Girls night out.

Hello boys&girls.
Jag har fyndat som en tok idag! Det finns så mycket rea här nu så det är inte klokt! Här på Grünnelukka där vi bor finns massa fina småaffärer som jag kikat i idag. Det är så mysigt! Längtar verkligen till sommarn,kan tänka mig att det är så fint här då!
Köpte iallafall 2 par skor för ynka 50 kr styck! Hur galet är inte det?! Ett par till syster och ett till mig. (Jag är bästa storasystern,jag vet). Sen blev det en ball Rolling Stones t-shirt och en "Boys are stupid,throw rocks at them" t-shirt till lillen där med. Jag var bara tvungen.. haha!

Ikväll är det girls night out! Vi ska sitta här hos oss och parta,sen dra vidare till Yatzi! Det blir gött. Fick idén igår när vi hade fått i oss några öl att vi skulle ha peruk-party egentligen. Hittade dock inga peruker idag så det får bli nån annan dag. (Vilken lättnad;)  )Nu ska jag knopa ihop en go playlist på Spotify! Kiss&Hugs Loys!



Den här väntar på dig Bella ;)

Borranweekend.

Gjorde ett fint beslut och åkte till Borås över helgen för att hälsa på och uppdatera mig lite. Kändes bra men stressat! Hade velat stanna nån dag till så man kunnat vara mer mer alla och ordnat upp en del. Men det får bli nästa gång! Nu är det back to reality och jobb igen.

Rätt sjukt när vi kom in i Oslo i söndags med bussen och inser hur mycket det snöat här! Det stod bilar lite varstans som knappt kom fram. Som tur var så hade vi en envis busschaffis som gav sig på en omväg. Vilket resulterade att vi faktiskt kom fram bara 5 min sent!  Trodde jag ALDRIG i det läget vi var i vill jag lova! Det roliga är att det inte ens slutat snöa heller. Det är säkerligen en halvmeter snö här nu,minst! Crazydude.

Vill inte prata om hur avis jag är på Malin som gottar sig på Gran Canaria nu.. grubbel...


Utanför vårt fönster. Lägg på en 30 cm mer snö på bilarna så kan ni tänka er hur det ser ut nu..

Stolt.

Tänka sig att jag sålde en till idag! Galet bra. Chefen tror på mig mer än någonsin och det känns bra! Det gör att man tror på sig själv mer och går därför dubbelt så bättre på jobbet. :)

Är alldeles själv här i våran fina lägenhet nu. Så nu kan jag göra vaaaad jag vill...HEÖEHE! (a) Ae,jag är rastlös.
Synes! Puss.



Kolla vad mys vi har det här va!

Folkens!

Nu är det redan onsdag och jag är helt slut! Syndade nyss med en stor portion med glass,naaamnamanamn! Kände ändå att jag var värd det,för vet ni,jag har faktiskt sålt två för 8000 kr på jobbet på bara 2 dagar! DET är coolt ;)
Första dom sa till mig är att jag inte ska ha press på mig själv för det är ovanligt att man säljer dom första dagarna,men IN YAH FACE,! woho! Det är en fördel att vara svensk och tjej i detta land!

Jahaja,annars så funderar jag på vad som händer i helgen.. Ange åker hem till Borran och Malin den jäveln åker till Gran Canaria med sin pajk och göttar sig. ( FU )  Så jag är själv! Pojkarna på jobbe tjötar om förfest här,vad tycks? Kommer ni? Fint.

Puss.



Standard Söndag.

Blev full rulle igår vill jag lova. Satt här och pimpla en stund innan vi drog ner till byn där vi blev nekade till 3 ställen att komma in för det var 23..kul. Då tog vi första bästa B-stället där vi äntligen kom in! Haha,det var det slöaste stället jag nånsin varit med om.
Så vi klunkade i oss våran öl för att snabbt springa vidare till nästa ställe. Backstage kom vi till, som var ett ganska mycket mer soft ställe med svensk nostalgi musik och biljardbord. T.om Sällskapsresan gick på tv! Helt OK!

Japp. Så nu har jag tryckt i mig 2 rostade mackor,varm oboy med marsmallow-fluff,några pringles chips och lite candy på det. DET är gött.

Om någon timma blir det bio. Twilight har premiär här idag,haha! Oslo är lite efterblivet sometimes. Men det ska bli gött! Vi har skandinaviens största biosalong här gatan bakom oss,lite tufft ;)

HAO det bra,hej!


Ange pimplar-->

Mys


Våran bananananasplitt.

Såhär såg det ut igår. Jag vet,det ser sjukt gött ut och det var det också.

För trött.

Sjukt vad trött jag blir på kvällarna nu.. sådär vuxet trött ni vet,för man har jobbat tidigt. Ganska komiskt. Har redan gått och lagt mig faktiskt. Somnar nog när som helst!

Idag efter jobbet var jag ute på jakt efter ett par nya skor. Jag kände mig sjukt desperat,så jag sprang runt här på Oslos gator även fast jag var helt slut. Saken var ju den att jag hittade inga förbannades jävla skor. Det finns typ 300 sko-affärer här i känns det som,man antingen är skorna helt konstiga och fula,eller så är dom sjukt snygga men dock lika sjukt dyra. Suck. Så jag får helt enkelt gå runt med mina snea skor ett tag till. Schysst..

Har iallafall haft en väldans mysig kväll! Handlade massa skit med Malin efter min desperata shoppinrunda. Tror ni vi kände oss feta när vi bara köpte glass,grädde,choklassås,färdigmat,bananer,marsmallowfluff och 3 bananer. Kan ni gissa vad vi åt ikväll eller? ;)

Lärde mig ett nytt  norskt ord idag med;
Pikekyss! Gulligt va? Maräng betyder det. Ahw!

NU ska jag öva argumentationer inför imorgon,för då ska jag faktiskt få ringa till företag för första gången och leka säljare! Sjukt nervös.. norska på tlf är inte min grejj! Det är typ som att snacka med en tysk..fattar nada.

Godnatt!

off to go

Är 40 min tidig idag. Så nu sitter jag här i vårat fina vardagsrum och blickar ut över resterna från gårdagens myskväll. En feting Peppes pizza kartong ligger på bordet. Alltså,har ni hört talas om att man kan beställa pizza,dricka och t.om kunna köpa en film till ett pris? DET tycker jag är ganska coolt. Speciellt när dom kör det ända till dörren med! Vi fick pizzan levererat in genom fönstret och det är inte dåligt! Plus en film också. Synd bara att jag inte fick vara med och se den för jag var tvungen att sova. Vet inte om jag tycker om de thär med att bli vuxen och ha heltidsjobb..

Nu blire norsk hele dan! Puss!

First day at work,yo

Det här känns helt galet. Inte nog med att jag flyttar till Norge,nu ska jag börja PRATA norska med! På mitt nya jobb ska jag sälja kreditupplysningar till olika norska företag. Detta kan bli lite svårt för både dom och mig om vi inte förstår varandra såklart. Så nu ska jag lära in mig en mall,på norska.. helt sjukt. Haha! Idag satt jag och en annan norsk snubbe från 08.30-16.00 och läste upp denna mall för varandra minst 20 ggr. GAH! Det var SÅ tråkigt,men jag måste lära mig.

Men det är nyttigt! Jag lär mig massa konstiga norska ord hela tiden. Eftersom jag är den enda svenska på jobbet med så känns det ganska jobbigt.. känner mig desperat efter någon svensk att prata med ibland kände jag. Svenska är ju så vackert och förstående! Visst är det?

Nu ska jag och mina fina roommates köra lite spa och lägga ansiktsmask oså :) Myspys. Till och med brasan är tänd! Det ni!

Pusskram



Linnéa,Ange,jag och Matilda på Café Sör :)

Back to work.

Klockan är nu 07.02. Jag är sminkad,håret är uppsatt,jeansen är på;nu är jag redo! Känns helt sjukt att få börja jobba igen. Inte sjukt på ett dåligt sätt,utan ett sjukt bra sätt! Har varit en soffpotatis i 3 veckor nu och det får faktiskt räcka!

Trikken går 19 över så jag får väl gå om 5 typ. Gud,jag är så nervös! Tänk om jag gör bort mig helt totalt!? Min norska är trots allt inte helt OK än. Får säga till dom att om jag kollar konstigt på dom så är det inte för att dom SER konstiga ut,utan att dom SA nånting konstigt. Haha!

Nej,jag kommer bli bästa säljaren ever!
Plus att jag kommer vara där en halvtimma innan jag egentligen börjar,men bättre det! ;) Nu går jag! Ha en bra dag,Puss!

Hej folkens!

Nytt år betyder nya möjligheter!
Jag har börjat komma in lite mer här in Oslotown. Känns bra! Tjejerna var uppe på nyår och hälsade på! Jag var så lycklig att dom kom..mindre lycklig när dom åkte. Mina fina vänner. Kändes helt underbart att fira in det nya året med dom!
Har äntligen fått ett jobb. Börjat arbeta där på måndag. Ska bli mycket intressant att se hur det kommer gå! Det är ett "working 9-5-jobb" så jag hoppas jag lär mig fort! Känns vuxet,otroligt spännande!
Dumma är att min dygnsrytm här borta inte är så speciellt passande då jag somnar typ eh,4 varje natt eftersom jag har blivit fullkomligt beroende utav The Hills och mååååste se avsnitt efter avsnitt. Detta resulterar att jag går upp 14 nästa dag. Not good man! Må bättre mig!

Jag saknar PAPPA! Min fina pappa! Usch,skulle kunna börja gråta nu. Det gör jag nog med. Får ont i hjärtat att vara borta ifrån honom faktiskt. Han har verkligen varit en klippa för mig dessa år! Han är den absolut bästa! Krama honom om ni ser honom.. han är typ 1.64,ser ut som en liten rumpnisse med grått kort krulligt hår och för stora skor. Säg bara hej annars! Han kommer garanterat hälsa tillbaka glatt (om han hör dig) ;) Hans hörsel är inte okej! Haha! Åh,han är så söt. BELLA,ni tar väl hand om varandra?

Ae,det här är inte bra. Jag måste lära mig somna! Kanske är för jag inte har en riktig säng än.. ligger på madrasser för tillfället. Rätt skönt ändå,men inte så att jag kan leva såhär resten av livet! No way.

..tjöta.

Godnatt fina ungar! I love you! Puss Loys



Serena,Helen och Jag på nyår!