överskattat..

Haha,ni ska se mig.. Loyye i ett nötskal! Jag sitter här,i en ful ansiktsmask.. i en go mysdress.. kalla fötter,flötig. Det värsta av allt är att jag har feting-ångest inför imorgon då min klänning jag ska ha är för stor,jag har fått massa finnar och är blek som en mask!!!! MEN,det är väl bara gilla läget för vi ska till OSLO!

IIIIIH! Om 7 h åker vi så det kanske är bäst att nana nu. Jag vill bara pyssla med annat hela tiden.. :) För att kunna orka festa hela natten imorgon så får jag väl försöka sova i bilen då. Lycka till när man ska sitta med 3 stycken tokungar! Haha! Det blir spännande :D

Gott nytt år allihopa! Skål!


Min fina nya.



Här är den! Jag är så sjukt glad :) Nu känns det som att Dennis är mig nära på riktigt igen,föralltid!

Äntligen.

Nu är den efterlängtade tatueringen gjord! Den blev helt klart över förväntan. Sjukt nöjd är jag.. och det känns så bra att min älsklings fina tass äntligen sitter där! Blev på ryggen under skuldran på vänster sidan,bakom hjärtat liksom :)
och ja.. det gjorde ont. Speciellt konturerna! MEN helt klart värt!
ska försöka få upp en bild så fort som möjligt!
HA EN GO JUL NU ALLIHOP! Själv har man nada julkänsla.. :P Men det blir fint ändå!

Halla

Herrejävlar vad kallt vi har det här på Nelly! HELT CRAZY! Ställer mig vid våran värmefläkt stup i kvarten.. skulle helst vilja stoppa in näsan i den också eftersom det är den som fryser mest! BRRRRRRRRR!

Men jag är glad ändå.

HEJ!

Vacker sång.


GLÖÖGG!


Hemskt mycket hej! Sitter här på Olssons lilla glöggbjudning/förfest nu! Är dock spiknykter eftersom jag var dyng igår! Kände att nu får det fan vara nog.. ett tag. :D Personalfest med citysälj var det nämligen! Deeeet var riktigt kul! Slutade med att man satt på nelly och drack mousserat med cheferna. NAJS!

Hare gött ikväll! haej


Happy

Okej. NU känner jag hur mycket jag saknar Oslo! Hur mycket jag trivdes där ändå.. =/ Kanske att man nån vacker dag hittar tillbaka! you never know.

Var en jobbarkompis som sa till mig att han läste min blogg när jag var där och att den faktiskt blev omtalad. Blev himla glad faktiskt! Om man nu ska tro på det,eller om han bara ville ragga på mig? haha ;) Skääämt åsido! Jag saknar i vilket fall som helst att blogga därifrån! Kändes lite roligare då än nu.



Vimmelbild från lördags.. heflete så schletet! Har förresten ingen aning vem han är jämte mig. Annars är det Lisa till höger! HEJ!

Julbord

Traaallalaa igår var det julbord med Nelly! Massa med god mat med långbord och trevligt fölk. Robin Bengtsson var där och sjöng för oss med. Himla vackert faktiskt. Sen blev det väl en del alkohol på det med.. haha,chefen var såklart fullast av alla! Sista jag såg av honom var när han släpades ut därifrån ;) Det är rätt!

Så idag var en rätt så plågsam dag vill jag lova! herrwguwd.. jag har börjat bli så knasigt bakis! Var jag ju aldrig förr. Blev precis bjuden på jättegod mat av underbara Emma iofs så nu mår jag bättre! Åkte på grupptrycket med så nu ska vi börja dricka vin snart. Jag som skulle ta det lugnt idag!!

Sen hoppas jag att tjejerna uppe i Oslo får en riktigt grym kväll med Bob Sinclair! Synd att jag besluta mig för att inte åka upp men vi kommer ta igen det :D


Bloggposarn på Viva.

MMM whatcha say?

Hej hej hej hej.

Sitter och lyssnar på den här i hög volym;


tycker den är himlans fin faktiskt!

Är ensam hemma hos Robin nu medan han är på jobb. Kände mig helt seg idag så det blev hemma för min del. Hoppas jag inte håller på att bli alltför sjuk! BU! Har iallafall städat här nu så han blir glad när han kommer hem. Dom ska tydligen ha grabbkväll här idag så jag blir utslängd så fort dom kommer. SCHYRRE!

Lagat mat har jag gjort också.. *fjäsK* hihhhehe.

Älskade Molly!





Jag och Molly leker. Fast hon är mest intresserad av mitt halsband,, shiiiiiinyyyyyyy säger hon.


Mors!

Bella vaknade nyss till här i sängen brevid och nästan hånade mig för att jag var uppe och redan hade duschat. Vaddårå!?!?!? ;) Kände att det var dags att bli människa igen!

Dagen ser ut som sååå att jag snart ska in till stan och glida lite. Sola lite,chilla lite. osv. Sen är det jobb ikväll.

Borde egentligen hitta nåt fint att ha på mig till julfesterna som vankas! Har två fester att gå på nu dessa helger framöver så jag har en hel del att se fram emot! Sen verkar det som jag drar till Oslo på lördag med! WOHO! 

Nu ska jag hoppa på Bella.. maohahaoahah! HEJS!


Haaala.

Söndag betyder slött. Vaknade upp i Emmas soffa.. sträckte mig efter saften och skrek "FYFAN VAD JAG ÄR BAAAKIS!" Så började min dag.

Nu ska vi åka och handla! Efter det blir det en sväng till Hemmakväll för att hyra film. Har faktiskt bokat "Flickan som lekte med elden". Så filmkväll it is! GODIS!!



DREGGEL.
 
Sa jag att jag har kollat nya twilight filmen? amagaaaaad så bra den var! Är helt såld. Nu har vi t.om hängt upp en planch inne på vårat rum. Tänkte vi skulle dekorera hela rummen med twilight,hahaha.. hur 13 årigt hade inte det varit?

Vad händer!

Vart på Ullared idag. Himlans mysigt faktiskt! Eller nej,det är hysteriskt där förresten.. sov gärna en extra timma innan ni åker dit.

Sen kollade jag på P.S I love you och grät.

Efter det ringer massa fulla människor och frågar efter mitt ex. JAG VET INTE!?!?!?!? Vad har jag med det att göra!
Jävla Borås.

Nae,tur är det att jag snart ska åka till Oslo och hälsa på igen! Älskade vän vad jag saknar dig!
Nu ska jag sova.

Hejdå.

Jag saknar dig Dennis! Hela tiden.


Traaalalal..

Veckorna här har blivit allt segare! Sovit bort det mesta utav dagarna eftersom jag bara jobbat kvällar. Så nu får jag allt stila till mig känner jag. Imorgon blir det tidigt jobb så nu får jag allt gå och lägga mig innan 4 på morgonen! Skärpning!

Så nu har jag kickat ut lillsyrran från vårat rum för att jag ska kunna sova. Haha,vi har fått lika dåliga vanor! Nördarna Lindhe-Rahr. Måste bara säga att det är faktiskt kul att bo med halva familjen. Om man jämför från innan då man mest bråka med varandra och vi var offer för våra storebröder så är ju skillnaden ganska stor. Nu blir man bortskämd med god mat istället! ;) Me like.

NATTA!