Vad gör jag?

Tittade nyss in på min käre väns sida och fick mig ett sjukt gott skratt. Hon är så underbar som lagt upp en bild på mig från typ 1800. Det fungerar inte så.

För på tal om henne,Malin Pou Pousette alltså. Så ska jag till henne och trogne kompanjonen Angelica Ajje Bjerling uppe i Oslo serrni. Jag ska nämligen fira den förstnämnde för hon fyller nämligen 20 år! DENI! Därför har jag typ idag,nyss köpt en sån sjukt bra present till henne. Haha,jag är så nöjd!  Hoppas hon blir det med. Annars får hon stryk!

MAAAAAAAAAAH,jag måste sova. Godnight



Heejochhå

Snart kommer lille pappis och hämtar mig för att skjutsa mig till jobbe! Han är så snäll. Jag gillar min pappa. Men det vet ni nog sen förr. HAPP! NU blev klockan mkt. Börjar om en kvart. SEEEE YOU! Pusshej

Tjejen med mest otur.

Okej,för att få beklaga mig lite. Jag spillde nyss ut mjölk över mitt databort och det resulterade att hela min datamus sa sitt och hejdå. PAAAAAAAAAAAAANIK skrek jag för haaallååå klara sig utan datan en hel dag? När man är ledig dessutom,nej.

Så nu har jag fått byta mus till en annan som legat och skräpat här. Ja,varför den legat och skräpat är ju inte så jäkla konstig eftersom det är helt PSYCHO!! Efter att pilen varit några minuter på dataskärmen får den ryck och hoppar runt i hela skärmen. Det här är så jäkla typiskt. Min vecka har inte börjat bra nånstans.

Igår blev jag nekat att få gå på bussen med. Han sa att min smsbiljett var fejk och att Robin skickat den till mig. JÄVLAR vad arg jag blev. Mummel...

Så,nu har jag väl körlektion också. Ja,vaddårå.. jag har inte bara hållt på med detta körkort i över ett år nu..nejnej.

HEJDÅ!





Gud.vad.söt.



Jag säger som niotillfem brukar göra.."jag tror jag dog lite".

ÅÅH!

P!nk

Jag är fullkomligt förälskad i henne. Minns hur jag stod i mitt rum som liten tonårstjej och sjöng alla hennes låtar utan problem utantill. Hennes cd-skivor gick på repeat!


Tacotaaaajm!




Jag skulle kunna leva på tacos. Se ut som en tacos,gå som en tacos och vara som en tacos.
Puss.

Gooomöra

Jobbdax nu igeeeen! Suck. Hoppas det går fort idag för ikväll ska jag och fina Robin äta Tacos på mitt nyuppsatta bord :) Köket ser nu äntligen ut som ett kök! Känns sjukt gött!

Hoppas ni får en finer dag. PUSS Loys.


xoxo

Gossip Girl får mig gå in i sån otroligt fin bubbla såhär kvällsdax. Jag älskar det! När jag såg att nya avsnitt kommit rös jag i hela kroppen,haha! SJUKT! Ingen får störa mig när jag kollar det vill jag lova.

Roligast är nog att jag sitter här och skrattar för mig själv,slår i bordet och skriker "BUUUUUSTED!" när de bästa scenerna kommer! HAHA! ÅÅH jag vill ha mer!




Fina skor

Innan jag rusar till jobbet vill jag visa mina nya fina skooooor!



Mina nya räddare i nöden skor som kommer värma fossingarna fint oså!
Snygga va?
Ska jag vara en äkta modebloggare nu måste jag ju berätta att jag köpte dom från Ellos.se. Y

Pusskram!

tandläkarmorgon

Oh fy i h*lvete vad jobbigt det var att gå upp imorses! Sjukt trögt när man bara ska åka till tandläkaren och göra en koll på högst 15 min! BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ..

Nu ska jag lägga mig och nana en stund till innan jobbet känner jag.
Pusspåerfina!


En vanlig dag på jobbet.

GLAAAAAASS!

Asså.. mitt begär efter glass tar inte slut = FAT ASS!
Men okej,jag får väl vara det då!
Den här är typ farligt god;



Sen är det ju bara så att man MÅSTE äta direkt ur Ben&Jerrys paketet. Det är standard,så ere!

Berg&Luuk=Sant.

Kollkolllakollakollaa!!
Berg och Luuk ska gifta som om 4 månader. Tycker jag är förbannat fint!

En till sak som är fint är att hon har samma andranamn som mig; Lilly. Är det inte vackert? Ärvde det efter min fina mormor som jag aldrig fick träffa.. Att jag bär hennes namn känns otroligt bra eftersom hon var en fin människa. Mamma är lik sin mamma..som jag är lik.


namnam

Snart har jag ätit så många vindruvor så jag skiter på mig...

fräscht.


Men det är ju så jäkla gött!

Vad gör ni då?
Chillar typ?
ah.

Har ni sett nya skvallret eller!??!
Björn Gustavsson och Sara Varga!! WOOHO! Congrats. Om det nu är nånting asså. Själv tror jag mer att han piggar upp henne efter the brake up with Viktor. Dom var ju så fina!

Puss.


Jag köpte en blomma idag.

En Cyklamen.

..Det är du och tanterna Loys.
-Schysst!

Bild.

Okej,jag borde lägga upp en bild på den,vänta lite.

JAG TAPETSERAR!

Det här är helt fucking unbelivable! Jag tapetserar mitt kök efter 1½ år!!!!!! Fyfan vad jag är stolt över mig själv!
Det ser ut som skit och blev helt misslyckat,men ändå! :D Ni borde se! Allihopa! Kom hit nu så ere fest! Alla måste se min tapet. Som jag satt upp. Själv.

PUSS!

Fyndar!

Det är så sjukt vad man kan fynda på nätet ibland! HA,jag hittade en jeansjacka för hela 25 kronor! cRAZY!
Nu ska jag kolla Filip&Fredrik. Dom gillar ja!


Skriv vad du äter..

Asså,min lillasyster är typ sjukt smart!
Vi är så bekymrade över att vi poor guys aldrig har råd att köpa saker från forever21 som vi tjatar över i typ 1 år nu,minst. Blir ju så sur för att dessa stora bloggare alltid har råd med ALLT verkar det som! Det är ju bisarrt!

Så nu ska jag börja skriva om vad jag äter. För det verkar ju vara en succé,eller?
Då kanske några annonser hittar hit och jag börjar klirra cashen! Skitbra!

Så nyss åt jag en svingod yogurt med typ frön i. Den är typ nyttig tror jag typ typ typ typ.. med jordgubbssmak! Köpt på NETTO för c.a 4,50 kronor tror jag.

Shit vad intressant.




Pannkakor åt jag inte idag.

Jävla sötboll.


Jag bara älskar den.

Party!!

Snart är det dags för 20 års party i typ skogen. Men det blir götta!
Jag ska bli sjukt drägligt äcklig.

Hade förresten typ helt underbart fjortiskul i torsdags med älskade POU! Vi insåg att vi är kära i varandra efter den kvällen. Så fint var det liksom.

JAG PUSSAR ER!
Puss.


Här har ni henne förresten.

Okej,hej

Det var egentligen meningen att jag skulle ut och mingla med mina småtjejer som precis fyllt 18 år. Detta är ju förstås jätteroligt för dom men mindre kul för mig som typ känner mig som 85+ idag. Jag har blivit en sjukt tråkigt människa helt enkelt! Spy på mig.

Men jag kommer igen! På lördag! yes.

Jag stannar alltså hemma idag för att städa tror jag. Jo,men det ska jag! Måste det. Köpte en fin tapet idag till köket förresten! En grå med vita blommor. Tycker jag var fint. Nu är det bara te att sätta upp den också och tro mig jag ska göra det själv!

Saknar mig kamera. Bajs!
Pusskram


Vackra Borås. Bild:Moi.

Godafton!

Sitter och kikar på SYTYCD ah,ni fattar..hoppas jag eftersom jag inte orkar skriva vad det egentligen heter. Rätt kul faktiskt när man kommer på sig själv att vara helt förhäxad utav dessa coola danser och utbrister "SHIT" eller "Woooow...." ibland. Haha,då skrattar jag lite för mig själv.

POOOU skulle egentligen kommit hit då jag typ skrek på henne över msn när jag såg att det stod att hon var hemma från Oslo ett tag :D Tjoho! Vad mys. Vi bestämde dock för att ta detta imorgon istället. Tänkte lägga mig snart nämligen och kanske orka upp för att träna imorgon. Vad säger ni om det? va? va? Hade varit rätt coolt utav mig.

Nu började det igen!
PUSsssstjohej!


Älskling snarkar.

Gu vad han är söt. Så fort jag kliver ur sängen för att dra min första morgonkiss så sträcker han ut sig över hela sängen och börjar snarka. Då är det lika bra att ge upp och börja göra frukosten på en gång eftersom det knappast gå att knöa in sig där på nåt vänster vis.

Idag är jag ledig,tjoho! Så planeringen är väl att åka in till stan runt 4 snåret sådär och kika läget. Så allt står bra till liksom!
Sen vettetusan. Vi får se helt enkelt!
Pussenochkramen