlägg fick ni läsa om att vi spelar bingo lotto ikväll - det var bara jag, för ingen annan jävel hade fått tag i nån lott! Så här har jag suttit själv hela kvällen med resten av sveriges gamla tanter och deras duttpennor - för nån sån fanns det ju inte här! KÄZZ. Men jag är inte bitter... nej,nej.

Istället har vi kollat Wipe Out och glatt åt oss alla jävlar som ramlat illa. Förlåt oss gud, för att vi tycker att den sanna glädje är skadeglädjen, men ju mer de snurrar desto mer garvar vi. Sen har vi glott på massa filmer på youtube med djur och feta barn. Det är också roligt. Och lite sorgligt. Men mest roligt. Så vi har garvat.
Sen har vi bränt lite popcorn med. Fett mö popcorn. Tänk er en brun jävla påse med en stor jävla klump svarta popcorn - inte ätbart och brandlarmsutlösande. Starkt jobbat! Utöver den brända jäveln har vi ätit två påsar chips och Loys hade köpt med sin en hel brieost (loys söt!) och salami (ännu mer söt!). 

Nu snart ska vi skingras. Olsson har redan dissat oss för alkoholen (men vi tycker om dig ändå!) och Loys ska snart knäcka första ölen (hon pallar inte vara en av oss "hemma-sittare" - svikare!, men vi tycker om dig ändå!). Vad Carro och resten ska göra? Dunno. Kanske skeda? Jag ska dra mig hemmåt till pojkvännen.

Nu är Loys första guestbloging gjort - antagligen är det också hennes längsta inlägg (Loys, läs min pik och skriv längre inlägg!). Jag älskar dig, Loys. Du är min bumbi forever och vi ska alltid pussas & kramas så fort vi ses. Någon gång ska vi starta ett nytt disneyland, typ i Vårgårda eller Tämta (läs: bonnigt...) och sen ska vi klä ut oss till bumbibjörnar när någon av oss ska ha möhippa.

I löv u, gullunge!
Ni som läser är säkert rätt söta med :)

/
www.louiceschoultz.blogg.se

Bingolottooo

Sitter hos Mickan och myser massa med fina tjejorna. Pratar alldeles för mycket struntprat,kollat Wipe out och spelar bingolotto.. eller ja,en utav oss! ;D Blev tyvärr ingen vinst där ne. Bara tanter som vinner vet ni väl?!
Loket jag saknar dig.

Lite musik



Sån go kaxig låt! Helt sjukt vad jag skulle vilja kunna sjunga så gött!

Vafan!?

Haha,bakis som ett litet djuer,haej! Idag blir det bara film,sov och en go dusch vill jag lova!!!

HÖRS!


Ja skott i pannan!



Nu skålar vi!

Nuuu skålar vi in påsken gubbar!



Så jag bjussar på en fjårtiz-bild kvällen till ära!

Goooooooomorgon

och Glá Påsk allehooop! :D

Idag är en lite småspännande dag för idag ska alla Lindhe-Rahr syskon samlas i Göteborg och träffa våra kusiner som vi upptäckte typ förra året att dom fanns.. Visade sig att min storasyster jobbade med en utav dom nämligen så hon har ju såklart redan träffat båda! Nu har hon alltså anordnat en liten surprise till den ena nu på hans födelsedag idag så vi ska bara dyka upp där med lite bullar och säga tja,typ. Får se hur detta går ;D




Heeeej nyvakna och fina!

Bullbak!

Oh min mage! Har varit och bakat bullar hos mamma nu nämligen.. och då kaaan man ju inte riktigt låta bli att äta en hel del utav dom sen! Degen med,haha jag blir aldrig för vuxen för att inse att det är dumt att äta degen! Fan!


Bella och Cathlin götta sig.


Mamma och Molly busar med Inez ;D


Pusskalaaas!


Bättre sent..

Nu har jag ääääntligen sett Avatar! Fast det var som jag och Karin sa,vi hade nog aldrig orkat sitta så länge och se den på bion förutom att det varit sjukt värt att sett den i 3D men vi satt istället hemma i soffan istället :)

Har faktiskt vart skönt att ta det lugnt denna skärtorsdag! Bara varit här hos min bror och hans käre Karin och deras MollyPolly..som iofs har sovit hela tiden så jag har inte fått gosa med henne. Får bli imorgon för nu har jag pyjamasparty här uppe på deras mysiga övervåning/vind som dom gjort ordning hur fint som helst! Så här ligger jag nu och tar emot massa fyllesamtal/sms och bara njuter av att må fint! ;)

Så godnatt mina kära!


I brist på annat..

Så käkar jag upp mitt påskägg jag fick igår!



GLÁ PÖSK!


Vimmel vimmel.



Harrys i lördags. Viktor och jag.. haha,full kastrull Backlund! 

April Apriiiil!

Hahah jag är så jävla elak den 1:a april! Började nog för två år sedan när jag ringde mamma och lurade henne att jag var gravid! Då satt hon och körde bil på motorvägen och höll på att köra i diken när jag frågade henne "hur fan jag ska ta mig till?!". Sista året på gymnasiet med.. herregud,det var inte okej! Ni skulle hört hennes lättande suck när jag skrek APRIL APRIIIIIIL!

När klockan var efter 12 igår så fick jag för mig att vara lika elak igen,om inte mer. Så jag ringde en killkompis och låtsades gråta! Sa att det var någon som försöker bryta sig in genom dörren och jag var livrädd! Sen skrek jag till och la på och svara inte när han ringde tillbaka 2 ggr! HAHA! Till slut svara jag och skratta.. hahah,du vet att det är första april idag va? Han hade blivit så jävla rädd så han blev tårögd. Fan vad elakt ändå.. jag vet,men det var kul för stunden!

Jag får alltid till såna hemska skämt! Förutom nyss när jag lurade Emma att jag legat med våran killkompis som är dödsförälskad i sin nya tjej. Att han var otrogen med mig i helgen,jävlar vad hon skrek! hahahah!

JAG ÄLSkAR 1:A APRIL!