PARKHÄNG

Nu vet jag äntligen vad folket här menat när dom sagt att Oslo är underbart på sommarn! Satt i parken hela dagen idag och det kändes seriöst som man var på Hultan! Folk var överaallt med en öl i handen och gitarren i den andra. Ah,jag gillar läget helt enkelt. Att flytta hit var nog det bästa beslutet jag gjort i mitt liv tror jag.


Stina klingar!

Nu sitter jag hemma och lyssnar på go musik så jag är taggad inför kvällen :D Ska nämligen stå i LUUX garderob idag!



Wish me luck!

Haha,här har ni henne!

Jag har sagt det förr,men säger det igen.. jag har funnit min själsfrände!!;


Haha,hon är så skön!

Namnamnam.


Det här borde vara varje dags dagsintag. Eller vad säger ni?


Hejhejhejhallåhej.

Hela min dag har spenderats hos PoupoupouPOU. Vaknade först med feber och var så hungrig så jag helst bara ville tuppa av,men hade ingen mat. Så jag tog mig upp ifrån sänga och dirr till Pou där hon och Jodie skulle laga lax. DEN satt gött! Sen baka vi silviakaka och den satt ännu bättre. Så nu är jag nästan frisk igen! :)

Imorgon är jag ledig! Ska passa på att packa till helgen,sen på natten ska jag jobba på utestället Luux. Det blir nog fint!Kom gärna förbi :) 

Nu är det så att jag ska bädda iordning min säng så den blir extra skön att ligga i imorgon när jag har sovmorgon ;) 
Höres folkens! HA DEEE!



 

Måste äta mycket c-vitaminer hörrni!

Bäbis.

Att min älskade hund är borta har jag nog inte insett direkt än. Är nog fortfarande i det tillståndet då jag mest förtränger det. Varenda hund jag ser eller går förbi ler jag sådär extra mot och vill klappa varenda en som jag vore 10 år igen. Det känns fortfarande som Dennis är här. Han var så otrolig och betydde enormt mycket för mig. Vill inte förstå att jag aldrig mer kommer att få gosa in mig jämte honom eller få sitta och titta in i hans enormt snälla ögon. Får en sån panik-känsla när tanken kommer upp och det är just den jag vill förtränga. Har alltid viskat i hans öra att han ska  lova att alltid finnas med mig. Varje kväll jag skulle gå och lägga mig lade jag mig jämte honom,gav honom en puss på pannan och sa att han var det bästa som hänt mig. Tänk hur mycket en hund kan göra en.. Han har ju fått mig att le varenda eviga dag i 18 år. Det var han som fick en att hämta igen sig efter en kämpig dag efter skolan,jobbet eller bråket med pojkvännen. Kraffsade lite lätt på dörren när han hörde att något var fel.. Mötte en alltid glatt i dörren när man kom hem. Jag är så lyckligt lottat att jag fick denna unika hund. Det gläds jag åt idag.

Har alltid sagt att om det skulle hända något med honom ska jag tatuera in ett minne av honom. Veckan innan han skulle avlivas tog jag ett foto utav hans tassavtryck i snön. Det har jag valt att tatuera in på min skuldra nu när jag åker hem till Borås nästa gång;


Längtar efter att få göra den. Har alltid velat tatuera mig,men självklart något personligt som man knappast vill ångra. Den här kommer jag alltid vara stolt över och bli påmind om min vackra Dennis var gång.

mwah.


Längtar,saknar.

Just nu,at the moment är min;

Hälsa; Inte bra känner jag. Alldeles för sockerberoende! Plus att jag hinner inte träna pg.a mitt jobb på 12h per dag. BLÄ!
Känsla;Trött och hängig. Tror jag t.om är febrig. Jag hinner inte bli sjuk nu,nejnej.
Längtar; Till helgen just! Ska till Fredrikstad och fira valborg med jobbarkompisarnaaa :) Ska också få jobba på Luux!Wej.
Saknar; Dennisälskling. Speciellt när jag såg alla hundsaker idag i affären. Fick blunda och få förbi för att inte bryta ihop. Saknar också mamma,Bella och paaapi! Ska bli skönt att komma hem snart igen!


Hoppas du har det bra my love.

Så godnatt.


ser-i-öst.

Har slitit häcken av mig på jobbet idag och var stressad som en gnu ett tag! MEN,det gick fint till slut ändå och det är ju huvudsaken,wooho! Så nu sitter jag här hemma med en ben&jerrys och ett glas vin (gud så klychigt)! Nån som vill joina? Känner mig ensammast i hela världen just nu..typ. Antingen har folk gått hem eller är dyngraka redan så,vad ska man göra.

Call me.
Puss och klem

Helt slut.

För en timma sen kom jag hem ifrån jobbet. Sprungit runt som en tok på serveringen så nu är jag helt slut! Har varit en heeelt underbar dag här och jag stortrivs som servitör! :) Förutom att jag fick en springnota idag.. TATTARE!!! Förstår inte hur folk kan ha det på sitt samvete? Hade iallafall aldrig jag kunnat klara av..

Nu blire Gossip girl! Det här är livet.
Love from Löjs.




Här får ni gårdagen..

i bilder;

 
Det här hade jag på mig,bara så ni vet.

och det här hade Malin på sig,då vet ni det med.


Shoppade blommor.


Taffsade på videung.


Sjukt stolt över hennes nya blommor!


De finaste blivna föräldrarna :) Jonas målar hjärta på bebis.

NU är det jobb på serveringen! Kom gärna förbi!
KRAM

Utanför mitt fönster.

Utanför mitt fönster ser det just nu ut såhär;


Det gör mig lycklig.


Duktiga tjejor!

Jobbade i det uuuuunderbara vädret idag! Helt sjukt var det stekte gött idag vänner! Tiden gick så fort och jag stortrivs än så länge på jobbet så det känns helt grejt. Blev så glad idag när jag fick höra från mina kunder att jag gett bra service,det kan man leva på i några dagar framöver :)

Träffade Pousan sen och agerade som bärhjälpt till den unge damen! Va ska man göra lissom.. Det är så kul när hon är så pysslig och man får hjälpa till! Igår planterade vi blommor och idag satte vi upp gardiner och invigde hennes fina balkong som hon gjort iordning så fint så! Sen satte vi upp gardiner i både vardagsrummet och till bäbisens rum! Blev så fiint! Undra vad Fröken Pousette hittar på härnäst.. ska bli spännande!

Hoooppas på jobb imorgon igen! Ska bli fint då med,så gärna för mig!
Nattiii!


sjukt bra.

Vakna upp med solsken! Hoppas verkligen det håller i sig så man får jobba på bryggan idag! :D Så nu tänkte jag gå iväg och träna lite serrni! Det är på tiden nu känner jag. Så är jag pigg och glad till jobbet sen!

Ska träffa Pou idag med hoppas jag!! Hennes mage har växt så fint har man sett på bilder,ih! Helt sjukt. Så den vill jag peta på lite sen :) Nu ska jag lägga ifrån mitt älskade stora ägg jag fick på min födelsedag med massa fynd i (bland annat en morot och massa choklad som jag är på god väg att snart äta upp)! 
Have a nice day!




 

 

Så är det.


Jag sitter och äter godis och Karlen sitter och är en panda.

Mitt mål..

är att samla på sig berlocker på hela armbandet. Men just nu har jag bara dessa;



Det ska finnas en hund med som ska föreställa älskade Dennis,men den försvann i flytten :( muh. Kom fram!

JE T'AIME hjärtat fick jag utav mina underbara tjejor på min födelsedag,nu är ni med mig varje dag :)
Väduren fick jag av mamma och Bella på min födelsedag där med och det röda hjärtat från studenten. Har haft på mig det vaaarje dag sen dess!

(Förlåt Bella för det är en handled,men det var den bilden som blev bäst.)

Inez


Efter att Dennis lämnade ett stort tomrum efter sig hos mamma,bestämde hon sig för att skaffa en liten hund. På långfredan fick jag följa med och kolla på den lille! Då var hon endast 3 veckor och var så liten så hon fick plats i ens hand! Smälte på en gång. Jag menar,kolla bara ;




Här har ni lille charmören Inez. Ahw!

Så kan det gå!

Ja då har det hänt mycket på några dagar! I torsdags var det upplärning för servitrisjobbet jag fick och ja,om man säger som så att jag lyckades inte tappa några glas i golvet iallafall! DET är jag stolt över! Men däremot så tappade jag över allt vatten på mig istället. Haha,jag är så nervös. Tänk när det är öl det gäller! Tänk denna stora bricka.. jag kommer drömma mardrömmar inatt.

I går kom Fredrika,Roxanne och Lina hit och hälsade på här i Oslo. Dom har funderingar på att flytta upp hit nämligen.. varför ens tveka tänkte ju jag. Vi drack vin här hos oss,sen vidare ner till Luux! Äntligen har jag fått se det stället! Lille Pou jobbar där och jag har aldrig fått chansen till att gå dit. Så det var allt på tiden! och ja,det var faktiskt helt okej :)
Sen tog kvällen slut och som tur var kom Karlén och mötte mig. Vilken gentleman va!
På tal om honom så ska vi gå ner och köpa ett par skor till han nu. YES! Fått han och inse att man inte kan ha samma skor i 1½ år. Dom ser ut som skit. Tjejer kollar faktiskt väldigt ofta på killar skor.. eller hur?!

Imorgon är min första jobbdag på bryggan! Wish me luck. PUSS


Happy!

Jag har fått jobb på Lekter'n! Ett stort ställe där alla stekers hänger på sommarn och dricker skumpa i princip. Så imorgon blir det upplärning! Ska lära mig bära 8 öl på en bricka med en hand typ eeeh,över axeln.. Wish me luck! Det här kan bli kul! Mitt mål är att bli den bästa såklart.


Där hängde vi i lördags serrni.

Aru!

Då har påskhelgen gått förbi fort som satan. Men det var helt klart den bästa påsken jag någonsin haft! :)
Hemma i Borås blev ju födelsedagsfirandet helt galet! Fanns inget stopp på mitt alkhoholintag så det blev en hel del vill jag lova! Minns iallafall att jag hade en helt underbar kväll och det är ju huvudsaken eller hur! Tack älskade Pou att du skjutsade hem mig till slut,vad skulle jag göra utan dig? ;)

I fredags var det dags att åka hem till Oslo igen. Blond,Olsson och Jennifer följde med upp så vi hade rena rama roadtripen upp! Det var disco hela vägen,oja. När vi kom hem somna hela högen och deeet var nog bästa för i lördags då hände det grejjör! Vi vakna upp med solsken och gick direkt til Aker brygge där vi satte oss på Lekter'n och drack öl. Dom ville steka lite med och beställde in reekor. Varför glömde vi skumpan? ;)
Sen var det raka vägen hem för att blåsa upp alla heliumballonger och dunkra upp med peruker! Blev väldigt besviken eftersom jag hade köpt en stor heliumsak men räckte bara till 20 stycken! Jäla skit. Festen slutade bra i vilket fall som helst,så jag är glad!

Bilder kommer imorgon serrni! Nu ska jag nana! Pussochkramheladan!


20 år!

Vaknade upp med sol här hemma på min fööödelsedag :D Nu önskar jag mig inget mer. Eller jo,att det blir en förbannat lyckad helg nu! Så nu ska jag hem och duscha för att sedan rusa ner till systemet! HÖHÖ! Sen blir det massa mat och tårta och efter det är det party! Vi syns väl på XoY ikväll?

PUSS!



Imorgon smällere.

Roadtrip för mig,Angé och Pou imorgon till Borran! Det blir fina grejjer! Får hoppas på att solen följer med oss på vägen,eller att den möter oss.. för här är det inte så fint. Möh.

Första vi ska göra är att stanna till i Gbg och köpa peruk! En riktgit lyckad peruk ska jag ha.. måste ju såklart sticka ut lite mer än de andra,halla. ;D Sen passa på att kolla in i litt rolige affärer me dårå såklart! Måste ju passa på!
Efter det ska jag köpa mig en kamera. För jag menar,hur skulle det se ut om jag inte kunde dokumentera min födelsedag!? Skulle vart förjävligt rent ut sagt. Så det får bli en billig men helt okej kamera! Ska ut på skattjakt jag!

Wallawallawalla,tidig morgon blir det,så nu är det sovdags! Syns hemma,Puss.


Jag hoppas du är med mig älskade Dennis. Det kommer göra så fruktansvärt ont att komma hem utan möta dig i dörröppningen och krama om dig.. mitt fina hjärta,jag saknar dig så.

ååh

Har haft lyckorus i kroppen hela dagen nu tror jag! Känner mig nästan hög på nåt. Man blir ju lite crazy såhär på våren,icke sant! Så som man längtat efter solen! Vi stod ute hela dagen idag och jobbade och deeeet var helt sjukt underbart! Här tog man med sig tjockjackan och tjockisskorna,vantar och hela konkarrongen,så står man och svettas! Hur gött är inte det?

Nu är det dessutom bara 1 jobbdag kvar,sen åker jag hem till sweden till min Mamma,PAAAPPA och mina syskon och alla fina. Har blivit så mammig och pappig nu det sista känner jag. Kanske för jag börjar närma mig 20,vad vet jag. Kommer nog aldrig växa upp!

Måste bara nämna att jag faktiskt var på yoga igår. Det var ganska långtråkigt men jävlar vilken träningsvärk jag har idag! Helt sjukt att man tränar kroppen på ett sånt sätt! Var på en personlig tränar timma med. Gick för fort kände jag.. men det var då fan vad han körde hårt med mig! DET gillar vi! Nu jävlar ska jag bli trimmad gubbar! :D

¨


Avslutar låten med den skönaste "veva ner rutan med solbrillorna på-låten"

Ange the sleepwalker

Jag vet inte riktgit hur mycket frökan Ange fått i sig igår. Men tror ni jag blev livrädd när bruden vinglar in i mitt rum och stänger dörren klockan.05.53 inatt!

-Ange,vad gör du!?
-Jag går på toa.
-WHAT!? Jag har ingen toalett i mitt rum!
-Men lilla Louise,det har du visst det!
-VA?! Nej det har jag inte alls det!
-Men lilla Louise,det har du VISST!
Så går hon till mina lådor jag har på golvet och börjar pilla på mina kläder.
-Ange förfan! Haha,vad sysslar du med?!
Sen gick hon därifrån.

HAHA! 


Min lördag.


Min lördag.

Lovade att blogga om..

min sjukt goda fruktsallad jag gjorde idag. Så att fröken Pousette har något kul att läsa om!


Till höger har ni också en kantarellsoppa. Så ni vet.

(Fy i helvete vad tragiskt det kan vara att blogga om sånthär. )

Ja

NEHE,här har man äntligen en ledig dag så är solen borta. Jävla drit assssssssssss.. Tänkte ju gått en härlig promenad in the sun idag. Men kanske får bli gymmet då helt enkelt. Gud jag har en sån träningsvärk och det är så underbart! Pou,skaru med? I miss you.

Hörde förresten att det ska bli hela 16 grader hemma över påsk! Det är ju galet! Här ska det regna står det. Kanske ska flytta hem igen................not. Men hallå,sån skillnad kan det väl ändå inte vara!? Inget regn på mitt party inte,då jävlar!



Puss från min och mimmi pigg.

Midnatt



Alltså..

Lyssna här nu boys and girls. Hade nyss lite tjejkväll här med jobbarkompisarna. Vi köpte lite smått och gott för att smaska på då den ena (enda norskan) i gruppen köpte risgrynsgröt. Ja,hon är söt. Trollet kallar vi henne. Hon kommer in med sin gröt och vi svenskar kollar konstigt på varandra och säger.. "men hallå? Har du ingen mjölk i?" "Va? Vaddå melk? Man har väl inge melk på gröte sin?! Kanske smör,men melk?!" WHAAAAAAT!? Smör!? på gröten haha,okej!
 
DÄR har vi en äkta svensk-norsk sak! Vi är lika,men ändå så sjukt olika. I love it

Miss you.


I love you and I miss you guys.

Planering!

Just nu sitter jag här med fetaste träningsvärken i magen och benen från igår,wich I like,och planerar min födelsedagsfest! Det kommer bli helt galet bra! Massor av ballonger,massa drinkar,peruker och såklart massvis med vänner! Jag längtar sjukt mycket :D Så nu har vi gjort en fin inköpningslista som vi ska ha med oss hem. Den blev fin! ;

Inköpslista till Perukparty -09!!

Plastmuggar

Sopsäckar

HELIUM

Ballonger?

Likörer,hur många för hur mycket?

SYSTEMET!

Dammsugare (våran har brunnit upp)

Peruk!

GODIS

GODIS

GODIS

GODIS

OCH GODIS

Dricka

Sodastreamsaker+smaker

Drinkmixar

lime och stjärnfrukter

nötter chips och sån shit


BRA VA!?



 


Oh my.

Vet ni vad jag har gjort för tokigt idag!? Jag har köpt träningskort! Frågan är om det kan bli den värsta investeringen igen eller om jag verkligen tar tag i det denna gången. Men saken är ju den att jag faktiskt fått min egna coach från jobbet! Hon ska få igång mig och se till att jag t.om tränar innan jobbet typ eh 7 på morgonen. Lever jag så tidigt ens frågar jag då mig själv. Men nae,det här ska gå så bra! Eftersom hon själv vill utbilda sig till hälsocoach så ska jag bli hennes första kund och öva på lite tänkte jag ;) Så nu hoppas jag verkligen att jag skärper till mig rejält! Nu jävlar!

Så ikväll har vi tränat för första gången och ja,jag är så sjukt otränad så konditionen klarade jag helt okej,sen kom dom där sjuka övningarna då jag mest föll ihop till en klump och asgarva (ja,ni som känner mig vet väl ganska väl hur jag är med sånt.) Haha! Det här kan bli spännande!

NU ska jag träna,upp tidigt serrni! Natti