Kaan inte sova!!

Okej,nu har jag legat i sängen i typ 3 h, Kollat lite The Hills,lyssnat lite låtar,bläddrat i mobilen etc. Borde ju ändå kunna slockna snart! En sak som är ganska irriterande med är att det blåser in ifrån fönstret på min högerarm och är därför nu iskall. Jag måste alltså ta ner den i täcket ibland för att värmas upp..fyfan vad boring...zz

Imorgon åker jag iallafall hem till Borran i! Ska äta lite go julmat är det tänkt..sno med lite i en doggybag och sen åka hit igen med första bästa buss.

..

Eller så ska jag stanna i några dagar och parta till ett på Juledagen med finaste tjejorna och fira bästa killen Robin på sin födelsedag! :)

Får se.

Nu måste jag vända mig om en stund.
Godnatt och GOD JUL! Puss Loys,

Oschlo

Nu är jag alldeles nyinflyttad här i vårt fina grannland :) Nu gäller det bara att ordna upp sig här! Men det ska nog gå fint.
Skulle fixat såntdära skattekort man måste ha här och får norskt personnummer som jag tycker låter helt knasigt men så ere.. saken var den att när jag kom dit så hade det tydligen flyttat så det var bara för mig att åka in till stan igen och glida runt lite. Haffade upp min fina sambo Malin så vi gick och köpte julklappar istället..nu är mina fötter döa.

Nyss välte våran fina nya julgran också och jag höll på att svimma av rädsla. Den liksom föll i slow motion...haha! Tur vi har plastkulor annars hade det slutat illa! Vi mest skratta istället.

Imorgon ska jag ställa mig på gatan och dansa lite för att få pengar. Bara så ni vet. Kom förbi om ni känner fört..

Puss och Kram Loyye



Hej pungungar

På måndag flyttar jag och det känns helt crazy. Jag har inte ens börjat packa än.. kanske borde göra det,eh. Jag har hela helgen på mig att göra det sen och det känns ju skönt. Torsdag är min sista dag på jobbet och DET känns skönt! Klart man trivs på fina Ica City Knalleland ibland,men inte om jag tänker på det stora hela. Min rygg är helt förstörd och man blir trött på allt gnabb om att man råkat slå in fel apelsiner. Suck.

Har inget jobb i Oslo än,men jag söker som en tok och känner mig sjukt desperat just nu! Hjälp mig? Just nu känns det som att det får helt enkelt bara lösa sig där. Japp! Jag är en positiv människa,oftast.

Nu ska jag ta mig en dusch och kanske börja gå igenom mina lådor innan jobbet och se hur mkt skräp jag kommer slänga. För deeeet kommer vara en hel del! Tänk vad mycket skit man samlar på sig under 1½ år..galet.
Hörs,Puss!


Fredriksson hälsar.