Jag vill vill vill..

Det jag längtar till att göra nu är att åka till kusten! Bohuslän är det bästa jag vet. Att sitta där på klipporna eller gå där på bryggan,åh. Så nu till helgen ska jag åka hem för att fira mamma som fyller år! Vi ska åka till kusten över en dag och bara njuta. Förhoppningsvis marstrand,smögen eller nåt i den stilen och ja enligt henne själv fyller hon 25 varje år och det skulle alltså betyda att hon nu är 5 år äldre än mig.. hmm,snart är vi lika gamla hon och jag? ;) fint!


Såhär ser det ut där vi hängt dom senaste dagarna förresten. Ja Oslo är väl inget att klaga på på sommaren ;D





SNART

...ska jag iväg och jobba! Men FÖRST blir det en bild på morsan för jag tycker hon är en milf och att hennes mage är alldeles underbar. Puss och kram!


/ Papparazzi Loyye.

Gooood....morgon?

Det blir nog inte mycket sömn för mig inatt då jag kom hem nu vid 5. Men måste försöka ändå. Vill bara säga det att varje natt innan jag går och lägger mig kollar jag på min skärm där jag har min bild på Dennis,älskade hund och klappar på honom,säger att jag älskar honom och hoppas han har det bra. Det gör så ont i mig att tänka på hur mycket jag saknar den hunden.. Min älskade. Snart kommer tatueringen med hans tass på min axel,där ska den vara föralltid!

Natti.


JÖBB

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!
Ja idag har jag fyndat lite och glassat i parken med vår nya inneboende Ida. Hon heter Sommar i efternamn,hur coolt är inte det!?

Men jag ville bara säga hej innan jag rusar iväg till Luux för att jobba inatt med Stinafina.


Jag och Stina igår! Hon är sjukt brun,jag vet. Jag ser mest ut som en reka jämte henne... fan.

Solränder.

Hej folkeeeeens!
Igår fick jag glassa hela dagen på stranden och börja sent,det tyckte jag var förjäkla lyxigt :D Brände mig en hel del då jag som vanligt tänker "ÄSCH,jag tål det mesta,ingen amatör här inte.." men det hjälps tydligen inte det nej ;) Så kan det gå. Men,konstigt nog gillar jag det! Då vet jag att nu är det sommar på riktgit. Var förresten väldigt fint där vi var igår. HUK heter det,väldans mysigt.

Idag börjar jag 14 och har därför lov att få lite fritid innan det med! Så nu tänkte jag bege mig in mot staden och kolla in all REA. Ska tydligen vara en hel del bra! Upp till bevis då säger jag,för jag är en av dom bästa av fynda ;)


Peace YO.

This time I blame you.

...WHEN LOVE TAKES OVER.. IIIYEAHJEEJ!
Sjukt bra.

Idag har jag sprungit runt 20702 steg på jobbet enligt min stegräknare. Sen orkade inte jag mer,så jag gick hem till min säng! Slut. NEJ,jag orkar inte få sms om att jag ska glassa i parken,ligga på klipporna,stranden,grilla osv!!! För jag blir ju inte alls avis................. pilutta er.

Love / Loys.



Den här bilden på glassen och jordgubbarna tog jag på marstrand förra sommarn. Där var jag med mamma och hade en av dom finaste dagarna på hela året. DIT vill jag åka i år igen. Eller iallafall till Smögen.. Kusten är mitt öde tror jag. Där ska jag leva och dö sen,så ni vet. Hejdå igen.

HEJJE!

Har jobbigt som en tok idag i det sjukt fina vädret. Tur jag hade ett svettarmband på mig idag för jäklar vad jag såg ut ett tag,haha! ;) Ska bli ÄNNU varmare imorgon,herregud. Kommer bli intressant! Hade helst bara velat ligga på en klippa och glassat idag,oh.. det hade varit så underbaart! Eller åkt segelbåt.. och ätit för mycket glass. Sen hade jag gärna velat bada också,för det har jag inte gjort än i sommar och ja,jag skäms!


Låtsas.

Igår låtsades vi som att det var midsommar istället för i fredags. Så jag och Pousan handlade in massvis med mat och dukade upp för flickorna. Vi hade även välkomnsdrinkar,så snälla är vi. :) Himla mysigt va.

Var också väldigt duktig som gjorde kransar! Ahw. Dom blev så fina! Kul bara att man ser hur dom vissnar mer frammåt kvällen,haha. Min var fin en stund iallafall--> :D

Ja,så en liten midsommar fick vi här i Oslotown känna på iallafall. Ingen sommar utan midsommar,that's it!



Fina buffén!


Det bästa utav det.

Hee,ja. Dagen började ju sådär för min del som sagt. Den där trippen till Smögen kunde jag ju bara drömma om. Så jag fick göra det bästa utav situationen  helt enkelt! Jag trippade genom parken till Fröken Pousette för att finna mig blommor till en krans för att få liiiite stämning iallafall. Dock fanns det inga blommor och fick därför sno en utav hennes planterade och sätta i håret istället. Bättre än inget!

Sen hamnade vi på Luux helt plötsligt för att hjälpa till och blanda drinkar. Vi hade gjort oss så bra i baren vill jag lova!! ;) Kom inte så mycket längre än så sen.. för ja,jag kom hem nu. Fick hjälpa till lite i covern och garderoben och äääven agera lite vimmelfotograf hann jag med! Det ni! I typ 2 minuter... men ändå ;D Roger Sanchez spelade där idag nämligen så jag och partymorsan stod och partajade en liten stund med. Lyckad kväll!

Så imorgon får det bli midsommarfirande istället. Knytkalas hos morsan sen får kvällen bestämma vart vi ska vidare! Hoppas alla där hemma i Svenneland haft en underbar midsommar och att vädret höll i sig :) Puss&Kraaam!

Någon till smögen?

Sjukt frustrerad just nu. Ville så gärna till Smögen.. kunde inte boka biljett igår eftersom mitt kort inte funkar på det viset så jag chansade att kunna boka idag. Inte det nej.. hela skiten är fullbokad från Oslo. Jävla svenskar som ska fira midsommar.. KAOS! Man blir ju så ledsen när man är inställd på något och det rasar. Fan.

Någon som ska från Oslo till Smögen!? JAG VILL MED ISÅFALL! :(

ZuP?

Midsommar imorgon vare ja. Här i Norge skrattar dom mest åt oss svenskar som ser dumma ut och springer runt en jäkla stång. Vad heter egentligen midsommarstång på engelska? Som Stina sa;midsomer-pole. Haha!

Funderar på att ta mig en trip till Smögen imorgon för att fira en del med halva Borås. Hade varit riktgit fint! Är riktigt sugen faktiskt. Men samtidigt vill man inte riskera sina jobbdagar här. Litet dilemma såklart.. men jag tycker om att vara spontan! Då blir allt som bäst. :)

Nu ska jag träna,sen umgås med Pou my man. Seee you!


HA DE!

Wrooom.

Ja då var dom fina dagarna med lillasyster och storebror över. Var väldans trevligt att dom var här faktiskt :) Vi hann turista lite med och det var huvudsaken. Robert var MEST stolt över att få se slottet. Medan jag och Bella mest ville shoppa,haha ;)

Kollade förresten en sjukt bra film! I Love you,man. Den hade en såndär pinsam och skön humor genom hela filmen som fick oss att skratta högst i hela salongen. Herregud,helt klart värd att se gubbar!



ching!

Norsk mark.

Imorgon kommer lillasyster och storebror hit. Dom ska ta motorcykeln..hoppas det går braa! Kan tänka mig att röven blir öm och att Bella kommer få kramp efter ett tag så det ska bli kul att se hur det gick när dom kommit fram :) Ska förresten bli kul överhuvudtaget att ha dom här! Hoppas det blir fint väder så man kan hitta på en massa sköj. 

Så nu är det väl bäst man sover för att få sig lite energi till veckan! GODNATT ALLA BARN!



 

lever.

Ja igår var det allt en livfull dag! Var så kul att se alla springa runt i sina fina vita studentmössor och skrek som aldrig förr att dom tagit studenten. Jag rös när alla sprang ut och sjöng! Vet själv vilken underbar känsla det var,heelt otroligt! :D Så grattis alla,hoppas ni hade en lyckad dag igår!

Lillasyster var trött som attan när vi skulle hem och fira henne. Haha,vi fick fira utan henne medans hon gick och la sig. Vafan,ynkling! ;D Undra hur många det var som sov en stund igår egentligen? Med tanke på vädret blev man ju iofs ganska dåsig själv. Fyfan vad det regnade,HELA dagen med! Usch.

Hann iallafall med en stund hos Cammo igår och en sväng på Harrys med Blond. Det var fint! Alltid kul att uppdatera sig lite här in town så att säga! Woho. Så idag blev det en mysdag med pizza och glass med Robin :) Satt fint det. Imorgon--> back to Oslotown. Natti!


Robin och jag svettas i Grekland förra året.





Imorgon smällere!

Jahani barn,imorgon ska skumpan sprutas hoppas jag! Skit i snacket om vädret,det kommer spricka upp.. känner det på  mig! Positiva tankar,positiva tankar! :D Ska bli riktgit kul att få se alla lyckliga imorgon. Ih. Min lillasyster kommer tvinga upp mig redan klockan 5 i morgon bitti för att fixa hennes hår,oh herregud.. halåå zombie. Så nu är det nog dags att sova.

Ha en förjävla fin dag imorgon alla studenter! Önskar er lycka till med livet så syns vi sen när ni har gjort succé. Jag tror på er! Skål och hej,Syns i vimlet! Puss&Kram!



Boråsmark.

Ja nu har man anländt till moder min. Alltid lika trevligt att komma hem! Speciellt när man har en mamma som pussar sönder en,gossar med ens öra och en lillasyster som bjuder på köttbullar och makaroner. Tacka gud för svensk kost! Haha. Hundvalpen Inez har blivit ett huvud större men är dock lika ivrig som sist,herregud.. vad kommer energin ifrån? ;D

Imorgon blir det på jakt efter studentklänning till lillen. Alltid likadant,storasyrran Loyye fixar vettni! Det jag är till för,så är det bara. Men det är bara kul att hjälpa till :) Sen är jag bäst på att hitta fynd!

Oh förresten,ni måste se kattungen! Det är det sötaste jag sett i hela mitt liv tror jag. Sådär tuffsig med runda blåa ögon.. iih! Man kan bara sitta och skåda denna varelse i timmar utan att tröttna tror jag.

Hörs!

Voila!

Idag bjöd Oslo inte på värst fint väder,viiilket gjorde att jag sov bort i princip halva dagen. Men det var skönt och nu är jag en människa igen! Har haft en kvalitetstid dag för mig själv idag. Gick ner till Oslo city.. kolla lite,köpte en fin bikini som jag tänkte använda nu när jag åker hem faktiskt! Hoppas på en badtunne-kväll ;). Sen köpte jag också den sjukt goda salladen som man blandar ihop själv på BIT. Haha,jag vet Malin,jag äter snart ihjäl mig på den. Kom också på mig själv att se väldigt ensam ut,men ni vet hur jag är.. skit i det liksom,njuter lika mycket ändå ;D

Sen slog jag mig en pling till Jennifer. Hon var med Kalle med rosa mössan. Så vi gick och tog oss en öl vid parken,det satt fint! Ja,det var min dag det. Nuuuu ska jag fortsätta streama 90210,det är ju så bra! Kjam.


NU jäklar.

Nå,vad tycks folkens? Nu har jag finslipat lite till här så nu trivs ÄNNU bättre här inne på min fina bloggish ;)

Ja,men det får duga ett tag iallafall. Om jag känner mig själv kommer jag iofs börja ändra på det redan imorgon! Det är ju så kul :D Här ligger jag och hostar som en tok förövrigt. Funderar också på vilket sätt jag ska döda min dator på? Tur jag har gaaanska så bra tålamod. Men ibland känner man sig inte mer än mänsklig när det ska behöva ta 10 minuter för att få upp en bild. Investera ny dator såsmåningom maybee? Jatack.

Stackars jävel.

Hamster.


HAHa,jag saknar Olsson!

En vanlig jävla muffins.

Ja alltså,efter att vi kollade på The secret igår så vaknade jag dagen med ett smil istället för att tänka vafan,dåligt väder.. måste jobba ÄNDÅ,suck. Det fick bli fint ändå! Så jag gick till jobbet,fick putsa fönster,började regna och sen hem efter 2 h,haha! KAN vart så att det var för jag tänkte att jag hellre hade velat sitta hemma och äta glass idag,och det fick jag ju nu :D woho! Sen köpte jag en muffins också;


Som nu är väldigt uppäten. HEJ!

Haaallåja.

Sent blev det idag igen ja.. helfete vad man vänder på dygnet snabbt! Har alltid varit en nattuggla iofs. Känns som man kommer fram till bäst saker sent på natten. Undra varför?

Har iallafall jobbat idag! Lyckades överleva med min enorma förkylnad faktiskt. Hade en duktig kille på upplärning med,det underlättade en hel del! :) Woho. Vädret gjorde också så vi fick sluta tidigare idag,väldigt passande för min del kände jag! Åkte dirr hem till Pousan där det bjöd på tårta för hela slanten. Hon är så söt,sådär mammigt söt. Svenska nationaldagen idag vettu,den missar hon inte! Potatis och ägg var det med vettu. Högg mest in på tårtan jag iofs ;)
Sen satt vi och kollade på "The secret" filmen. Hon har blivit helt besatt utav den! MEN,det är en bra besatthet som smittat av sig. Det går ut på att man alltid ska tänka positiva tankar,för det dras tillbaka till en. Har man mål i livet,ska man alltid se sig själv uppnå dom. För det du tänker och hur du tänker får dig att uppleva det! Sjukt intressant faktiskt.. Det ligger otroligt mycket i det! Så nu jäklar ska vi leva bra liv kära vänner!

Hoppas ni haft en fin nationaldag! Här i Norge har man hört "gratulerer med dagen!" hela dagen idag. Jag förstod ju ingenting först innan dom började prata om att det är Sveriges nationaldag,haha! Man kände sig lite dum eftersom dom tar dagen på så stort allvar medans man själv knappt vet när det är :P

Natta iallafall,vi höres imöra!


Mamma Malin.

Jag vill!

Jag vill shoooooppa! Orka ligga här och vara sjuk. Har legat i sängen heeeeeela dagen. Ångestångest. Glassen är slut,rummet är städat.. musiken börjar bli uttjatat. Fyfan vad uttråkad man blir :P


Den här vill jag ha till studenten! Tur bara att man måste vara plattbröstat för att kunna ha den.. trött blir man! Hittade massvis med fint på Zara igår. Jag brukar bara gå in där och njuta av att ha en Zara i sin stad. Alltid så fina kläder där! Mohahaha,ni Boråsare har det allt tråkigt va ;)


Posa lite i spegeln bah.

Hejs.

Studentnojja?

Nästa fredag är det studenten i Borås! Känner kanske ett 10-tal som ska springa ut och kommer därför ha fullt upp för att leta upp mina kära. Det ska bli sjukt kul att se allihopa så fulla och glada.. känns som det var igår man var där själv. Tänk att ett år bara rusade förbi bara sådär? Galet.

Min kära lillasyster som fortfarande känns som 11 år och kommer alltid vara,tar faktiskt studenten i år. Som den bästa storasyster jag är ska jag faktiskt skämma bort henne med en resa till oss två till Glasgow i Storbritanien! Hur coolt känns inte det då? 16e juli åker vi och stannar där i några dagar för massa kvalitetstid och ragga på grabbar i kiltar tänkte vi. Ska tydligen vara bättre shopping än i London såg jag? Upp till bevis Skottlando säger jag då!


Can't sleeep..

Gaaah,kan inte sova! Bara ligger och svettas. Jobbigt som satan :( Istället har jag hållt på att göra min blogg lite mer somrig. Inte för att jag lyckades så bra med headern där uppe. Jäklar vad den retas med mig.. såhär sent orkar man inte bråka med sånt. Det får justeras imorgon istället! Hoppas ni där ute sover fint iallafall! :)


Vafan..

Kul att man gått och blivit förkyld som en gnu! Hoppas det inte bryter ut helt och hållet för det har jag inte tid med! Att bli sjuk är inte riktgit min grejj.. Det enda jag tycker om med det är att jag får äta glass utan att få dåligt samvete! Ben&Jerrys var det första jag köpte,min favorit Bohemian rasberry givetvis ;)

Ja annars har dagen var riktgit fin. Regnat och känts som höstväder här i Oslotown bara.. men det behövdes väl efter den hetta vi hade några dagar på rak. Tror att bondgårdarna mår bra av lite vatten också faktiskt! Man får se det på den ljusa sidan. Var nere i staden en stund och köpte mig lite torrshampoo. Sjukt bra uppfinning det där! Speciellt för ett hår som mitt som är helt sjukt söndertvättat. Så ska börja vänja mitt hår till att försöka inte bli så smutsigt på en gång,för det är väldigt jobbigt. Lee Staffords är en rekomendation till dom som har samma problem som mig! Bara att spraya i och massera in i hårbotten så är det som nyduschat igen,TADA! :)


Brukar faktiskt finnas i H&M butiker för er som undra. Annars frisörsalonger med större utval! ELLER som dom som bor i Oslo så finns dom i VITA butiker.

Natta!

Haha,det här är helt min humor!




Lediga dagen!

Haha,jag ligger här i sängen nu och funderar på om jag ska träna eller om jag bara ska gå och unna mig lite godis. MEST sugen på det sista. KAN iofs göra både och? MEN orkar inte.

Sen har jag försökt vaxa mina ögonbryn nyss med,men gick åt skogen för jag fatta ju inte!!!!!!! Jaja,en dag då jag blir vuxen och kan hantera sånt high tech stuff så går det nog bra ska vi se! Är så typiskt mig att jag inte orkar fatta heller,bara ger upp och tänker "en annan dag,hejda". Så får det bli med.

NU ska jag träna tror jag. Det får bli så.. eller,nae...fan,godnatt.


?!

Utslagen? Naaeee..

Har antagligen snooozat i sömnen för jag vaknade NU halv 14. Skulle börja klockan 14,fick panik.. ringde jobbet. HEEEJ,jag vaknade nu! MAA! "Jo men det är lugnt,kan du komma klockan 16 idag?" HEEE,ah tack! :D

Så nu tänkte jag gå ut och lapa i mig lite sol :) Haha,förresten! På serveringen igår var det någon som spytt den fetaste spyan som ingen såklart ville torka upp. Vem gjorde det inte om inte jag? Ska få 300 kr tillägg på lönen för det,haha! Fresh! AAAAAAAASJ!